Pimp je fiets met bloemenslingers en meer…

Niet alleen fietsen is iets typisch Nederlands. Ook het pimpen, of wel ‘het opvrolijken, versieren en decoreren van je fiets’ is iets dat typerend voor Nederlanders is. Buitenlandse toeristen kijken hun ogen uit als ze weer zo’n mooi gepimpte fiets voorbij zien komen. Stijlvol gedecoreert met bloemenslingers, een zadelhoesje, leuke fietstassen en een fietskrat. Het is soms nog een hele kunst om al die fietsaccessoires bij elkaar te vinden en wel zo dat óf de stijl óf de kleur goed met elkaar matched. Maar met behulp van al die webshops op internet die tegenwoordig leuke fietsaccessoires aanbieden, vind je altijd wel fietsdecoratie artikelen die je kunt gebruiken.

 

 

Met bloemenslingers creëer je direct een leuke fiets

Een must-have voor een leuke, gepersonaliseerde fiets zijn bloemenslingers. Een bloemenslinger is een slinger voorzien van kunst bloemen en kunst bladeren. Ze worden speciaal voor fietsen gemaakt, maar kunnen natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Er zit veel verschil tussen de prijzen en kwaliteit van de bloemslingers onderling. Zo vind je bij bijvoorbeeld www.pimpjefiets.nl al goedkope fietsslingers voor € 2,95. Maar verkopen ze ook slingers van Basil voor € 7,95. Een enorm verschil in prijs. Maar als je beide zou kopen en naast elkaar zou leggen begrijp je het prijsverschil ook wel. De bloemslingers van het merk Basil ziet er veel mooier uit. De bloemen zijn veel gedetailleerder en zijn duidelijk van een andere kwaliteit. Desondanks blijven die goedkope slingertjes, en zeker voor die prijs, ook erg leuk! Je kunt de bloemenslingers om je fietsstuur heen wikkelen, om het frame van de fiets en als je een fietsmand of fietskrat hebt, kun je ook een slinger rond je mand voeren. Het bevestigen van fietsslingers is trouwens altijd nog wel even een dingetje. Echte bevestiging zit er namelijk niet aan. Je kunt dan ook het beste met tyrips te werk gaan. Dat is misschien even een klusje, maar daarna zit alles ook als een huis. Waaien de bloemen niet om je oren als je in een storm fietst en worden ze ook niet gestolen door mensen die menen zichzelf daar een plezier mee te doen. Wil je zelf ook bloemenslingers op je fiets? Ga dan naar Pimpjefiets voor de meeste keuze.

 

En er zijn nog meer fietsaccessoires die je moet hebben

Jaaa natuurlijk zijn er nog veel meer fietsaccessoires die je fiets een stuk leuker maken. En die vind je ook bij Pimpjefiets.nl. We gaan er een paar noemen. Laten we beginnen met fietstassen. Een item dat eigenlijk niet kan en mag ontbreken op de fiets. Een fietstas is zo ontzettend handig! Jongelui stoppen er hun schooltas in, mensen die naar het werk gaan hun lunchtasje. Maar ook voor kleine boodschappen is het ontzettend handig. Bovendien is het veel veiliger om je spulletjes opgeborgen in een fietstas te vervoeren dan dat je ze in je hand houdt. Je handen moet je eigenlijk vrij houden voor het sturen, remmen en eventueel bellen. Heeft je fiets geen bagagedrager? Dan kun je ook kiezen voor een fietskrat of fietsmand voor op je fiets. Kies voor een bakkersmand met deksel, zodat je spullen beter behoedt zijn tegen regen of diefstal of kies voor een fietskrathoes voor fietskratten. Dat beschermt niet alleen jouw spullen, maar staat meteen weer leuk op de fiets!

Een fietsbel mag natuurlijk ook niet ontbreken op jouw tweewieler. Nou kun je voor een eenvoudig exemplaar gaan. Maar echt er zijn zulke grappige fietsbellen, dat als je zo’n saai ding koopt, het eigenlijk een gemiste kans is. We ontdekten ze in de vorm van een voetbal, een golfbal, met kompas en met vogel. Wat we ook ontdekten waren fietsstickers. Leuk, gewoon om even een ander swing aan bijvoorbeeld een kinderfiets te geven! Wat ook een leuk product is, zijn de fietszadelhoesjes. Ze zijn er voor kinderfietsen en voor gewone zadels. En ze houden je fietszadel droog als het regent. Ze zijn verkrijgbaar met printjes van hertjes, monsters, gebakjes, bloemen en stippen. Opvallend waren trouwens ook de fietsvaasjes, nooit eerder gezien! Maar wel hilarisch om met een vaas en een verse bloem rond te fietsen natuurlijk!

