Personal Training Online

Table of ContentsHaarlem: Personal Training – Bootcamp – IndoorPersonal Training CourseFysiek Health Club — Personal Training In HeemstedePersonal Training, Small Group, VoedingsadviesPersonal Training ReviewPersonal Training & Coaching In HeemstedePersonal Training NederlandIs Personal Training ToegestaanBody Balance Personal Training Voordelig Voor VrouwenPersonal Training CrossfitFysiek Health Club — Personal Training In Heemstede

Hard werken loont in de toekomst, luiheid doet dat nu. Wie niet investeert in zijn gezondheid, verliest altijd de wedstrijd. Jij bepaalt of je dit de investering waard vindt. Personal Training 1. 0 Dit is één-op-één begeleiding, waar je samen met een van onze trainingsspecialisten werkt aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Het groepje bestaat uit maximaal tien deelnemers. Kwaliteit en aandacht wordt niet uit het oog verloren! Wanneer de groep groter is dan zes deelnemers wordt de groep gecoacht door twee trainers. Personal training 2. 01 keer per week€ 125,- p/m, Personal training 2. 02 keer per week€ 225,- p/m, Personal training 2.

Is Personal Training Aftrekbaar

0 Losse trainingssessie€ 35,- Persoonlijk trainingsschema€ 75,- *Actievoowaarden Vanwege onze overtuiging dat we je iets kunnen bieden dat uniek is en resultaat oplevert, geven we iedereen de kans om de proef op de som te nemen! Train nu met ons mee en aan het eind van het proeftraject mag je ons beoordelen – nieuwgroenendaal.nl.

Ben je niet tevreden: dan hoef je niet te betalen en eindigt onze samenwerking per direct. Risicoloos uitproberen en zelf beoordelen wat je ervan vindt is geen actie, maar ons beleid! Het proeftraject voor Personal Training 2. 0 loopt 1 maand. Het proeftraject voor Personal Training 1. 0 en Duo Personal Training loopt 1 week.

Beachfit Personal Trainer In Haarlem Winnaar Dutch Fitness

Zo ook voor Janine Speelman. Zij traint sinds oktober bij Queno Sport en Fitness in Westerbork. “Ik ben direct begonnen met een personal trainer, omdat het toch wat meer op het individu is gericht. Je krijgt een training op maat. En als ik thuis moet sporten komt daar niet heel veel van, want we hebben twee kindjes.” Speelman is dan ook blij dat het sporten nog op deze manier kan; met z’n tweeën in de buitenlucht.’Aantal sporters gaat achteruit’ Eigenaresse van Queno Sport en Fitness Annemiek Smegen ziet echter dat haar enige optie – met maximaal twee personen sporten in de buitenlucht – niet voor iedereen een optie is.

Dat vinden wij zelf het grootste probleem van de hele situatie. Wij werken aan de gezondheid van mensen, om de weerstand hoog te houden of brengen. Ook dat wordt eigenlijk niet toegestaan, dus daarmee is het heel moeilijk om nog echt wat te doen voor mensen.”Smegen maakt zich dan ook zorgen over het aantal mensen dat sport.

Personal Trainer Aan Huis – Personal Training Thuis

Dat is weer een beetje rechtgetrokken in september. De verwachting is dat het nu weer heel erg achteruit gaat.”Wat ook niet meehelpt is dat de winter er aankomt. “Personal training is er nog wel, maar ook daarin merken we dat mensen terughoudend te zijn. Niet iedereen wil met dit weer naar buiten.” Voor Speelman is dat echter geen probleem.

Je moet je goed aankleden en veel laagjes aantrekken.” Terug naar het oude normaal Bij Queno Sport en Fitness zijn ze inmiddels wel gewend om steeds te schakelen. Maar het liefst gaan ze toch terug naar ‘het oude normaal’. Dan kun je ook weer contact hebben met andere sporters, want dat is wat mensen ook vooral missen, ziet Smegen.

