Winkelverkenner

Verhuisservice Amsterdam

Verhuizen doet iemand maar een paar keer in zijn of haar leven. Verhuizen is een hele klus. Het geeft impact op mens en dier. Maar geen stress; hier in deze blog alle tips om een verhuizing vlot te laten verlopen. Zo zijn er online nuttige checklisten evenals tips om bijvoorbeeld de kat voor die periode maar ergens anders onder te brengen. Verhuizen klinkt ingewikkeld, maar is het eigenlijk niet. Zeker als u een professioneel bedrijf in de arm neemt om het karwei te laten klaren. Voor verhuizers is verhuizen dagelijks werk. Daarbij hebben professionele verhuizers de nodige hulpmiddelen tot hun beschikking. Denk aan steekwagens, hondjes, dekens, maar ook een verhuislift als het een bovenwoning met een smalle trap daar naartoe betreft. Het is dus goed, als u opziet tegen een verhuizing, om te overwegen om een verhuisbedrijf in de arm te nemen. Zo las ik op de site Heboverhuizingen niet alleen een handige checklist en tips, maar ook over het volledig uit handen nemen van een verhuizing. Aangezien die mensen al meer als een halve eeuw ervaring hebben zullen zij wel weten hoe een verhuizing zonder al te veel stress moet.

Verhuisbedrijf Amsterdam

Apart las ik over ‘verhuizen met Amsterdamse humor’ waardoor een verhuizing nu zelfs een leuke dag kan worden. Daarbij over de specialismen. Zo heb ik zelf eens een kamervleugel verhuisd; ik weet wat daarbij komt kijken. Ik moest de poten er vanonder halen en een slede monteren, de vleugel komt op z’n kant op de slede te staan maar dan kan de klep open vallen en daarom moest er een spanband rond de vleugel. Dit zou het instrument kunnen beschadigen en om dat te voorkomen een deken er overheen ter bescherming. Een kamervleugel weegt 400 kilo. Hierdoor heb ik wel een idee van specialisme; ikzelf houd het bij die ene keer dat ik dat zelf gedaan heb. De volgende keer laat ik het doen door mensen die er routine in hebben, en natuurlijk die gezonde dosis Amsterdamse humor hebben. Ik las nog verder door op de site; specialisme met het verhuizen met spoed, bedrijven, en voor senioren.

Niet enkel verhuizen

Nu, in deze blog, speelt alleen het verhuizen een rol. Maar bij het verhuisbedrijf Amsterdam kunt u ook terecht voor montage- & demontagewerkzaamheden, in- & uitpakservice, opslag van een inboedel, en transport van zware objecten. In die meer als 50 jaar ervaring van Hebo Verhuizingen zit dus een breed scala aan mogelijkheden. Voor al deze omschreven klussen kunt u een offerte opvragen. Op de site staat het zelfs omschreven als een scherp geprijsde offerte, flexibel en snel. Ikzelf weet nu hoe ik een verhuizing aan ga pakken, en ik hoop dat u het nu ook weet. Ik ga voor verhuizers die er routine in hebben, ik breng een paar dagen de kat naar een pension, en ik ga verhuizen zonder stress.

https://heboverhuizingen.nl
Winkelverkenner

Supervoordelig naar het vliegveld

Supervoordelig naar het vliegveld

Het regelen van vervoer naar het vliegveld blijft altijd een hele puzzel. Toch hoeft het niet heel moeilijk en niet duur te zijn. Een Schipholtaxi vanaf Almere boek je voordelig bij Schipholtaxi.pro.  Alle prijzen zijn op het internet te vinden. Bereken daarom nu gelijk jouw Schipholtaxi prijs online. Via diverse taxiaanbieders kan je gemakkelijk tarieven vergelijken. Op Schipholtaxi Amsterdam is dit ook heel eenvoudig en snel berekend. Je zal op deze pagina altijd zeer voordelige tarieven aantreffen. Klik op BEREKEN en je krijgt, na invullen van je gegevens, jouw kosten in beeld.