Is jouw fiets ook toe aan een update en kan deze wel wat gezelligheid gebruiken? Bezoek dan voor heel veel inspiratie eens de website van pimpjefiets.nl, want echt hier wordt je vrolijk van!

 

Winkelverkenner

Alle soorten en maten scooterhelmen online

Zonder scooterhelm de straat op gaan met jouw scooter is eigenlijk onverantwoord. Draag bij aan meer veiligheid in het verkeer door een scooterhelm aan te schaffen via een van de vele online aanbieders en webshops. Van Nexx, Origne of Shiro; er zijn vele scooterhelmfabrikanten die scooterhelmen verkopen tegen voordelige prijs-kwaliteit verhoudingen. Door op het internet webshops te bekijken, kun je inspiratie opdoen voor de uitvoering van jouw nieuwe helm. Neem bijvoorbeeld een camouflage look of een universele kleur. Als jouw scooter een kleurtje heeft, kan de kleur van jouw scooterhelm bijpassend worden.

Doorkruis webshops op zoek naar jouw scooterhelm model

Leren scooterhelmen kosten meestal meer dan matte of glanzende helmen. De meeste scooterhelmen zijn echter van glasvezel, carbon of polycarbonaat wat de duurzaamheid van jouw scooterervaring vergroot. Als je meer informatie over een bepaald scooterhelmproduct wilt verkrijgen, kun je daarvoor op de site kijken of contact opnemen met belanghebbers. Hoe dan ook is het plezierig om een groot aanbod te hebben waaruit je kunt kiezen, maar het belangrijkste is misschien wel dat je weet wat je wilt hebben en weet wat je in huis haalt als je een nieuwe scooterhelm online bestelt en thuis laat bezorgen. Kijk snel op onze blog over helm voor motors en scooters en lees het laaste nieuwe over het nieuwe kopen van een helm online.

Website bezoeken

Gy6 scooter onderdelen kopen

Gy6 scooter onderdelen kopen kan niet bij alle winkels. Gy6 onderdelen zijn vooral bedoeld voor Chinese scooters en die worden niet bij elke winkel verkocht. Chinese scooters zijn erg in trek omdat ze erg goedkoop zijn en toch wel veel te bieden hebben.

Chinese scooters kun je bij sommige winkels kopen en wanneer je de prijzen vergelijkt met die van bekendere merken, dan sta je even raar te kijken. De prijzen zijn dan ook echt een groot voordeel, maar Chinese scooters kennen ook kleine nadelen. Vooral wanneer het over onderdelen gaat is een Chinese scooter in veel gevallen niet echt ideaal.

Onderdelen zijn vaak lastig te vinden, waardoor het moeilijk wordt om een scooter te onderhouden. Gelukkig bieden Gy6 scooter onderdelen hier wel een uitkomst. Deze scooteronderdelen zijn gemaakt voor Chinese scooters en zijn universeel, waardoor ze dan ook vaak op een groot aantal van deze scootermerken passen.

Omdat deze scootermerken niet bij elke winkel verkocht worden, verkoopt ook niet elke winkel de onderdelen. Het kan dan ook lastig zijn om de juiste onderdelen te vinden en dit vinden veel mensen dan ook een nadeel aan de scooters.

Gy6 scooter onderdelen kopen online

Gelukkig heb je online een grotere kans van slagen. Het is dan ook verstandig om eigenlijk gewoon gelijk online op zoek te gaan naar deze Gy6 onderdelen. Dit kan je een hoop tijd besparen en het is ook nog eens een stuk makkelijker en goedkoper om ze via een webwinkel te kopen.

Hoewel er veel webwinkels zijn die deze onderdelen verkopen zijn er natuurlijk wel een paar uitblinkers. Een van die uitblinkers is scooteronderdelenshop.com. Bij deze zaak kun je terecht voor een zeer groot aantal Gy6 onderdelen en hoef je ook eigenlijk niet meer verder te zoeken.

Een groot voordeel aan deze winkel is ook dat het een van de grotere onderdelenwinkels van Nederland is en tevens een partner van de grootste scooterzaak van Nederland. Wanneer je hier dus iets gaat bestellen, zal je het snel ontvangen en weet je over het algemeen dat de bestelde producten gewoon goed zijn.

Website bezoeken