Wat Is Personal Training

Dat kan nu al langere tijd niet natuurlijk. En sommige mensen komen juist ook voor dat kopje koffie. Het sociale contact moeten missen is natuurlijk een probleem voor heel veel mensen.” Ook Speelman gaat het liefst terug naar de oude situatie. “Het liefst sport ik weer binnen. En dat gewoon alles weer normaal is.

Niet alleen die van mij, maar ik denk van iedereen.” .

Wat Kost Personal Training

Welkom bij de gezelligste sportschool van Delft!

Dit is het begin! Iedereen die begint met trainen start zijn reis vol goede moed en met een einddoel voor ogen. De verandering die jij voor ogen hebt komt helaas niet vanzelf en er zijn vele obstakels die ervoor kunnen zorgen dat jouw enthousiaste begin al snel omslaat in teleurstelling, demotivatie en excuses..

Waarom Kiezen Voor Personal Training

Wij zijn gemotiveerd wanneer jij dit niet bent en wij zijn trots op iedere stap die jij richting jouw doel zet. Door jou de kennis te geven en je hier deskundig bij te begeleiden is het dit keer wel mogelijk om de vicieuze cirkel te doorbreken en jouw gewenste resultaat te bereiken.

Wij zijn Personal Training Dordrecht, een kleine sportschool op een unieke locatie in Dordrecht. Wij zijn gevestigd in in de oude monumentale tribune naast de Atletiekbaan. Onze sportschool is makkelijk te bereiken vanaf de N3, door onze centrale ligging zijn wij ook goed bereikbaar voor klanten uit Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Personal Training Opleiding

Nu bieden wij 7 dagen per week groepslessen en Personal Training aan. Zo kun je bij ons onder andere terecht , , , , , , en . Wil jij fit worden? Strakker worden? Afvallen? Aankomen in spiermassa? Sterker worden? Meer energie? Kom dan bij ons trainen. Neem contact met ons op voor een gratis proefles en laat ons je helpen met het behalen van jouw doel.

Ieder jaar vindt er via Dutch Fitness Awards een verkiezing plaats voor de beste personal trainer in diverse plaatsen en provincies van Nederland. Met gepaste trots zijn wij, Beachfit door de vakjury en mede door te stemmen, uitgekozen als de beste personal trainers van Regio Delft en de beste personal trainers van provincie Zuid-Holland.

Personal Training Studio

Personal Budget Gym is een PRIVATE GYM, samengesteld uit gediplomeerde, ervaren, enthousiaste en gedreven trainers. Wij kunnen u helpen met voedingsadvies, lifestyle-coaching en het uitvoeren van diverse resultaatgerichte trainingen. Wij bieden trainingen aan in verschillende vormen en diverse niveau’s. Afhankelijk van doel en interesses kunnen wij iedereen een gepaste training aanbieden.

Al jaren biedt Sportclub Exercise PERSONAL TRAINING aan haar leden. Wil jij goed en veilig leren trainen? Heb je net dat extra zetje nodig of wil je meer progressie boeken in jouw training? Kies dan één van onze PT pakketten en ga meteen aan de slag! Hoe vaak jij begeleiding wilt, hangt helemaal af van jouw wensen.

Personal Training Course

Dus bijvoorbeeld wekelijks of verspreid over een aantal maanden. Afhankelijk van jouw persoonlijke doelen zal er samen met jouw trainer een plan gemaakt worden. Dit kan zijn om een gewichtsdoel te bereiken, sterker te worden of puur om goed en veilig te leren trainen. Hierna begint jouw traject en zal je bepalen hoe vaak jij begeleiding zal krijgen.

Nieuwe klanten van Fitnesscentrum Zevenaar krijgen tijdens de eerste introductieles begeleiding van een fitnessinstructeur. Deze maakt een sportprogramma op maat, waarmee je zelf aan de slag gaat in de fitness. Tussentijds evalueer je met de fitnessinstructeurs hoe het gaat en stuur je bij waar nodig (Paul Witte personal trainer in Haarlem). Personal training gaat nog een stapje verder.

