Winkelverkenner

Weer een blog over schuifpuien

De afgelopen tijd schrijf ik veel over schuifpuien van het bedrijf Schipper Ede. Dit bedrijf heeft een breed assortiment met diverse schuifpuien in hun assortiment. Al sinds 1959 heeft Schipper Ede zich gespecialiseerd in aluminium schuifpuien en aluminium en kunststof kozijnen. Daarbij verzorgen wij niet alleen de productie, ook voor de plaatsing zijn wij uw aangewezen partner. Schuifpuien zijn ideaal om de binnenruimte met buiten te verbinden. Een groot voordeel van de schuifpui is dat u geen openslaande deuren heeft. Ook als u dus weinig ruimte heeft, is een schuifpui goed te plaatsen. Bij Schipper Ede kunt u terecht voor een schuifpui op maat. Bovendien beschikken onze schuifpuien standaard over HR++ glas. Wilt u liever HR+++ of triple glas? Geen enkel probleem, ook dat kan Schipper Ede voor u regelen. U ziet het, geen wens is ons te gek. 

Wat zijn schuifpuien?

Ik weet het natuurlijk al, maar er zijn niet heel veel mensen die weten wat schuifpuien precies zijn. Voor hen leg ik het in deze blog nog eens uit, met mijn jarenlange ervaring kan ik dit wel mooi verwoorden. Natuurlijk zijn niet alle schuifpuien identiek, dit verschilt ook erg per aanbieder, bij Schipper Ede is het assortiment heel divers terwijl andere winkels zich specialiseren in een bepaald type schuifpui. Om erachter te komen wat het beste bij u past moet je natuurlijk gewoon kennis maken met alle verschillende mogelijkheden en eens binnenstappen bij Schipper Ede. Er zijn hier veel adviseurs in de showroom die er altijd voor zorgen dat klanten de juiste schuifpuien kiezen om vervolgens door een van de monteurs gratis thuis te laten monteren. Dit zit namelijk altijd bij de prijs inbegrepen en hierom zijn de monteurs ook zeer deskundig in hun vakgebied, er worden geen fouten meer gemaakt bij de montage en het gebeurd altijd heel snel, in een middag is het klaar. Uiteraard verwijderen onze monteurs het oude kozijn en voeren deze ook voor u af.

Meer weten?

Voor schuifpuien brengt u dus een bezoek aan Schipper Ede. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden. 

Website bezoeken