Winkelverkenner
Image default
Aanbiedingen

Pampers voor minder geld

Misschien ben je voor het eerst papa of mama geworden en weet je het nog niet, of heb je al eerder een baby gehad en weet je het wel. Of je hebt nog geen baby en weet het alsnog. Luiers zijn duur. Van alle luiers zijn Pampers het meest bekend, deze luiers zijn dan ook van goede kwaliteit. Bovendien is de pasvorm prettig en het gebruik gemakkelijk. Daar betaal je vaak veel geld voor. Om te besparen op Pampers luiers, worden op deze website iedere week Pampers aanbiedingen verzameld. Door gebruik te maken van deze aanbiedingen in plaats van de volle prijs te betalen, ben je onderaan de streep altijd goedkoper uit.

 

Gemakkelijk online bestellen

De aanbiedingen op de website zijn van Bol.com, Wehkamp en Albert Heijn. Je kunt natuurlijk naar de supermarkt om de Pampers aanbieding te scoren, maar online bestellen is veel gemakkelijker. In de supermarkt grijp je nog weleens mis omdat er te weinig voorraad is. Bovendien zijn luiers heel onhandig meenemen, of dat nu lopend, fietsend of met de auto is – van de winkel naar de auto of fiets is al vervelend genoeg. Door Pampers online te bestellen, kun je groot inkopen zonder dat je naar de winkel hoeft. Nog prettiger als het buiten koud en nat is. Vaak zijn er geen verzendkosten en wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd.

 

Soorten en maten

Je wil natuurlijk de juiste soort en maat luier voor je kleintje. De maten van Pampers zijn gebaseerd op het gewicht van kinderen en lopen van 0 tot en met 7. Er zit bij de maten best wat overlap op de gewichten, het kan dus zomaar zo zijn dat het gewicht van jouw baby overeenkomt met meerdere maten. Welke maat het beste past, zul je in de praktijk moeten ondervinden. Pampers luiers zijn er voor verschillende type kindjes. De Active Fit is bijvoorbeeld voor kruipgrage baby’s.