Personal Training – Fitnessclub Nederland Haarlem

Steeds meer mensen schakelen een Personal Trainer in om ervoor te zorgen dat ze hun doelen halen. Een Personal trainer is er niet alleen voor die uitdagende training maar werkt samen met jou naar een nieuwe leefstijl toe. Het aandachtig letten op de juiste manier van bewegen en kennis over het menselijk lichaam zorgen ervoor dat jij jouw doelstelling behaald.

Wat is personal training? - Personal Fit ClubPersonal training in Naarden FIT by FOLK

De kosten voor een personal trainer zijn per uur. Voor Personal Training bij Fitnesscentrum Zevenaar staan Mike en Thijs graag voor je klaar om je te helpen. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Neem nu vrijblijvend contact op met onze personal trainers door te mailen naar: Daarnaast kun je ook terecht bij onze partner Lesley Verwoord van .

Winkelverkenner

De 10 beste stappentellers van 2021

De 10 beste stappentellers van 2021

Volg je stappen met deze stappentellers. Het bijhouden van uw activiteitenniveau – het maakt niet uit hoe veel of hoe weinig – is iets waar we allemaal aan gewend zijn geraakt. We weten welke spieren we wanneer trainen, hoe vaak we rustdagen hebben, en dat yoga morgen moeilijker zal zijn als we vandaag niet stretchen. De meest elementaire vorm van dit activiteitsbewustzijn is het bijhouden van je stappen, iets wat maar weinigen van ons alleen mentaal bijhouden. 

Aangezien wandelen de meest voorkomende en aantoonbaar heilzame vorm van lichaamsbeweging is, kan het besluit om bij te houden hoeveel afstand je op een dag aflegt een grote invloed hebben op uw gezondheid. Om deze verandering door te voeren, hebt u een stappenteller nodig die u bijhoudt. Wij hebben de beste stappentellers voor elke behoefte en elk budget geselecteerd.

Beste stappenteller overall: Fitbit Inspire 2 activity tracker

De Inspire 2 activity tracker van FitBit houdt uw stappen en afstand, hartslag, verbrande calorieën, actieve minuten en slaapstatus bij terwijl u sms- en oproepmeldingen kunt zien. Je kunt er ook stille alarmen mee instellen die je wekken door te zoemen op je pols – een geweldige functie voor degenen die een huisgenoot of partner niet wakker willen maken.

Met een gestroomlijnd ontwerp, mogelijkheden om doelen te stellen en gratis app-toegang voor een gemiddelde prijs is dit een stappenteller voor dagelijks gebruik die iedereen kan gebruiken, ongeacht hoe gevorderd of beginnend ze zijn. De batterij gaat tot 10 dagen mee en het apparaat wordt geleverd met een handige oplaadkabel.

Het beste? U kunt de stappenteller gebruiken om een breed scala aan trainingen op te nemen, waaronder wandelen, zwemmen en fietsen.

Mooiste stappenteller FitBit Versa 2

De Versa 2 van FitBit is de Cadillac onder de stappentellers. Naast het bijhouden van uw stappen en afstand, hartslag, calorieën, actieve minuten, beklommen verdiepingen, uurlijkse activiteit en slaapstatus, sluit hij naadloos aan op uw andere apparaten – iets waar veel stappentellers niet toe in staat zijn. U kunt hem niet alleen aansluiten op uw telefoon voor oproep- en sms-berichten, maar u kunt hem ook aansluiten op uw Amazon Alexa voor updates, om timers in te stellen en om uw andere slimme thuisapparaten te bedienen met het geluid van uw stem. Bovendien kunt u Spotify- of Pandora-afspeellijsten rechtstreeks naar uw horloge downloaden om er tijdens uw langere wandelingen naar te luisteren. De batterij gaat tot zes dagen mee.

Beste stappenteller voor hardlopen: Garmin Vivosmart 4 activity tracker

Garmin’s Vivosmart 4 activiteitentracker heeft een ultraslank ontwerp terwijl het toch uw hartslag, stappen, afstand en slaapstatus bijhoudt. Het duikt dieper in uw slaapstatus met geavanceerde monitoring van uw REM-cyclus, het meten van uw bloed zuurstof niveaus door de pols sensor.

