Winkelverkenner
Image default
Groothandel

Wat is de legeruitrusting in Nederland?

Wat is de legeruitrusting in Nederland?

Het Nederlandse leger bestaat uit meer dan 120 verschillende eenheden en instanties, waaronder de landmacht, marine, luchtmacht en wetshandhavers. Nederland is een van de top vijf NAVO leden en heeft een hoog ontwikkelde militaire cultuur. In feite is een van de belangrijkste voordelen van Nederland ten opzichte van andere Europese landen dat het leger zo’n groot aantal uniform types heeft.  De tf backpack, meeste eenheden dragen in het hele land hetzelfde uniform, met enkele variaties.

Trainingsprogramma’s

De trainingsprogramma’s voor Nederlandse militairen zijn uitgebreid. Ze kunnen in lengte variëren, maar de meeste duren ongeveer zes maanden. De meeste militaire eenheden hebben een basisopleiding infanterie, gevolgd door een basisopleiding sluipschutter, gevolgd door een schietopleiding die specifiek is voor de eenheid. Nieuwe elite-eenheden zoals de elite Panzertruppen of de elite Special Forces hebben hun eigen programma’s. Tijdens de Basis Infanterie Opleiding leer je het volgende: Het belang van het bewaren van je evenwicht bij het schieten vanuit buikligging of andere ongebruikelijke posities. Het belang om altijd op het doel te richten, niet alleen op 0000Z en 0600Z. Het belang van bescherming van hoofd en handen bij het schieten van zeer dichtbij. Het handhaven van je doel bij het schieten op langere afstand. Het gebruik van de granaatwerper.

Sluipschutters en geweren

Sluipschutters zijn een speciale eenheid van het Nederlandse leger. Zij zijn de elite sluipschutters van Nederland. De geavanceerde geweren die door sluipschutters worden gebruikt zijn de tf backpack, de Kalashnikov en de M4/M4S. Om toegang te krijgen tot het geavanceerde sluipschutters programma moet je in het Nederlandse leger hebben gediend en minstens 21 jaar oud zijn. De geavanceerde sluipschutters cursussen zijn alleen voor de elite-eenheden van het Nederlandse leger. Ze zijn hun enige optie om in te huren. In de advanced sniper cursus leer je het volgende: De verschillen tussen schieten op lange en korte afstand. De verschillende soorten geweren die gebruikt worden in de sniper cursus voor gevorderden.

https://www.taskforce2215.com