Winkelverkenner

Wat levert zoekmachine optimalisatie nou echt op?

Met een duidelijke naam, een goed logo en een mooie website (potentiële) klanten naar u toe trekken? Dat klinkt aantrekkelijk en is ook zeker mogelijk! Maar eenvoudig is het niet. Hoe valt u op, hoe bent u uniek, hoe komt u hoger in Google, hoe wordt uw website beter gevonden en hoe blijft u de concurrentie voor? Als u aan deze vragen wilt voldoen, is het al raadzaam om de online marketing van uw onderneming over te laten aan specialisten.

Kom hoger in Google te staan en wordt beter gevonden!

Een SEO specialist Eindhoven weet alles over het behalen van een goede en hogere positie van uw website in Google. Zij kunnen u dus letterlijk boven uw concurrentie doen uitstijgen. Dit doet een SEO specialist Eindhoven met zoekmachine optimalisatie, wat in het Engels wordt afgekort naar SEO. SEO zorgt ervoor dat u op Google beter wordt gevonden. Onder andere door het verwerken van relevante zoektermen in teksten. Deze zoektermen worden op basis van een zoekwoordenanalyse bepaald. Dit wordt gedaan om bijvoorbeeld linkbuilding in te zetten. Linkbuilding is een online marketing techniek die ervoor zorgt dat links met relevante zoektermen op externe pagina’s worden verspreid. Hierdoor ontstaan meer leads en verkrijgt u meer potentiële klanten, wat uiteindelijk een hogere omzet oplevert.

De juiste balans van SEO is essentieel!

SEO Expert, zoekmachine optimalisatie, linkbuilding… Allemaal fancy woorden maar wat betekenen ze nou echt voor u? Inderdaad is het zo dat met de juiste optimalisatie meer mensen terugkeren (door backlinks) naar uw website en dit leidt tot meer potentiële klanten. Dit werkt als volgt. Wanneer een mogelijke klant via Google naar iets op zoek gaat, typt hij of zij bepaalde zoektermen in. Zijn dit zoektermen die aansluiten op uw diensten en heeft u deze zoektermen op de juiste manieren en met de juiste hoeveelheden via linkbuilding ingezet? Dan komt uw website naar voren in Google. Hoe beter dit wordt toegepast, hoe hoger u komt te staan. Dat is belangrijk, want uit onderzoek is gebleken dat zoekverkeer meestal de bovenste drie resultaten van Google aanklikt. Op die positie terechtkomen klinkt dus eenvoudig, maar dat is het absoluut niet! Google is de baas en hanteert strenge regels. Wanneer u zich hier niet aan houdt of linkbuilding bijvoorbeeld te veel toepast, werkt dit averechts en zult u eerder zakken dan stijgen in de ranking!

Een SEO specialist Eindhoven helpt u met deze balans!

SEO, en met name linkbuilding, kost veel tijd en is ingewikkeld. Althans, als u het echt goed wilt aanpakken. Beter vindbaar, meer bezocht worden en vooral goed scoren in Google voor een optimaal resultaat? Dan moet u kiezen voor SEO Eindhoven! De specialisten kennen alle ins en outs, weten wat Google wil en vooral ook niet wil en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en eisen op gebied van SEO. Geef deze tijdrovende en intensieve klus uit handen, maar laat u vooral altijd en overal briefen over de stand van zaken. De SEO specialist Eindhoven weet wat samenwerken is! Zij houden u op de hoogte en delen graag hun kennis en waarom een bepaalde SEO strategie u verder kan helpen!

Website bezoeken

Een nieuwe website laten maken en alles wat daarbij komt kijken

Een nieuwe website laten maken en alles wat daarbij komt kijken.

Ruim 95% van de internetters gebruikt Google om te surfen over het net en te vinden wat zij zoeken. Daarom is Webactueel gebrand op het maken van websites die eenvoudig geïndexeerd worden door Google, waardoor de vindbaarheid vergroot wordt. Webactueel is gespecialiseerd in WordPress. Wilt u een WordPress website laten maken, neem dan de moeite om een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan te vragen bij Webactueel. Na het intakegesprek zit u nergens aan vast, u kunt nog steeds kiezen voor een ander full service internet bureau als u dat wenst.