Het neemt dezelfde diepe duik met uw hartslag en beoordeelt uw dagelijkse stressniveau. Met dit apparaat kunt u timers instellen voor uw activiteit, zodat u uw hardloopactiviteiten naar een hoger niveau kunt tillen. Het maakt ook verbinding met uw telefoon en biedt trilmeldingen voor oproepen en sms-berichten, evenals GPS-tracering om u te helpen uw route te zien. De batterij gaat tot een week mee.

Meeste simpele stappenteller Omron walking style IV

De waarheid is dat stappentellers niet langer alleen stappentellers zijn. Ze worden nu geleverd met veel robuustere en nuttigere functies. Over extra functies gesproken, de Omron walking style IV is de onbetwistbare kampioen van de stappentellerwereld. In de kern is dit handige apparaat van het gezondheidsbedrijf Omron Healthcare, Inc. een bloeddrukmeter die om de pols wordt gedragen. Het meest opvallende kenmerk van de Omron walking is de flexibele synthetische polsband die ontworpen is om gemakkelijk leeg te lopen en op te blazen om zijn vorm te behouden. Op die manier past hij comfortabel en goed om uw pols en kunt u altijd en overal uw bloeddruk meten. Volgens voorlopige tests en beoordelingen kan deze geavanceerde wearable inderdaad nauwkeurige metingen leveren, vergelijkbaar met de hoogwaardige bloeddrukmeters die in moderne zorginstellingen worden gebruikt.

 

Het beste met App: Fitbit Charge 3

De Fitbit Charge 3 biedt alles (en meer) wat de meeste mensen nodig hebben – hij houdt stappen bij, afgelegde afstand, hartslag, calorieën, slaapstatus, biedt oproep- en sms-waarschuwingen, Bluetooth-mogelijkheid, 15 verschillende trainingsmodi, en hij is waterbestendig.

Samen met de premium functies en een volle week batterijduur krijgen gebruikers toegang tot de FitBit app, waar al hun persoonlijke gegevens te vinden zijn en vergeleken kunnen worden om nieuwe fitnessdoelen te stellen. U kunt de app ook gebruiken om contact te leggen met andere FitBit-gebruikers en gepersonaliseerde begeleiding te krijgen die direct betrekking heeft op uw statistieken.

Meest comfortabele stappenteller Xiaomi Mi Band 3

Als u houdt van het gemak van een stappenteller aan een polsband, dan is de Xiaomi Mi Band 3 een redelijk geprijsd toestel dat uw stappen bijhoudt en nog veel meer. Vergeleken met andere polsbandtoestellen is het eenvoudig en minimalistisch qua ontwerp en functionaliteit, maar het houdt uw stappen, afstanden, tempo, verbrande calorieën, en ook uw slaappatronen bij. U kunt de gegevens via Bluetooth synchroniseren met de app en dan uw dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten- en slaappatronen bekijken, zodat u op de hoogte kunt blijven van uw vorderingen en verbeteringen kunt aanbrengen.

Wanneer u te lang hebt gezeten, zal de Mi Band 3 zachtjes zoemen, zodat u weet dat het tijd is om te bewegen. Hij trilt ook wanneer uw telefoon oproepen, berichten of andere meldingen ontvangt, en laat zelfs naam/ID zien wanneer u een oproep ontvangt. Dit toestel is uiterst duurzaam en bestand tegen waterspatten, zweet, cosmetica en nog veel meer, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het verwijderen ervan voor uw dagelijkse bezigheden, zoals douchen of handen wassen.


Waarop je moet letten bij een stappenteller

Informatie

Stappentellers verschillen in de informatie die zij geven. Sommige eenvoudige versies meten alleen de afstand – het aantal stappen/mijlen dat u zet terwijl u hem draagt. Naarmate stappentellers geavanceerder worden, wordt ook de informatie die u eruit kunt halen groter. Hartslag en calorieën vindt u normaal gesproken in polshorloges. Als uw stappenteller een app-functie heeft, kunt u daar misschien extra informatie mee krijgen. Uw fitnessdoelen zullen bepalen welke informatie u uit uw toestel nodig hebt. 

