Winkelverkenner
Image default
Telefonie

Vind je de iPhone 12 te duur? Dit zijn onze alternatieven

Dat Apple indrukwekkende smartphones op de markt brengt, hoeven we jou vast niet te vertellen. Maar de consumentenprijs kan sommige mensen toch een beetje afschrikken. Een iPhone 12 is geen goedkope smartphone met een prijskaartje vanaf €909. Een alternatief kan daarom gevonden worden in een oudere Apple-smartphone of een Android-toestel. Benieuwd welke smartphones wij tippen? Lees dan verder om daar achter te komen.

Samsung Galaxy S20: een allround smartphone

Ofschoon het niet de S21-serie is, kun je de Samsung Galaxy S20 voor een vriendelijker prijskaartje kopen, namelijk €700. Dat scheelt toch weer ruim €200 ten opzichte van een nieuwe iPhone 12. En dat geld kun je vervolgens weer besteden aan andere accessoires, zoals bijvoorbeeld een leuk hoesje van Telefoonhoesje Store. Ze verkopen overigens niet alleen Samsung hoesjes, maar hebben ook een groot aanbod Huawei cases en Apple telefoonhoesjes in het assortiment. Terugkomend op de Samsung Galaxy S20. Het design mag er wezen en de hoge verversingssnelheid komt het gebruikscomfort ten goede. Kortom, voor dit bedrag krijg je een allround smartphone van het vorige Samsung-vlaggenschip.

iPhone 11: oog voor design

Zoals bij velen bekend is, zakt de toestelprijs van de iPhone als er een nieuwe generatie is gelanceerd. Daarom kun je de iPhone 11 nu voor een leukere prijs bestellen. En Apple heeft op dit moment zelfs een fijne actie. Als je jouw oude iPhone inruilt, kun je tot €160 korting krijgen op een nieuwe iPhone 11. Uiteraard moet de iPhone die je wilt inruilen wel in goede staat verkeren. Dit zal door een team geïnspecteerd worden. Geen iPhone om in te ruilen? Dan kun je uitgaan van een toestel instapprijs van €692.

OnePlus Nord: een mooie middenklasser

Wil je niet meer dan €500 aan een nieuwe smartphone uitgeven? Dan kan de OnePlus Nord misschien wel iets voor jou zijn! Dit toestel draait op Android. Je levert natuurlijk wel in op het design ten opzichte van bovengenoemde smartphones, want deze smartphone heeft plastic randen. Daarom wordt een OnePlus Nord hoesje evenmin aangeraden. Ook zware games of door een feed scrollen kan wat minder soepel gaan. We kunnen deze smartphone dus niet high-end noemen, maar voor een middenklasser scoort deze smartphone bovengemiddeld.

Website bezoeken

Gerelateerde artikelen

iPhone Hoesjes

Tips voor het opladen van je accu

Telefoonhoesje Samsung