Winkelverkenner
Image default
Mode en Kleding

Wat maakt Vans schoenen zo populair?

Vans zijn natuurlijk al sinds jaar en dag ontzettend populair. Waar het allemaal begon als een echte skateschoen, is dit de laatste jaren natuurlijk allang niet meer zo. De reden destijds wat, door de ontzettende goede grip van de zool. Perfect voor skaters dus! Niet voor niets behoort Vans tegenwoordig bij de best verkochte schoenen van de hele wereld. Dat geldt voor zowel mannen, als voor vrouwen! Dus heb jij ze nog niet in de kast staan, dan wordt het tijd dat je er eens een paar gaat passen. Om je een idee te geven de voordelen van deze schoenen zijn, hebben we er een paar voor je opgesomd.

Gemakkelijk in onderhoud

Heb jij een paar Vans schoenen of ben je van plan een paar aan te schaffen, dan is het goed dat je ze ontzettend lang mooi kunt houden. Door voornaamste reden hiervan is, door de enorme dikke zool, maar ook door door de dikke stof waarvan de schoen gemaakt is. Je kunt je voorstellen, dat wanneer deze schoen zo populair was en nog steeds is bij skaters, ze wel tegen een stootje moeten kunnen. Kortom, handig om even wat verder in te gaan op het onderhoud van deze schoen. Het onderhoud is in principe minimaal, vooral wanneer je de schoenen bij aanschaf direct hebt behandeld met een daarvoor speciaal bestemde spray.

Iedere week even poetsen

Wanneer je net een paar prachtige Vans hebt aangeschaft bij Durlinger schoenen, dan wil je hier natuurlijk het liefst zo lang mogelijk plezier van hebben, logisch je hebt immers een flink bedrag uitgegeven. Daarom is het onderhouden van je schoenen een belangrijk onderdeel, om je schoenen een langere levensduur te geven. Dit is niet alleen goed voor je eigen portemonnee, maar dus ook voor het milieu. Zo hoef je minder vaak een nieuwe paar schoenen te kopen, waardoor je minder geld uit geeft en ook het milieu minder wordt belast. De belangrijkste stap om het grove vuil af te stoten, is om je schoenen direct na aanschaf in te spuiten met een water- en vuilafstotende spray. Deze spray zorgt ervoor dat je het grootste deel van het vuil er gemakkelijk met een natte doek af kunt poetsen.