Levensduur van de batterij

Op den duur moet uw stappenteller worden opgeladen. De gemiddelde levensduur van de batterij van een stappenteller is vier tot vijf dagen – langer als u hem niet consequent aanhoudt. 

Ontwerp

Stappentellers kunnen op verschillende manieren gedragen worden: aan een koordje om uw hals, aan uw broeksband, of om uw pols als een horloge. Welke stijl het beste bij u past, hangt af van waarvoor u uw stappenteller wilt gebruiken en hoe vaak u van plan bent hem te gebruiken. Als u een stappenteller zoekt om de dagelijkse activiteit bij te houden, is de stijl van een polshorloge het meest gebruikelijk. 

Accessoires en apps

Veel stappentellers kunnen op sommige punten geüpgraded worden. Misschien kunt u de band van uw stappenteller veranderen in iets dat meer uw stijl is, of misschien wilt u via een gezamenlijke app met vrienden communiceren. Hoe geavanceerder uw stappenteller, hoe meer opties u zult hebben.

https://sporthorloge.info/beste-stappenteller/

Wat is de geschieden van Stand Up Paddling?

De watersportliefhebbers zijn zeer enthousiast over hun ervaring met stand up paddle surfen. De sensatie en het plezier dat de sport samenbrengt is iets dat iedereen die geïnteresseerd is in surfen en elke andere vorm van watersport zou opwinden.

Nu, niemand is erg zeker over de oorsprong van de sport. Er is een populaire mythe dat de stand up paddle surfen is een oude en oude cultuur die zijn oorsprong in Hawaii. Vroeg in de 20ste eeuw werd door Kapitein James Cook in zijn dagboek gemeld dat hij een kanovaarder in Tahiti een golf zag vangen terwijl hij zat. Ook waren er enkele vroege Polynesische watermannen die kanovaarders over ondiepe riffen hadden zien peddelen terwijl ze rechtop stonden en probeerden vis te vangen.

De eerste peddelsurfers die het staand deden werden in het begin van de jaren 1950 in Waikiki geregistreerd. Duizenden Amerikanen met een honger naar sensatie werden naar het strand gebracht om te genieten van de nieuwe stijl van surfen onder de deskundige leiding van de Waikiki beach boys. Er waren genoeg strand jongens klaar voor de deskundige hulp baan. Daarbij werd er steeds meer ontwikkeld zoals speciale SUP peddels.

De populariteit van het stand up paddle surfen leidde ook tot de toename van het toerisme in deze sector. Vandaar dat er veel hotels en lodges die kwam door het strand kant het aanbieden van de deskundige begeleiding aan de nieuwe liefhebbers van deze sport.

Geleidelijk aan werden het watersurfen en het peddelsurfen in staande positie wereldwijd populair. Deze sport sloeg aan als een vuur, vooral in Australië. Het surfen aan de goudkust heeft sindsdien nooit meer omgekeken in het land. In feite is Australië vandaag de dag de meest geprefereerde bestemming van alle watersportliefhebbers van over de hele wereld. De Gold Coast in Australië wordt beschouwd als een paradijs voor surfers met zijn lange strook van goed onderhouden en mooie schone stranden.

De Hawaiiaanse stranden zijn echter nog steeds erg populair voor de stand up paddle surfing leerlingen en nieuwe enthousiastelingen. De strand jongens in 1950’s in Waikiki, in feite kwam met een idee om meer toeristen te trekken naar Waikiki. Ze peddelden in de golven met een camera en klikten foto’s van de toeristen die leerden surfen en ervan genoten. Zo kreeg het stand up paddle surfen een andere naam en werd het in de volksmond ook wel het “Beach Boy Surfen” genoemd.