 

Bekijk prijzen online

Zoals gezegd kan jij de kosten online berekenen. Vervolgens kan je heel snel jouw Schipholtaxi online reserveren. Je voorkomt zo de stress van het zoeken naar vervoer. Bereken je prijs nu gelijk even, en wees verbaasd over de lage tarieven voor deze fijne luxe. Discreet, professioneel en representatief, zo kan je de taxichauffeurs van Schipholtaxi Amsterdam wel noemen. Al meerdere jaren zijn zij een bekende en betrouwbare taxi naar Schiphol.

 

Ook een zakelijke Schipholservice

Schipholtaxi Amsterdam werkt met vaste, lage tarieven. Ook voor de zakelijke markt en/of groepen zijn ze een geschikte partij. De aantrekkelijke prijzen maken het nemen van een taxi extra leuk. Zowel voor particulieren als voor zakelijke ritten. Wil jij een Schiphol Airport taxi reserveren? Bereken gelijk jouw kosten op deze pagina, en reserveer snel jouw eigen luxe taxi. Heb je speciale wensen voor de taxirit? Dan zou je bij een taxibedrijf gemakkelijk contact moeten kunnen leggen via een klantenservice. Deze zal jouw vragen zo goed en zo volledig mogelijk beantwoorden.

 

Vaak gestelde vragen

Heb jij een specifieke vraag, bijvoorbeeld na het berekenen van de kosten, dan zou je altijd vrijblijvend contact moeten kunnen opnemen met het taxibedrijf van jouw keuze. Met Schipholtaxi Amsterdam kan je, indien nodig, bellen met één van de medewerkers. Klaarstaan voor de klant heet dit. Dus niet alleen online de goedkoopste prijs neerzetten, maar tevens een uitstekende service bieden. Dit is pas een perfecte combinatie en waar voor je geld. Wil je meer informatie over een bepaalde service, of over wat alle mogelijkheden zijn, dan pak je telefoon en bel. Geen probleem.

 

Bereken jouw kosten voor een taxi naar Schiphol vandaag nog, alle tarieven zijn snel en eenvoudig gevonden.

Website bezoeken
Winkelverkenner

Verzend je pakket op een veilige manier!

Verzendverpakkingen


Vaak zijn verzendverpakkingen dozen. Verzendverpakkingen zijn niks anders dan verpakkingen waarin een product wordt vervoerd van A naar B. De meest gebruikte verzendverpakking is een doos, dit kunnen één of meerdere goederen zijn.

Een bedrijf koopt verzendverpakkingen in grote aantallen. Deze dozen worden natuurlijk niet kant en klaar geleverd, maar plat. Dat neemt minder ruimte in. Als een bedrijf de dozen wil gebruiken, kan het bedrijf dat dan zelf in elkaar zetten

Soorten verpakkingen

Veel verzendverpakkingen zijn van karton gemaakt, dit kunnen dozen zijn. Maar niet alleen dozen worden gebruikt als verzendverpakkingen. Ook kunnen verpakkingen in de vorm van een buis functioneren als verzendverpakkingen. Je zou denken dat dit lastig is met producten, maar als je een bedrijf hebt die bijvoorbeeld muurstickers verkoopt is deze vorm juist heel handig. Omdat muurstickers opgerold kunnen worden en dus niet gevouwen hoeven te worden lopen ze geen beschadigingen op dankzij de verzendverpakkingen.

Deze verpakkingen dienen er namelijk ook voor dat producten die naar het zelfde adres geleverd moeten worden vanuit dezelfde winkel bij elkaar gehouden wordt. Ook dient de verpakking natuurlijk als bescherming van de producten, stel dat er iets gebeurd dan is het niet zo dat het product zelf gelijk beschadigd. Misschien dan er voor kiezen om een taxi te nemen;). 

