Winkelverkenner

Wapwinkel – Zeven winkels onder één dak

Wapwinkel is de enige Nederlandse webshop waar je zeven winkels onder één dak terugvindt. Er zijn op het internet veel niche winkels terug te vinden zoals headshops en smartshops of winkels die zich specialiseerden in laboratorium producten of vaporizers en voedingssupplementen. Maar alles bij elkaar onder één dak zie je eigenlijk nergens.

Meer dan 15 jaar online

In maart 2017 bestond Wapwinkel 15 jaar en al meteen vanaf het begin is er gekozen voor een zeer breed assortiment dat inmiddels is uitgegroeid tot zo’n 2500 producten. In de 15 jaar geschiedenis van het bedrijf is er veel productkennis opgedaan en hebben de medewerkers zich goed kunnen verdiepen in de behoefte van de klanten. Deze behoefte bleek al snel dusdanig groot dat de lokale groothandelaren niet meer voldeden en de winkel besloot om een grote reeks producten zoals bijvoorbeeld capsules zelf te gaan importeren.

Smartshop gedeelte blijft groeien

Het smartshop gedeelte van de winkel is een afdeling die alsmaar door blijft groeien. Steeds als je denkt dat alle (trip)middelen als eens zijn geprobeerd, dan is er toch ergens op aarde weer iemand die met wat nieuws komt. Ook worden bepaalde combinaties tot een succes gemaakt door de gebruikers die ook permanent op zoek zijn naar nieuwe ervaringen. In de smartshop hebben consumenten inmiddels de keuze uit 343 verschillende producten.

Capsules in iedere maat en kleur

Het zijn niet alleen de particuliere klanten die inmiddels de weg weten naar de afdeling lege capsules, maar ook therapeuten, dierenartsen, apothekers, laboratoria en universiteiten kopen graag capsules bij Wapwinkel. De capsules worden door de winkel zelf geïmporteerd van binnen Europa en voldoen aan alle strenge eisen die de EU aan een dergelijk product stelt. Het aanbod is gigantisch: capsules zijn bij Wapwinkel verkrijgbaar in de maten 000, 00, 0, 1, 2, 3, 4 en 5 als gelatine capsule (transparant of gekleurd) of als vegetarische capsules die gemaakt zijn van plantaardige cellulose en daardoor ook Halal en Kosher zijn. Maar wie een capsule zoekt voor zijn hond of kat, die kan er ook terecht. Momenteel worden er volgens de eigenaar ook veel maagzuur resistente capsules verkocht die pas in de darm in plaats van in de maag oplossen.

Steeds meer Wapwinkel producten gratis verzonden

Wapwinkel probeert de verzendkosten voor haar klanten zoveel mogelijk te beperken. Dus wanneer een product met reguliere brievenbuspost verstuurd kan worden dan kiest hun software daar automatisch voor. Klanten die voor 80 euro of meer bestellen hoeven sowieso geen verzendkosten te betalen. En alsof dat nog niet voldoende is komen steeds meer rubrieken in de winkel in aanmerking om gratis verstuurd te worden. Alle vaporizers in het assortiment, alsmede alle CBD producten die bij Wapwinkel verkrijgbaar zijn, worden gratis verstuurd.

Wapwinkel biedt je acht winkels

Alles wat je in het weekend nodig hebt is terug te vinden op de website van Wapwinkel. De winkel is onderverdeeld in acht verschillende hoofdrubrieken: headshop, smartshop, kweken, plasticshop, vaporizers, cbd, labsshop en capsules. De kans dat je er niet slaagt is vrijwel nihil en ook voor of na je aankoop beschikt de winkel over klantvriendelijke medewerkers die je graag te woord staan via het speciale ticket support systeem waar je altijd binnen 4 uur antwoord krijgt op je vragen.

Website bezoeken