De stand up vorm van paddle surfen profiteert ook de individuen met een goed lichaam uit te werken waardoor het behoud van hun fitness niveau. Deze sport is vooral populair in de warme kustklimaten en plaatsen als Australië, Nieuw-Zeeland en het Caribisch gebied. Deze worden allemaal beschouwd als strandparadijs en dus perfect om te surfen. Het wint aan populariteit elke dag die voorbijgaat met atleten die de sport gebruiken om te trainen en fit te blijven. Er zijn ook de beroemdheden die het spel op hun eigen manier onderschrijven en zo aan de sport populariteit en zichtbaarheid toevoegen.


 

Winkelverkenner

Zomer sportkleding kopen met een budget

De zomer komt eraan. Alweer. U denkt waarschijnlijk na over hoe u aan dat zomerlichaam van u moet werken. Of misschien ben je het hele jaar door sportief en zijn je kleren allemaal goed gedragen tijdens het sporten. Wat je situatie ook is, je bent hier omdat je nieuwe trainingskleding nodig hebt. Dit is eigenlijk een essentieel onderdeel van de training. Je moet je comfortabel voelen, goed zweten en je lichaam moet correct ademen. Dit is niet zomaar een dwaas excuus – je hebt echt de juiste kleding nodig om te trainen. Het is waar dat ze vrij duur kunnen zijn, maar dat betekent niet dat u niets met een beperkt budget kunt vinden. Er zijn zelfs verschillende manieren om geld te besparen op trainingskleding. Je wilt natuurlijk kleding kopen dat in de categorie SportMeetsFashion valt. Hoe doe je dat op budget?

1. Vergelijk prijzen

U kunt vergelijkbare producten vinden in meerdere winkels en we kunnen u verzekeren dat u in elke winkel een andere prijs zult vinden. Het kost misschien veel tijd, maar het is echt de moeite waard om verschillende bronnen te volgen om er absoluut zeker van te zijn dat u de best mogelijke deal voor uzelf krijgt. Pagina’s zoals Best Budget kunnen u relevante beoordelingen en prijsvergelijkingen bieden, waardoor het hele proces van onderzoek een beetje eenvoudiger wordt.

2. Vergeet de meeste merknamen

U denkt misschien dat merken die bekend staan ​​om het maken van sportuitrusting u de beste kwaliteit zullen bieden, en het is misschien de moeite waard om meer te betalen. Hoewel het in sommige gevallen waar kan zijn, is het helaas niet altijd zo. Je kunt uiteindelijk honderden dollars betalen voor een kledingstuk dat heel snel zal scheuren of verslijten; Aan de andere kant vind je geweldige producten voor een lagere prijs, alleen omdat het merk niet zo beroemd is als Nike of Adidas. Het enige dat u opgeeft, is het logo, aangezien u gemakkelijk vergelijkbare ontwerpen voor minder kunt vinden. Besteed aandacht aan de bron en de materialen, maar ga er nooit van uit dat dure middelen van hoge kwaliteit zijn. 

3. Probeer winkels die niet gespecialiseerd zijn in sportartikelen 

Alleen omdat een merk meer verkoopt dan een legging, hardloopschoenen en yogabroeken, wil nog niet zeggen dat het allemaal niets waard is. Nike of Puma brengen je vaak te veel in rekening, simpelweg omdat ze specialist en expert zijn in het maken van sportkleding. Zolang je echter hoogwaardige materialen herkent, kun je winkelen voor je volgende sportbroeken of -shirts in H&M of Forever 21. Probeer ook warenhuizen die merkartikelen aanbieden voor lagere prijzen, zoals TJ Maxx. Je zult meer tijd moeten besteden aan het bladeren door verschillende merken, prijsklassen en maten, maar het is zeker de moeite waard. 

4. Meld u aan voor nieuwsbrieven

Natuurlijk kun je het beste stoppen met het kopen van merkproducten op dagelijkse (of seizoensgebonden) basis. Als u echter een absoluut favoriet merk heeft dat u nooit wilt opgeven, vindt u mogelijk verschillende manieren om met een beperkt budget te kopen. U kunt zich het beste aanmelden voor een nieuwsbrief of een ander loyaliteitsprogramma. De meeste bedrijven sturen u gepersonaliseerde aanbiedingen en kortingen als beloning voor uw vertrouwen en om contact met hen te houden. Je bent ook de eerste die op de hoogte is van grote verkopen en beperkte gelegenheden.