Een zoekwoordenonderzoek ter waarde van € 450,- gratis!

Heeft u een website laten maken door Webactueel, dan krijgt u een zoekwoordenonderzoek ter waarde van € 450,- exclusief btw gratis! Door dit zoekwoordenonderzoek weet u precies wat de kansen op het internet zijn voor uw onderneming. Nadat u al een kwalitatief goede website heeft laten bouwen door Webactueel is dit een slimme stap om te vervolgen. U kunt met deze gegevens zorgen dat uw website nog beter vindbaar is in de zoekmachine van Google. Uiteraard staat het team van Webactueel voor u klaar om u te informeren over de kansen die u kan benutten op het gebied van zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd.

Webactueel is een full service internetbureau

Bij Webactueel kunt u kiezen om een nieuwe website te laten maken. Maar dus ook voor de volgende stap, zoekmachine optimalisatie. Dit is nog niet alles want Webactueel is niet voor niets een full service internetbureau. U kunt bij Webactueel ook terecht voor een geheel ontwerp van een huisstijl, of alleen het ontwerp van een logo. Verder kunnen we u ook helpen met de koppeling en de mogelijkheden die er liggen in de sociale media. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Facebook advertenties. Het is voor onze klanten erg prettig dat zij al deze diensten onder één dak hebben.

Een vaste contactpersoon die eenvoudig te bereiken is

Omdat wij bij Webactueel werken met een heel team is er besloten om iedere klant zijn eigen contactpersoon te geven. Dit is voor zowel onze werkwijze prettig, maar ook zeker voor u! U hoeft uw feedback maar eenmalig te geven. Dit scheelt enorm veel tijd en stress.

Interesse in onze mogelijkheden? Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Bent u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd geraakt in de diensten die Webactueel kan leveren? Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis intakegesprek. Mocht u nog vragen hebben over onze diensten dan kan u uiteraard ook telefonisch contact opnemen met ons. Wij staan u graag te woord. 

Website bezoeken
Winkelverkenner

Waar vind ik webdesign Barneveld?

Zoekend naar webdesign Barneveld kwam ik op de website van SiteToGo terecht. Ik ben opzoek naar een website bouwer omdat ik een website wil laten maken. Ik heb een eigen kapperszaak en wil ook gevonden worden op internet. Ik wil in Google gevonden worden door mensen die opzoek zijn naar een kapper in Barneveld. Daarom zoek ik webdesign Barneveld. Ik ben daar naar gaan zoeken via Google en kwam een aantal website’s tegen. Deze website’s heb ik allemaal zorgvuldig bekeken, maar uiteindelijk was er voor mij geen twijfel mogelijk. Ik moet kiezen voor SiteToGo. Zodoende ben ik gaan kijken op de website van SiteToGo en deze webdesign Barneveld is precies iets waar ik naar opzoek ben! Lees in deze blog wat ik vind van SiteToGo en wat ik vind van het resultaat.

Zoektocht naar webdesign Barneveld

Ik ben dus gaan zoeken op internet naar een website bouwer voor webdesign Barneveld. Ik wil graag dat deze webdesigner een website voor mij maakt en ook een nieuw logo ontwerpt. Daarnaast heb ik op de website veel informatie gelezen over Marketing. SiteToGo kan er namelijk ook voor zorgen dat een bedrijf beter vindbaar wordt in de zoekmachines. En daar ben ik zeker naar geïnteresseerd. Want ik kan wel een website hebben, maar als ik dan nog steeds niet gevonden wordt heb ik nog weinig aan zo’n website. Ik heb besloten daar een logo te laten ontwerpen, een nieuwe website te laten maken en SEO werkzaamheden wil ik er ook laten doen!

Resultaat

Het resultaat van webdesign Barneveld is super mooi. Het logo is precies wat ik wilde, zeker nog mooier als ik had kunnen dromen, daarnaast is de website ook super. De website staat al een aantal maanden online en de vindbaarheid wordt steeds beter. Ze hebben ervoor gezorgd dat ik als flink ben gestegen in Google en ik heb er nu al veel klanten bij gekregen!

Website bezoeken