Winkelverkenner

PR van A tot Z dankzij een event bureau in de buurt van Amsterdam

Bij event bureau Triple P Entertainment nabij Amsterdam kun je terecht voor publiciteit op vele manieren. Verschillende PR acties kunnen worden ingezet, afhankelijk van wat het beste past bij wat jouw bedrijf en wat jij wilt promoten. Of het nou een kleinschalig persbericht is in het kader van free publicity of een grootschalig evenement met veel bezoekers; het event bureau helpt bij het opzetten. Zo krijg je de gewenste publiciteit op het gewenste moment! Bovendien is volledige PR van A tot Z ook mogelijk bij Triple P Entertainment.

Van free publicity tot social media

Met zogenaamde free publicity kan al een hoop bereikt worden op het gebied van promotie. Triple P Entertainment heeft een groot persnetwerk en weet welke pers het beste kan worden aangeschreven om een game of ander product onder de aandacht van de juiste doelgroep te krijgen. Met enkele kleine acties als winacties en het weggeven van items gerelateerd aan het product begint de publiciteit al op gang te komen. Daarnaast is social media misschien wel dé methode van nu om de doelgroep te bereiken. Het event bureau nabij Amsterdam helpt bij het opzetten van campagnes en het juist inzetten van strategieën en content die met het product te maken heeft. Zo worden consumenten al geënthousiasmeerd.

Ook voor een heuse PR stunt en pers events

In sommige gevallen van een release van een product kan een PR stunt zeker effectief zijn. Denk bijvoorbeeld aan een game. Mensen op straat op een ludieke wijze op de hoogte brengen van het spel, bijvoorbeeld door een installatie in een druk winkelgebied waar ze een voorproefje kunnen krijgen. Het event bureau in de buurt van Amsterdam is daarnaast een kampioen in het verzorgen van indrukwekkende PR events. Een evenement waar influencers of andere interessante mensen worden uitgenodigd, alles in het teken staat van de game en de pers aanwezig is zorgt voor een knallende lancering.

https://triplepentertainment.nl/