5. Koop items van het afgelopen seizoen

Het klinkt misschien als een ketterij voor een modieus persoon, maar de waarheid is dat sportuitrusting in de verschillende seizoenen niet zo veel verandert. Soms zijn dit alleen de kleuren of patronen die verschillen, en hoewel het leuk is om iets nieuws, fris en up-to-date te hebben, is het aanzienlijk goedkoper om de versie van het afgelopen seizoen te kopen. Dus in plaats van de nu aangeboden turquoise yogabroek, vind je marineblauwe uit de vorige collectie – je betaalt waarschijnlijk de helft van de prijs. De stof is hetzelfde en je voelt je net zo comfortabel in je marineblauwe broek als in de turquoise. 

6. Bezoek Outlets 

Of het nu online is of fysieke winkels, outletwinkels bieden u altijd betere deals voor merkartikelen dan de reguliere winkels. Het is vooral handig als het gaat om producten zoals schoenen. Het is moeilijk om te oefenen in een goedkoop paar van lage kwaliteit aan je voeten; bovendien kan het zelfs gevaarlijk worden voor uw gezondheid. Schoenen maken het verschil, vooral voor hardlopers of dansers. Daarom moet u waarschijnlijk de meeste tijd aan schoenen besteden om de best mogelijke kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs te onderzoeken. En verkooppunten zijn misschien het antwoord op uw probleem. Nike wordt bijvoorbeeld vaak geprezen om zijn aanbiedingen voor outletwinkels. Hiermee kunt u heel vaak hoogwaardige producten vinden voor de helft van de prijs. 

Zoals je ziet, is het mogelijk om met een beperkt budget sportkleding te kopen. Bovendien vereist het niet eens te veel opofferingen van jouw kant – vooral je tijd. Goede kleding kan je helpen gemotiveerd te blijven en je beter te voelen tijdens het sporten, wat je belangrijkste doel zou moeten blijven. Dus maak je klaar om in vorm te zijn en bespaar wat geld!

https://nl.wikipedia.org/wiki/Mode
Winkelverkenner

In de prijzen vallen: tijd voor een frisse wind

Winnen betekent de beste zijn, een machtig gevoel. Aan winnen zitten veel positieve eigenschappen verbonden waar we nooit zo bij stil staan. Wanneer je met de sportbeker in de handen staat voel je je zelfverzekerd, trots en gemotiveerd om die prestatie te evenaren. Maar er kleven ook negatieve kanten aan winnen. Agressie, overmoed en een superioriteitsgevoel over anderen zijn minder bewonderenswaardige eigenschappen. Dus is het winnen wel de moeite waard, vanuit moreel perspectief gezien?

Waarom we winnen zo belangrijk vinden

Dieren zijn evolutionair voorgeprogrammeerd om verlieskansen te minimaliseren. Wanneer een dier in het wild verliest is het meestal meteen een kwestie van leven en dood. In onze hedendaagse maatschappij is dit natuurlijk veel minder aan de orde maar ons systeem is nog altijd op dezelfde wijze geprogrammeerd. Het gaat ons dus niet zo zeer om winnen maar vooral om niet verliezen. Een belangrijke nuance die de het sportlandschap drastisch aan het veranderen is.

‘Meedoen is belangrijker dan winnen’

Het is een bekende uitspraak die zowel wordt geroemd als verketterd. Maar er zit zeker een kern van waarheid in. Want is het in deze moderne tijd niet belangrijker dat mensen gezond blijven, sociaal zijn en elkaar helpen? Het klinkt wellicht een beetje te soft voor sommige mensen maar het feit blijft dat spierballen en de bijbehorende taal achterhaald zijn. We hebben fitte mensen nodig die vanuit een interne motivatie in beweging willen blijven. Dat betekent echter niet dat we sporten en bewegen niet kunnen stimuleren.

