Een nieuwe website laten maken en alles wat daarbij komt kijken

Een nieuwe website laten maken en alles wat daarbij komt kijken.

Ruim 95% van de internetters gebruikt Google om te surfen over het net en te vinden wat zij zoeken. Daarom is Webactueel gebrand op het maken van websites die eenvoudig geïndexeerd worden door Google, waardoor de vindbaarheid vergroot wordt. Webactueel is gespecialiseerd in WordPress. Wilt u een WordPress website laten maken, neem dan de moeite om een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan te vragen bij Webactueel. Na het intakegesprek zit u nergens aan vast, u kunt nog steeds kiezen voor een ander full service internet bureau als u dat wenst.

Een zoekwoordenonderzoek ter waarde van € 450,- gratis!

Heeft u een website laten maken door Webactueel, dan krijgt u een zoekwoordenonderzoek ter waarde van € 450,- exclusief btw gratis! Door dit zoekwoordenonderzoek weet u precies wat de kansen op het internet zijn voor uw onderneming. Nadat u al een kwalitatief goede website heeft laten bouwen door Webactueel is dit een slimme stap om te vervolgen. U kunt met deze gegevens zorgen dat uw website nog beter vindbaar is in de zoekmachine van Google. Uiteraard staat het team van Webactueel voor u klaar om u te informeren over de kansen die u kan benutten op het gebied van zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd.

Webactueel is een full service internetbureau

Bij Webactueel kunt u kiezen om een nieuwe website te laten maken. Maar dus ook voor de volgende stap, zoekmachine optimalisatie. Dit is nog niet alles want Webactueel is niet voor niets een full service internetbureau. U kunt bij Webactueel ook terecht voor een geheel ontwerp van een huisstijl, of alleen het ontwerp van een logo. Verder kunnen we u ook helpen met de koppeling en de mogelijkheden die er liggen in de sociale media. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Facebook advertenties. Het is voor onze klanten erg prettig dat zij al deze diensten onder één dak hebben.

Een vaste contactpersoon die eenvoudig te bereiken is

Omdat wij bij Webactueel werken met een heel team is er besloten om iedere klant zijn eigen contactpersoon te geven. Dit is voor zowel onze werkwijze prettig, maar ook zeker voor u! U hoeft uw feedback maar eenmalig te geven. Dit scheelt enorm veel tijd en stress.

Interesse in onze mogelijkheden? Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Bent u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd geraakt in de diensten die Webactueel kan leveren? Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis intakegesprek. Mocht u nog vragen hebben over onze diensten dan kan u uiteraard ook telefonisch contact opnemen met ons. Wij staan u graag te woord. 

Website bezoeken

Waar vind ik webdesign Barneveld?

Zoekend naar webdesign Barneveld kwam ik op de website van SiteToGo terecht. Ik ben opzoek naar een website bouwer omdat ik een website wil laten maken. Ik heb een eigen kapperszaak en wil ook gevonden worden op internet. Ik wil in Google gevonden worden door mensen die opzoek zijn naar een kapper in Barneveld. Daarom zoek ik webdesign Barneveld. Ik ben daar naar gaan zoeken via Google en kwam een aantal website’s tegen. Deze website’s heb ik allemaal zorgvuldig bekeken, maar uiteindelijk was er voor mij geen twijfel mogelijk. Ik moet kiezen voor SiteToGo. Zodoende ben ik gaan kijken op de website van SiteToGo en deze webdesign Barneveld is precies iets waar ik naar opzoek ben! Lees in deze blog wat ik vind van SiteToGo en wat ik vind van het resultaat.

Zoektocht naar webdesign Barneveld

Ik ben dus gaan zoeken op internet naar een website bouwer voor webdesign Barneveld. Ik wil graag dat deze webdesigner een website voor mij maakt en ook een nieuw logo ontwerpt. Daarnaast heb ik op de website veel informatie gelezen over Marketing. SiteToGo kan er namelijk ook voor zorgen dat een bedrijf beter vindbaar wordt in de zoekmachines. En daar ben ik zeker naar geïnteresseerd. Want ik kan wel een website hebben, maar als ik dan nog steeds niet gevonden wordt heb ik nog weinig aan zo’n website. Ik heb besloten daar een logo te laten ontwerpen, een nieuwe website te laten maken en SEO werkzaamheden wil ik er ook laten doen!

Resultaat

Het resultaat van webdesign Barneveld is super mooi. Het logo is precies wat ik wilde, zeker nog mooier als ik had kunnen dromen, daarnaast is de website ook super. De website staat al een aantal maanden online en de vindbaarheid wordt steeds beter. Ze hebben ervoor gezorgd dat ik als flink ben gestegen in Google en ik heb er nu al veel klanten bij gekregen!

Website bezoeken