Kunstgras voor balkon

U heeft een appartement gehuurd of gekocht en twijfelt wat leuk is om het balkon mee in te richten. 

Een leuke pot of verlichting of mooie kunstgrasmat die de boel wat opfleurt het kan allemaal. 

Mis je toch het groene van je tuin en wil je niet tegen een betonvloer aankijken kies dan voor één van onze soorten kunstgras. Deze is geschikt om een leuke tuinset op te zetten zodat je toch het idee hebt dat je lekker in de tuin zit. 

Toename van kunstgras

Kunstgras is in de afgelopen jaren sterk toegenomen in nederland en wordt zelf ook steeds meer verkocht in het noorden van ons land. 

Kunstgras voor het balkon is ideaal en vraagt zeer weinig onderhoud. Het enige wat je even zou kunnen doen om de grasmat mooi te houden is om tegen de pool in te strijken waardoor de pool weer mooi omhoog staat. En de losse bladeren te verwijderen af en toe is ook verstandig waardoor het weer netjes lijkt. 

Kunstrgas in de winter

Mocht je in de winter zeggen ik wil mijn balkon leeg maken dan kunt u de grasmat gewoon oppakken en netjes oprollen en in de herst of zomer periode weer netjes op het balkon leggen. 

 

Een balkon waar veel wind komt is het verstandig om de grasmat vast te kitten aan de betonvloer. Zo voorkom je dat ie mogelijk omhoog gaat waaien mocht je er geen tuinset of pot om hebben staan. 

Wij hebben hier speciale kunstgras kit voor die u kunt gebruiken om de grasmat te verlijmen. U zou er ook voor kunnen kiezen om alleen de randen te verlijmen zodat je het ook makkelijk weer los kan krijgen. Dit trek je dat voorzichtig zo weer van de betonvloer af. 

Verschillende soorten en maatvoering

Het kunstgras is verkrijgbaar in verschillende prijzen en soorten. Het kunstgras begint bij ons bij een poolhoogte van 12 mm tot 50 mm hoog. Wat belangrijk is om naar de steken per m2 te kijken. Hoe meer steken hoe sterker het kunstgras is. Deze zal natuurlijk ook langer mooi blijven qua levensduur. 

Twijfelt u welk kunstgras geschikt is voor uw balkon of heeft u advies over bepaalde accessoires, dat is natuurlijk altijd mogelijk. De rol breedtes van ons kunstgras is leverbaar in 2 of 4 meter breed en de lengte kunt u zelf bepalen en invullen in onze online webshop. Ons team helpt je graag verder om de juiste keuze te maken en voor jou je tuin een beetje groener te maken. 

https://www.kunstgrasdirect.nl/balkon
Winkelverkenner

Een loungeset mag bijna niet ontbreken in uw tuin

Wilt u ook genieten van de zomer in uw tuin? Geschikt tuinmeubilair maakt uw tuinbeleving tot een onvergetelijke ervaring. Geniet van heerlijke stoelen en kom tot rust in uw eigen omgeving. Waarom investeren in tuinmeubilair? Lees gauw verder waarom onze loungesets een echte aanrader zijn voor iedere tuin. Maakt uw tuin helemaal af met het beste tuinmeubilair.

Comfortabel zitmeubilair

Onze loungesets zijn altijd optimaal ontwikkeld. Hierdoor is de comfort ongehoord. U droomt heerlijk weg in de comfortabele stoelen en kunt de hele dag in de tuin zitten. Werkt u thuis? Ga dan in zomer buiten zitten. De comfortabele stoelen zijn geschikt voor lang gebruik en u komt de dag zonder rugklachten door. Het is erg belangrijk om comfortabel meubilair te verkiezen. Investeer in luxe tuinmeubelen en geniet jarenlang van een geweldige tuinbeleving. Zie de bloemen groeien waar u bij bent en geniet van de natuur rondom uw eigen huis vanuit een fijne stoel.

Een loungeset voor iedere tuin

Een loungeset op maat? Wij realiseren tuinmeubilair voor iedere tuin. Of u nu op zoek bent naar meubilair dat bij uw weelderige tuin past, of wanneer u een moderne tuin met veel betegeling heeft. U vindt altijd wel een loungeset dat bij uw tuin past. Of u nu op zoek bent naar een houten tafel of dat gietijzer uw voorkeur heeft. Uit het ruime assortiment vindt u al snel een geschikte loungeset voor uw tuin.

