Mijn ervaring met Hugo Wijn

Zelf ben ik niet een hele grote wijn fan. In vergelijking met mijn vriendinnen dan. Zo af en toe op zijn tijd kan ik een glaasje wijn zeker wel waarderen. Maar ik ben best wel kieskeurig wanneer het over wijn gaat.

Ik drink vooral zoete witte wijn wat als jongere drankje wordt gezien. Ik heb een keer van een kennis gehoord die in een feesttent werkt dat als er een jongere komt die witte zoete wijn besteld ze altijd om een ID vragen omdat diegene vaak onder de 18 jaar is. Ik ben 23 maar ik vind zoete witte wijn gewoon erg lekker.

 

Wijn moet je leren drinken

Rode wijn moet je denk leren drinken. Ik vind het niet lekker omdat het een vrij heftige smaak heeft. Rosé vindt ik daarin tegen wel lekker het is lekker verfrissend en ik drink het graag op een warme zomeravond ijskoud!  Wat ook lekker is is perzikwijn het is onwijs zoet en je drinkt het weg als limonade maar het is een ontzettend lekker drankje ik drink het altijd ijskoud met ijsklontjes. Nou heeft een vriendin laast Hugo wijn meegenomen. Ik was aangenaam verast en hele verfrissende smaak had het en ik was er achter gekomen dat je verschillende smaken hebt.

Voordat ik nu met mijn vriendinnen afspreek bestellen we eerst gemakkelijk online onze wijn. Hugo is heel lekker en heel betaalbaar soms als we met meerdere zijn en de alcohol vloeit dan gaan er zo een paar flessen doorheen en ook tientallen euro’s nu valt dat onwijs mee. De kwaliteit prijs verhouding vind ik super

Website bezoeken
Winkelverkenner

Zin in een rode wijn? Bestel online!

Rode wijn

Iedereen is bekend met wijn. U drinkt het waarschijnlijk ook wel eens, bij een gezellig etentje of bij een speciale gelegenheid. Er bestaan verschillende soorten wijn en smaken. De bekendste wijnen zijn rode en witte wijn. En vanuit die twee wijnen heeft u weer Merlot of zoete witte wijn.

Wijngaarden

Wijn wordt gemaakt van druiven. U heeft verschillende en allerlei wijngaarden over de hele wereld. Ook in Europa zult u ze vinden. Frankrijk staat bekend om hun vele wijngaarden. Frankrijk is een geschikt land voor wijngaarden. Niet alleen in Frankrijk zult u wijngaarden vinden. Ook in Spanje, Nederland, Belgie etc..

Druiven

Rode wijn wordt gemaakt door blauwe drijven. De rode kleur ontstaat doordat de de druivenschil zijn kleur afgeeft, maar niet alleen daardoor krijgt de rode wijn zijn kleur. Hoe langer u de wijn bewaart hoe roder de wijn. Zo heeft een jonge wijn een paarse kleur en een oudere wijn een bruinrode kleur.

Drinken

Wijn wordt vooral gedronken door vrouwen. Het staat ook bekend als een vrouwelijke drankje, maar het is ook geliefd bij de mannen. Wijn drinken heeft geen bepaald tijdstip of dag. U kunt het vrijwel dagelijks en over de hele dag drinken. Rode wijn wordt gedronken bij speciale gelegenheden, zoals een verjaardag of een zakelijke viering. Maar dat betekent niet dat u geen wijn mag drinken in de avond bij een leuke film.

Wijnproeverijen

Voor de wijnliefhebbers zijn er ook allerlei workshops en wijnproeverijen. Hier proeft u allerlei soorten wijn en krijgt u soms aan het einde van de dag een fles wijn mee of zult u uit eten gaan met de groep. Met natuurlijk een lekkere fles rode wijn!

Online bestellen

Het wordt steeds populairder, wijn online kopen. Het kan zo zijn dat u bent vergeten om een fles wijn te halen tijdens de boodschappen en dat de winkel net dicht is. Op het internet vindt u een groot aanbod aan wijn. U kunt op verschillende websites terecht voor een groot assortiment. Op het internet kan het zo zijn dat de prijzen wat lager zijn als in de winkel. Ook kan het zo zijn dat er bepaalde acties te vinden zijn en u voor een mooie prijs een lekkere fles rode wijn kunt kopen. 

Een fles wijn online bestellen gaat makkelijker dan dat u het in de winkel koopt. U hoeft alleen de wijn te selecteren die u wilt en te betalen. En het wordt dan of diezelfde dag of de volgende dag bij u thuis bezorgd. Dat klinkt mooi in de oren!

Website bezoeken