Winkelverkenner
Image default
Mode en Kleding

Over het merk Herschel Supply Co

Het jonge Canadese label Herschel heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een topmerk voor retro rugzakken, tassen en praktische accessoires. De comfortabele rugzakken met liefde voor detail stralen hun eigen unieke charme uit in het dagelijks leven. Trolleys in verschillende maten zijn nu ook verkrijgbaar naast de Herschel Rugzak Retreat, de Little America Rugzak en de coole Herschel tassen en accessoires. Herschel combineert op kundige wijze traditie met eigentijdse kenmerken, unieke ontwerpen en kwaliteit.

Alleen Herschel is in staat om de nabijheid van de natuur te combineren met traditionele rugzakken met een modern tintje. In 2009 richtten de broers Jamie en Lyndon Cormack Herschel Supply Co op, gevestigd in Vancouver, Canada. De fabrikant van hoogwaardige rugzakken, tassen, bagage en accessoires is vernoemd naar een klein Canadees stadje genaamd Herschel, waar ooit drie generaties van de familie zijn opgegroeid.

Ondanks de constante zoektocht naar praktische innovaties blijft Herschel trouw aan zichzelf en haar geschiedenis. Hun doel is het creëren van tijdloze producten met aandacht voor detail, wat ze ongetwijfeld lukt met bravoure. Naast geavanceerde functies en creatieve ontwerpen ligt de focus op hoogwaardige materialen en vakmanschap. De unieke tassen en rugzakken staan altijd in het teken van de natuur.

In de VS en Canada hebben stedelijke reistassen en rugzakken al een cultstatus bereikt. Dankzij de overtuigende functionaliteit en het buitengewone design, dat zich met zijn eigen charme van de rest onderscheidt, vestigt Herschel zich meer en meer op de Nederlandse markt. Dankzij de kundige combinatie van verleden, heden en toekomst zal het merk van de broeders de komende jaren steeds meer aan bod komen.

Gerelateerde artikelen

Overhemden heren sale

Leuke Jurkjes

3 tips om beter te kunnen ontspannen na een drukke werkdag