Hoogwaardig kwaliteit

Wij waarborgen onze producten en kunnen altijd hoogwaardige kwaliteit garanderen. U geniet jarenlang van onze kwalitatieve producten. Doe een investering in uw tuin en geniet van fijn en comfortabel meubilair. Wij gebruiken de beste materialen en onze tuinsets zijn tegen weer en wind bestemd. U bent altijd verzekerd van een loungeset waar U jarenlang plezier van hebt.

Op zoek naar een loungeset voor uw tuin? Zoek niet langer en neem een kijkje in ons assortiment. Vind de loungeset waar vanuit u uw tuin kunt zien bloeien.

Website bezoeken
Winkelverkenner

Hoe onderhoud ik best mijn tuinmeubelen

Als de zon weer komt piepen na een lange winter kunnen de tuinmeubelen niet snel genoeg naar buiten. Onze noordelijke temperaturen echter kunnen er echter voor zorgen dat onze tuinset, ook in de zomermaanden, het hard te verduren krijgt in alle weersomstandigheden. Een stevige plensbui, kou afgewisseld met een hittegolf. Het zijn situaties waarin de tuinmeubelen op de proef gesteld worden en vragen om een goed onderhoud. Hoe ga je nu het best te werk om jouw tuinmeubelen en lange levensduur te geven? Hieronder enkele onmisbare tips!

Houten tuinmeubelen

Wie houten tuinmeubelen koopt, kiest het best voor teak. Teak is een tropische houtsoort die bestand is tegen schommelende weersomstandigheden. Het hout is van nature rijk aan olie waardoor het een grote dichtheid heeft en daardoor dus minder gevoelig is aan regen.

Het onderhoud hangt af van jouw wensen. Hou je ervan dat de teak een doorleefde look krijt maar toch zijn stevigheid behoudt? Dan is het voldoende om de meubelen één of twee keer per jaar grondig schoon te maken met wat water en eventueel een tikkeltje allesreiniger. Zo krijgen je teak meubelen na een tijdje hun typische grijze kleur, maar hun kwaliteit blijft behouden.

Wil je je meubels liefst in hun originele bruine kleur laten? Dan vraagt het onderhoud wat meer werk. Hier zal je jaarlijks, naast de grote schoonmaakbeurt, ook nog een behandeling met een gekleurde olie moeten toepassen op je tuinmeubelen. Dit is niet noodzakelijk voor de sterkte van je meubelen, maar heeft enkel invloed op het uitzicht ervan.

Staal en aluminium

Stalen en aluminium tuinmeubelen vragen weinig onderhoud. Af en toe eens afwassen met een vochtige doek en eventueel jaarlijks één behandeling met een speciale wax. Meer is er eigenlijk niet nodig. Belangrijk is wel steeds dat je de meubelen voorzichtig behandelt. Krasjes en deuken worden gevoelige plekken en zijn liever te vermijden.

Kunststof

Kunststof tuinmeubelen bestaan er in alle maten en soorten. Ze winnen alsmaar aan populariteit wegens een groot gebruiksgemak. Je kunt ze makkelijk laten buiten staan in de regen en ze zijn met behulp van een sopje vlotjes schoon te maken. Toch is het ook belangrijk om goed zorg te dragen voor je kunststof tuinmeubelen.

Niet elke soort kunststof is dezelfde. Sommige meubelen kan je makkelijk met een hogedrukreiniger schoonmaken, terwijl andere eerder geweven zijn en een meer voorzichtige aanpak vragen. Ga je kunststof tuinmeubelen vooral nooit te lijf met agressieve schoonmaakproducten. Ze kunnen je kunststof aantasten, niet alleen in kleur, maar ook in stevigheid. En anders dan bij hout, kan je kunststof niet bewerken met een gekleurde olie om ze weer in hun originele staat terug te krijgen.

In de winter

Als laatste stap is de opslag in de winter uiteraard ook heel belangrijk. Bij alle tuinmeubelen geldt hetzelfde: bij voorkeur binnen laten overwinteren. Is dit niet mogelijk? Voorzie dan een beschermend zeil of doek om ze onder te bewaren, en zorg dat houten meubelen hieronder voldoende kunnen ademen.

Website bezoeken