Winkelverkenner

Vind je de iPhone 12 te duur? Dit zijn onze alternatieven

Dat Apple indrukwekkende smartphones op de markt brengt, hoeven we jou vast niet te vertellen. Maar de consumentenprijs kan sommige mensen toch een beetje afschrikken. Een iPhone 12 is geen goedkope smartphone met een prijskaartje vanaf €909. Een alternatief kan daarom gevonden worden in een oudere Apple-smartphone of een Android-toestel. Benieuwd welke smartphones wij tippen? Lees dan verder om daar achter te komen.

Samsung Galaxy S20: een allround smartphone

Ofschoon het niet de S21-serie is, kun je de Samsung Galaxy S20 voor een vriendelijker prijskaartje kopen, namelijk €700. Dat scheelt toch weer ruim €200 ten opzichte van een nieuwe iPhone 12. En dat geld kun je vervolgens weer besteden aan andere accessoires, zoals bijvoorbeeld een leuk hoesje van Telefoonhoesje Store. Ze verkopen overigens niet alleen Samsung hoesjes, maar hebben ook een groot aanbod Huawei cases en Apple telefoonhoesjes in het assortiment. Terugkomend op de Samsung Galaxy S20. Het design mag er wezen en de hoge verversingssnelheid komt het gebruikscomfort ten goede. Kortom, voor dit bedrag krijg je een allround smartphone van het vorige Samsung-vlaggenschip.

iPhone 11: oog voor design

Zoals bij velen bekend is, zakt de toestelprijs van de iPhone als er een nieuwe generatie is gelanceerd. Daarom kun je de iPhone 11 nu voor een leukere prijs bestellen. En Apple heeft op dit moment zelfs een fijne actie. Als je jouw oude iPhone inruilt, kun je tot €160 korting krijgen op een nieuwe iPhone 11. Uiteraard moet de iPhone die je wilt inruilen wel in goede staat verkeren. Dit zal door een team geïnspecteerd worden. Geen iPhone om in te ruilen? Dan kun je uitgaan van een toestel instapprijs van €692.

OnePlus Nord: een mooie middenklasser

Wil je niet meer dan €500 aan een nieuwe smartphone uitgeven? Dan kan de OnePlus Nord misschien wel iets voor jou zijn! Dit toestel draait op Android. Je levert natuurlijk wel in op het design ten opzichte van bovengenoemde smartphones, want deze smartphone heeft plastic randen. Daarom wordt een OnePlus Nord hoesje evenmin aangeraden. Ook zware games of door een feed scrollen kan wat minder soepel gaan. We kunnen deze smartphone dus niet high-end noemen, maar voor een middenklasser scoort deze smartphone bovengemiddeld.

Website bezoeken

Telefoonhoesje Samsung

Telefoonhoesje Samsung komen in allerlei kleuren en verschillende materialen. De keuze in deze verschillende hoesjes kan soms moeilijk zijn en door de bomen kan je soms het bos niet meer zien. In deze blog gaan we je iets vertellen over leren hoesjes en rugged hoesjes. Lees hieronder snel verder!

Leren hoesjes

Leren hoesjes heb je ook veel verschil in je hebt echt leer, maar ook kunstleer. Kunstleer bestaat uit kunststof die vaker op textiel gebracht wordt. Door een bepaalde structuur of tekening wordt leer geïmiteerd doormiddel van kunstleer. Kunstleer laat geen lucht door en neemt geen vocht op. Door de manier waarop kunstleer gemaakt wordt is het vaak bestendiger dan echt leer. Een nadeel van kunstleer is dat het niet zolang meegaat en niet zo mooi is als echt leer. Kunstleer is vaak ook niet zo flexibel als echt leer en kan na overmatig gebruik ook zorgen voor afbrokkeling van het kunstleer.

Rugged telefoonhoesje Samsung

Een rugged telefoonhoesje Samsung zijn speciale hoesjes die tegen een stootje kunnen. Ze zijn vaak stevig materiaal en zijn onmisbaar als je telefoon gebruikt in zware omstandigheden tijdens je werk of een hobby. Deze hoesjes worden veelal getest tegen waterdichtheid, schokbestendigheid, valbestendigheid en stofdichtheid. Deze rugged telefoonhoesjes zijn echt gemaakt voor de ultieme bescherming van je telefoon. Tegenwoordig komen deze hoesjes in slanke formaten maar laten hierdoor niks aan de bescherming ten kosten gaan.

