Winkelverkenner
Image default
Gezondheid

Tubigrip bestellen online

Tubigrip is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de vervaardiging van medische hulpmiddelen. Het bedrijf is in 1974 opgericht door een Nederlandse arts en gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van elastische bandages. Naast deze producten vervaardigt Tubigrip ook operatiehandschoenen en andere medische benodigdheden.

De productlijn omvat:

– Elastische verbanden

– Elastische verbanddoeken

– Elastische verbandrollen – Chirurgische handschoenen – Medische benodigdheden

Tubigrip is een bedrijf dat medische benodigdheden en apparatuur van de beste kwaliteit levert. Het bedrijf bestaat al meer dan 35 jaar en heeft zich gevestigd als een van de toonaangevende leveranciers van hoogwaardige producten.

Tubigrip is een bedrijf dat medische benodigdheden en apparatuur van de beste kwaliteit levert. Het bedrijf bestaat al meer dan 35 jaar en heeft zich gevestigd als een van de toonaangevende leveranciers van hoogwaardige producten. Ze bieden een breed scala aan oplossingen op hun website, zoals verbandmiddelen, verbandmiddelen, wondverzorgingsproducten, beademingsapparatuur, stomabenodigdheden, orthopedie, incontinentieproducten en nog veel meer. Al hun producten worden vervaardigd door vertrouwde internationale merken zoals 3M™ of Covidien™ om veiligheid en efficiëntie te garanderen voor de patiënten die ze dienen. 

De tubigrip is een hulpmiddel dat kan worden gebruikt om de arm, pols en hand van een patiënt te ondersteunen. Het wordt meestal gebruikt door mensen die een operatie aan hun arm of hand hebben ondergaan of door mensen met beperkte mobiliteit in hun handen.

Het apparaat is ontworpen om ondersteuning te bieden zonder de beweging te beperken. Het kan op de linker- of rechterarm worden gedragen en heeft drie verschillende spanningsniveaus die kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften.

Tubigrip is een Zweeds bedrijf dat elastische verbanden, compressieverbanden en andere medische hulpmiddelen produceert en distribueert.

Tubigrip werd opgericht in 1987. Het hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm, Zweden. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig in meer dan 50 landen.

In 2016 verwierf Tubigrip de wondzorgactiviteiten van het Amerikaanse bedrijf 3M voor $ 1,5 miljard USD.

Tubigrip is een bedrijf dat medische benodigdheden maakt en verkoopt. Het werd in 1978 opgericht door Dr. John F. Miller en heeft zijn hoofdkantoor in Northbrook, Illinois.

Het bedrijf is erkend voor zijn onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen om de eerste chirurgische wegwerphandschoen voor eenmalig gebruik te maken en voor de ontwikkeling van ’s werelds eerste latexvrije chirurgische handschoen gemaakt van synthetisch rubber.