Door medailles te bestellen voelt iedereen zich betrokken

Natuurlijk mag de winnaar extra in het zonnetje gezet worden. Een overwinning moet je natuurlijk vieren! Maar wat doe je met die miljoenen mensen die zich hebben ingeschreven bij sportscholen maar nooit gaan omdat het ‘saai’ is. Vaak betekent saai ‘niet interessant’, wat weer een pseudoniem is voor ‘ik voel me hier niet verbonden mee’. En laten we eerlijk zijn, de sportschool is de afgelopen jaren vervallen van een plek waar mensen sociale contacten onderhielden en een plaats waar activiteiten werden georganiseerd, tot een kille fabriekshal waar iedereen wanhopig probeert om zo min mogelijk oogcontact te maken. Als sportscholen de psychologie achter het winnen meer toe zouden passen heeft dat een positieve uitwerking op het aantal slapende leden. Maar doe je dat door medailles te bestellen?

Waarom sportprijzen een positief effect hebben

Het lijkt zo triviaal, een medaille of een sportbeker. En toch werkt het. Dus waarom reiken we l voetbalmedailles, hockey prijzen en ruitersportrozetten uit maar zien we de sportschool nog steeds niet voor vol aan. Wanneer iemand iedere dag langskomt bij de sportschool. Wanneer ze een nieuw record halen op de loopband, roeitrainer of het squatrack. Door als sportschool medailles of een andere vorm van waardering te bestellen en uit te reiken bind je mensen aan de sportschool. En meer sportende mensen, daar worden we allemaal beter van.

Winkelverkenner

Nieuw trimvest nodig? Kies uit een gevarieerd duikassortiment

Is uw trimvest toe aan vervanging of wilt u als beginnend duiker uw eerste eigen trimvest aanschaffen? Verken dan eens de gedegen en gevarieerde collectie trimvesten van duikwinkel Herman Lieven. Bij deze duikzaak vindt u vesten voor kinderen, dames en heren in diverse prijscategorieën. Goede merken zoals Apeks, Aqualung, Beuchat en Scubapro zijn vertegenwoordigd. Daarbij kunt u kiezen uit veel verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een handig trimvest met een geïntegreerd loodsysteem. Ook voor trimvest accessoires zoals onder andere inflators en messen zit u goed bij Herman Lieven. Deskundige medewerkers helpen u daarbij graag bij het vinden van een passend trimvest dat voldoet aan al uw wensen.

Ademautomaat bij Herman Lieven kopen

Ook ademautomaten maken onderdeel uit van het brede duikassortiment van deze winkel. Zoekt u als beginnende duiker een relatief voordelige ademautomaat? Of wilt u juist een ademautomaat van absolute topklasse? U vindt ademautomaten van verschillende prijsniveaus. De medewerkers van Herman Lieven kunnen u van dienst zijn bij het zoeken naar een exemplaar dat volledig bij uw persoonlijke wensen en budget aansluit. Eveneens biedt deze duikzaak ademautomaat onderhoud aan. Dit gebeurt op jaarbasis, in de professionele werkplaats van Herman Lieven. Hier kunt u eveneens terecht wanneer u een probleem met uw ademautomaat mocht ervaren.  

Trimvest en ademautomaat bestellen in de webshop

De 1000 m2 grote winkel van Herman Lieven vindt u in ’s-Hertogenbosch. Doet u liever uw aankopen online? Surf dan naar de webshop van deze duikwinkel. Hier vindt u het volledige aanbod aan duikbenodigdheden en accessoires terug, onderverdeeld in de categorieën Snorkeluitrustingen, Duikuitrustingen, Duikkleding, Freediving, Tech Duiken en SUP. Heeft u een vraag over een specifiek artikel of wenst u graag advies voordat u iets gaat bestellen? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice zodat de medewerkers van Herman Lieven al uw vragen telefonisch kunnen beantwoorden.