Breekbare producten

Is het een breekbaar pakketje wat er in de verzendverpakkingen wordt verstuurd dan staat dit in de meeste gevallen aangegeven op de doos. Dit is meestal in een rode kleur erop gedrukt, zodat het opvalt en de kleur rood natuurlijk staat voor gevaar. Naast het aangeven op de doos dat het product breekbaar is, worden er vaak ook nog plastic kussentjes, bubbelplastic of schuimpjes in de doos gedaan. Zodat het product ook niet veel heen en weer geschud kan worden tijdens het vervoeren.

Niet alleen kartonnen materialen worden gebruikt. Ook worden wel alleen plasticzakken gebruikt die een speciale sluiting hebben die niet openen zonder dat dit niet opvalt.

Naamsbekendheid

Bedrijven laten op hun verzendverpakkingen ook nog wel hun bedrijfsnaam drukken en hun eventuele logo, om nog wat extra reclame te maken voor het bedrijf. Het pakketje komt natuurlijk met het vervoeren op allerlei verschillende plekken langs, als hier dan een naam van het bedrijf op staat kan dit positief zijn voor de bekendheid van het bedrijf. Omdat deze natuurlijk meer naamsbekendheid krijgt door die kleine aanpassing op de verzendverpakking die in verloop der jaren een winst effect kunnen hebben.

Website bezoeken
Winkelverkenner

Stappenplan verhuizen

Stappenplan verhuizen

Bij een verhuizing komt veel kijken, zowel in de voorbereiding als op de grote dag zelf. Om u alvast op weg te helpen hebben wij een stappenplan geschreven die u op weg helpt om een verhuizing te regelen. 

In dit stappenplan (ook wel checklist genoemd) komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Eerst te doen bij een verhuizing
 • Verhuizing naar een andere plaats
 • Vier tot twee weken voor de verhuizing
 • Laatste twee weken voor de verhuizing
 • Laatste dagen voor de verhuizing
 • Op de laatste dag en avond voor de verhuizing
 • Op de verhuisdag zelf
 • Aankomst in de nieuwe woning
 • Na de verhuizing
 • Extra verhuistips
 • Een eigen verhuisstappenplan maken met De Gruijter & Co

Kijk voor de gehele lijst op: Stappenplan verhuizen

 

Over Koninklijk verhuisbedrijf De GRuijter & Co

De Koninklijke De Gruijter is meer dan een verhuisbedrijf. De toevoeging “Koninklijke” staat al sinds 1920 voor onze naam en is niet alleen eervol, maar het geeft ook aan dat kwaliteit bij ons voorop staat. Als koninklijk verhuisbedrijf zijn wij het aan onze stand verplicht een excellente aanpak te waarborgen.

Vanwege deze focus op kwaliteit zijn wij met name gespecialiseerd in internationale verhuizingen en verhuizingen van bijzondere objecten, kunst, antiek en zelfs hele orkesten! Maar ook bedrijven en particulieren die in het hogere segment vallen en hun waardevolle spullen door een kwaliteitsverhuizer willen laten regelen zijn bij De Gruijter aan het juiste adres.

Hierbij regelen de verhuizers van De Gruijter alles wat hier bij komt kijken, waaronder verpakken, transport, verzekeringen, douaneformaliteiten, opslag en conservering. Ook het (her)installeren van objecten vraagt een speciale aanpak, waar onze specialisten ruime ervaring mee hebben.

Onder onze klantenkring rekenen wij daarom o.a. musea, kunst- en antiekverzamelaars en concertgebouwen, waaronder het prestigieuze Koninklijk Concertgebouw Orkest, een orkest dat behoort tot de beste ter wereld.

De “Royal Dutch Movers” van De Gruijter doen echt aan ontzorgen bij uw verhuizing, met o.a.:

 • Een eigen account manager als aanspreekpunt
 • Speciaal getrainde medewerkers
 • Verpakkingen die op maat worden gemaakt
 • Geconditioneerde ruimtes
 • Moderne track and trace systemen

Voor internationale en bijzondere verhuizingen is De Gruijter daarom de ideale partner. Kijk op www.degruijter.nl voor een afspraak.

 

Website bezoeken