https://www.telefoonhoesje.nl/samsung
Winkelverkenner

Tips voor het opladen van je accu

Waar we vroeger telefoons hadden die dagen lang mee gingen zonder op te laden zijn we tegenwoordig aan het strijden om onze accu een dag lang mee te laten gaan. De reden dat accu’s veel minder lang mee gaan zijn onder andere het feit dat we onze telefoon steeds intensiever zijn gaan gebruiken. Daarnaast is de telefoon ook vele malen krachtiger geworden waardoor er veel meer energie uit onze accu wordt gevraagd. De accu heeft ook nog eens de gigantische revolutie die de techniek doormaakte met mondjesmaat kunnen bijbenen waardoor hij in verhouding tot het verbruik een stuk minder capaciteit heeft gekregen. Verder hebben we allemaal het probleem dat de accu’s een capaciteitsverlies kennen waardoor ze minder lang mee gaan. Om dit capaciteitsverlies enigszins te beperken daarom een aantal tips van http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/inbound-callcenter/

Ten eerste is het belangrijk om tijdig op te laden. Waar het vroeger verstandig was om je accu volledig leeg te trekken gaat daar tegenwoordig juist de meeste capaciteit verloren. De ideale situatie is als je rond de 30% je lader opzoekt. Een bijkomend voordeel is dat je minder vaak een lege accu hebt als je bijna weg moet.

Gebruik de originele lader, ten eerste laden telefoons vaak stukken sneller op met een originele fabriekslader. Daarnaast zijn deze laders ook ontworpen om laadstress te voorkomen. Dit komt omdat de spanning waarmee de telefoon oplaad per oplader verschilt. De fabriekslader geeft de perfecte spanning voor je telefoon waardoor deze niet overspannen raakt.

Laad niet te lang door, nieuwe telefoons zijn wel ontworpen om niet door te laden als de accu vol is, maar als jij je telefoon aan laad staan en gaat opladen als je gaat slapen dan zal deze toch vanzelf weer leeglopen en daardoor dient hij weer opnieuw opgeladen te worden. Dit zorgt voor capaciteitsverlies.

Mocht je nou wel tegen een lege accu aanlopen, maar dien je bijvoorbeeld voor je werk wel altijd bereikbaar te zijn. Probeer dan eens het inbound callcenter uit! Zo zal de klant worden doorverbonden met een vriendelijke telefoniste die precies doet wat jij wenst.

Website bezoeken
Winkelverkenner

iPhone Hoesjes

Ik ben een grote fan van iPhone hoesjes. Sinds mijn 14de ben ik in bezit van een iPhone. Ik heb alle soorten iPhones al gehad en dus een heleboel hoesjes moeten kopen. Wat nu? Ik zou mijn ervaring willen sharen met jullie.

Kiezen van iPhone hoesjes

Als eerst heb ik het altijd moeilijk gevonden om iPhone hoesjes te kiezen. Er zijn ontzettend veel verschillende hoesjes. Je moet ook altijd goed nadenken wat voor een je leuk zou vinden. Mijn vriend houdt van leren hoesjes, maar die zijn altijd of te duur of een slechte kwaliteit. Mijn zusje wilt altijd iets met kleurtjes, katten of dieren in het algemeen. Je kan altijd van die super schattige dieren hoesjes vinden, maar je moet er van houden. Wat ik ook altijd leuk vindt is een persoonlijke hoesje kopen voor je geliefde. Kies een mooie foto van hun, of jullie samen, en maak je persoonlijke hoesje online. Leuk als cadeau, he? 

Modellen iPhone hoesjes

Nu wil ik ook iets vertellen over de modellen iPhone hoesjes. Laatst had mijn vriend eentje gekocht van leer van ongeveer dertig euro, die hij echt net vijf dagen had gebruikt, en de kleur was al stuk lichter geworden. Daarnaast de mooiste hoesjes die te koop zijn, zijn, acht van de tien keer, van plastic. Als je telefoon een keer valt is je hoesje al kapot, en dan heb je twee weken geleden 25 euro voor gegeven. Vind ik bizar. Er zijn ook altijd van die zachte dunne hoesjes te koop. Prima zou je denken?! Wit doorzichtig hoesje voor je net nieuwe iPhone in de kleur rosé. Heel leuk, maar die hoesjes raken zo snel vies. Dus binnen zeker twee weken draag je je mooie iPhone met een vieze smerige hoesje aan de achterkant, waardoor je iPhone gelijk op een andere manier uitziet.

Website bezoeken