Waarom is het aan te raden om een dakraam te kopen?

Wanneer u een dakkapel gaat kopen, weet u dat dit geld kost, maar is het ook duur? Vind u van wel? Dan heeft u aan een aantal zaken nog niet gedacht. Zo kunt u bij BASkapel een dakkapel of dakraam kopen dat al is voorzien van hoogwaardig HR++ glas. Dat betekent dat de dakkapel zeer goed geïsoleerd is en dat betekent weer dat de verwarming rustig een tandje lager kan. Nog niet overtuigd? Wat dacht u van de waarde van uw huis? Door een dakkapel te plaatsen maakt u van een rommelzolder een functionele kamer en vergroot u de oppervlakte van uw woonruimte. En dat zorgt ervoor dat uw woning meer waard wordt.

Maak van uw zolder een extra kamer door een dakraam te kopen

Gebruikt u uw zolder ook als rommelkamer? En heeft u uw zolder vol liggen met spullen die u nooit gebruikt? Misschien zelfs spullen die ooit een keer mee zijn gekomen met de verhuizing en die daar sindsdien liggen te verstoffen. Zonde van de ruimte! Door een dakkapel van BASkapel te kopen, maakt u van uw zolder een extra kamer. Handig voor als er logees langskomen of als hobbykamer. Daarnaast werkt het kopen en plaatsen van een dakraam of dakkapel ook nog eens waarde verhogend voor uw woning. En waarom zou u dan kiezen voor BASkapel? Omdat deze meteen goed geïsoleerd zijn waardoor u ook nog eens op de energierekening bespaart. U heeft bij deze specialist keuze uit verschillende uitvoeringen van het dakraam.

Dakkapel kopen? Kies er een die meteen goed geïsoleerd is!

Wilt u licht creëren en kiest u ervoor om hiervoor een dakkapel te kopen? Dat is een goed idee! Maar het is wel handig om op een aantal zaken te letten tijdens het kopen van een dakraam of dakkapel. Het is nou niet iets dat op uw wekelijkse boodschappenlijstje verschijnt. Het belangrijkste van een dakkapel is dat deze goed geïsoleerd is. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer de energierekening omhoogvliegt, omdat alle warmte er via slecht afgedekte kieren in uw dakraam vandoor gaat. Kies daarom voor een dakkapel van hoge kwaliteit van BASkapel. Deze zijn namelijk standaard uitgerust met VELUX HR++ glas en worden professioneel gemonteerd. Dat is én extra ruimte én een lekker warm huis! Kom snel kijken bij een dealer bij u in de buurt.

Website bezoeken