Winkelverkenner

Tips voor het opladen van je accu

Waar we vroeger telefoons hadden die dagen lang mee gingen zonder op te laden zijn we tegenwoordig aan het strijden om onze accu een dag lang mee te laten gaan. De reden dat accu’s veel minder lang mee gaan zijn onder andere het feit dat we onze telefoon steeds intensiever zijn gaan gebruiken. Daarnaast is de telefoon ook vele malen krachtiger geworden waardoor er veel meer energie uit onze accu wordt gevraagd. De accu heeft ook nog eens de gigantische revolutie die de techniek doormaakte met mondjesmaat kunnen bijbenen waardoor hij in verhouding tot het verbruik een stuk minder capaciteit heeft gekregen. Verder hebben we allemaal het probleem dat de accu’s een capaciteitsverlies kennen waardoor ze minder lang mee gaan. Om dit capaciteitsverlies enigszins te beperken daarom een aantal tips van http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/inbound-callcenter/

Ten eerste is het belangrijk om tijdig op te laden. Waar het vroeger verstandig was om je accu volledig leeg te trekken gaat daar tegenwoordig juist de meeste capaciteit verloren. De ideale situatie is als je rond de 30% je lader opzoekt. Een bijkomend voordeel is dat je minder vaak een lege accu hebt als je bijna weg moet.

Gebruik de originele lader, ten eerste laden telefoons vaak stukken sneller op met een originele fabriekslader. Daarnaast zijn deze laders ook ontworpen om laadstress te voorkomen. Dit komt omdat de spanning waarmee de telefoon oplaad per oplader verschilt. De fabriekslader geeft de perfecte spanning voor je telefoon waardoor deze niet overspannen raakt.

Laad niet te lang door, nieuwe telefoons zijn wel ontworpen om niet door te laden als de accu vol is, maar als jij je telefoon aan laad staan en gaat opladen als je gaat slapen dan zal deze toch vanzelf weer leeglopen en daardoor dient hij weer opnieuw opgeladen te worden. Dit zorgt voor capaciteitsverlies.

Mocht je nou wel tegen een lege accu aanlopen, maar dien je bijvoorbeeld voor je werk wel altijd bereikbaar te zijn. Probeer dan eens het inbound callcenter uit! Zo zal de klant worden doorverbonden met een vriendelijke telefoniste die precies doet wat jij wenst.

Website bezoeken
Winkelverkenner

iPhone Hoesjes

Ik ben een grote fan van iPhone hoesjes. Sinds mijn 14de ben ik in bezit van een iPhone. Ik heb alle soorten iPhones al gehad en dus een heleboel hoesjes moeten kopen. Wat nu? Ik zou mijn ervaring willen sharen met jullie.

Kiezen van iPhone hoesjes

Als eerst heb ik het altijd moeilijk gevonden om iPhone hoesjes te kiezen. Er zijn ontzettend veel verschillende hoesjes. Je moet ook altijd goed nadenken wat voor een je leuk zou vinden. Mijn vriend houdt van leren hoesjes, maar die zijn altijd of te duur of een slechte kwaliteit. Mijn zusje wilt altijd iets met kleurtjes, katten of dieren in het algemeen. Je kan altijd van die super schattige dieren hoesjes vinden, maar je moet er van houden. Wat ik ook altijd leuk vindt is een persoonlijke hoesje kopen voor je geliefde. Kies een mooie foto van hun, of jullie samen, en maak je persoonlijke hoesje online. Leuk als cadeau, he? 

Modellen iPhone hoesjes

Nu wil ik ook iets vertellen over de modellen iPhone hoesjes. Laatst had mijn vriend eentje gekocht van leer van ongeveer dertig euro, die hij echt net vijf dagen had gebruikt, en de kleur was al stuk lichter geworden. Daarnaast de mooiste hoesjes die te koop zijn, zijn, acht van de tien keer, van plastic. Als je telefoon een keer valt is je hoesje al kapot, en dan heb je twee weken geleden 25 euro voor gegeven. Vind ik bizar. Er zijn ook altijd van die zachte dunne hoesjes te koop. Prima zou je denken?! Wit doorzichtig hoesje voor je net nieuwe iPhone in de kleur rosé. Heel leuk, maar die hoesjes raken zo snel vies. Dus binnen zeker twee weken draag je je mooie iPhone met een vieze smerige hoesje aan de achterkant, waardoor je iPhone gelijk op een andere manier uitziet.

Website bezoeken