Winkelverkenner

Kennismaking met het merk Swissflex

Wanneer je met het idee speelt om een nieuw bed te kopen spreekt het voor zich dat je meer dan waarschijnlijk graag zal willen investeren in een bed waar je een lange tijd mee verder kan. Door de jaren heen zijn we als mensen allemaal meer gaan beseffen hoe belangrijk het wel niet is om over een echt kwalitatief bed te beschikken. Kunnen genieten van een optimale nachtrust is dan ook niet alleen een zege voor ons lichaam, maar zeker ook voor onze geest. Het is mede omwille van deze reden dat de populariteit van het beddenmerk Swissflexde voorbije jaren zo’n aanzienlijke boost heeft doorgemaakt. Steeds meer mensen hebben immers kennis gemaakt met dit merk en zijn er achter gekomen welke unieke voordelen er in schuilen. Meer weten? Lees dan meteen verder!

Swissflex staat garant voor Zwitserse kwaliteit

Natuurlijk doen we het hier in Nederland voor wat de productie van allerhande merken en artikelen betreft helemaal niet slecht. Toch moeten we soms onze meerdere erkennen in landen die het op kwalitatief vlak nog net wat beter doen. Wanneer we het over dergelijke landen hebben kunnen we er uiteraard niet omheen om Zwitserland te vernoemen. Indien je uiteindelijk gaat kiezen voor het kopen van een bed van Swissflex zal je kunnen vaststellen dat je op deze manier bent verzekerd van een uitmuntende, Zwitserse kwaliteit. Deze kwaliteit zorgt ervoor dat je bed er niet alleen lang perfect zal blijven uitzien, daarnaast zal ook het slaapcomfort nooit worden aangetast.

Geen sprake van een storende harde middenbalk

Voor heel wat verschillende bedden die op de markt zijn terug te vinden geldt dat ze over een storende middenbalk beschikken. Deze middenbalk kan zo storend zijn dat het voor veel mensen een belangrijke reden is om bepaalde merken van bedden te weren. Indien jij ook een absolute hekel hebt aan de aanwezigheid van een dergelijke balk zal je kunnen vaststellen dat het merk Swissflex je op dit vlak een extra voordeel biedt. Van deze harde balk in het midden van het bed is bij deze bedden namelijk helemaal nooit sprake. Ook dat is natuurlijk een zeer interessant voordeel.

Ervaar de voordelen van de Geltex-matrassen

Het slaapcomfort waar je van kan genieten is voor het grootste deel het gevolg van de matras waar gebruik van wordt gemaakt. Voor heel wat grote merken van bedden geldt jammer genoeg dat ze toch kiezen voor een minderwaardige matras, dit veelal alleen om de prijs te drukken. Niets van dit alles bij Swissflex. Je mag dan net wat meer betalen voor het kopen van één van de bedden uit het aanbod van dit merk, maar je krijgt er wel een uitmuntende kwaliteit voor in de plaats. Die kwaliteit wordt grotendeels in de hand gewerkt door de zogenaamde Geltex-matras.

Voor Geltex-matrassen geldt dat je in één klap kan rekenen op tal van verschillende voordelen. In eerste instantie ben je altijd verzekerd van een goede ventilatie. Daarnaast wordt er ook een goede ondersteuning gerealiseerd voor het lichaam en is er sprake van een optimale drukverlaging daar waar het lichaam daar behoeften aan heeft. Indien je dus met andere woorden op zoek bent naar een compleet, zeer kwalitatief allround bed kan de keuze voor Swissflex een absolute aanrader zijn.

Bestel dit matras dan ook bij de beddenspeciaalzaak Amsterdam!

 

Pvc visgraat vloeren

Pvc visgraat vloer: stijlvol en gemakkelijk in onderhoud

Bij het leggen van een nieuwe of vervangen van een bestaande vloer is van alles mogelijk. Niet alleen qua materiaal, maar ook wat betreft patroon, motief en legmethode. Een populaire materiaalsoort voor woningvloeren is pvc. Om een extra luxe huiskamer te creëren, kiezen veel mensen voor een pvc visgraat vloer.

Karaktervolle vloer van pvc

Pvc staat voor polyvinylchloride. Van dit materiaal worden onder meer vloeren gemaakt. Fabrikanten van pvc vloeren voegen daar vaak een houtlook aan toe. Pvc is echter een type kunststof en dus een houtvrij product. Toch zijn pvc houtlookvloeren doorgaans niet van echt te onderscheiden. Dit wordt bereikt door het nabootsen van nerfmotieven en houtstructuren in het materiaal door middel van register embossing. Behalve dat de patronen realistisch en natuurlijk ogen, zijn ze tevens voelbaar. De indruk dat het om een houten vloer gaat wordt daarmee extra versterkt. Evengoed bestaan er ook pvc vloeren met bijvoorbeeld een beton- of tegellook.

Wat is een pvc visgraat vloer?

Bij het leggen van een visgraat pvc vloer kan voor verschillende verbanden of legpatronen worden gekozen. De term ‘visgraat’ is een aanduiding voor een legmethode waarbij elk vloerdeel loodrecht op de omliggende delen staat. In het geval van een pvc vloer gaat het daarbij om delen van beperkte afmetingen. Hierdoor ontstaat een strak en compact zigzagpatroon, dat overeenkomsten vertoont met een visgraat. Een andere benaming voor een visgraat vloer is overigens herringbone vloer. Vloerdelen gelegd in een visgraatverband waren in het verleden vooral gebruikelijk in duurdere huizen. Dit vloerpatroon wordt daarom ook tegenwoordig nog steeds geassocieerd met luxe en stijl.

Visgraat pvc vloer: veel voordelen

Een visgraat pvc vloer met een visgraatmotief zorgt in een woning niet alleen voor een chique uitstraling. Pvc heeft namelijk ook een groot aantal bijkomende positieve eigenschappen. Voordelen van pvc zijn:

Lange levensduur

Pvc staat bekend om zijn lange levensduur. De bovenkant van de vloerdelen is namelijk voorzien van een beschermlaag. Die maakt een pvc visgraat vloer goed bestand tegen slijtage. Water en andere niet bijtende vloeistoffen hebben evenmin effect op het materiaal. Pvc vloeren lenen zich daardoor ook voor badkamers en keukens.

Eenvoudig te onderhouden

Een visgraat pvc vloer komt qua onderhoudsgemak overeen met een vloerbedekking van zeil of laminaat. De vloer kan dus worden gereinigd met een vochtige dweil of mop. Tussen deze uitgebreidere schoonmaakbeurten door wordt een pvc vloer stofvrij gehouden met een bezem of stofzuiger.

Geluidsisolerende eigenschappen

Door de hoge dichtheid van pvc isoleert het perfect. Dat maakt pvc visgraat vloeren ideaal voor appartementen, tussenwoningen en duplexwoningen. Naast een uitstekende geluidsdemping heeft pvc ook een goede akoestiek.

Warm en comfortabel

Dankzij het relatief zachte oppervlak is een pvc vloer uiterst comfortabel voor de voeten. Bovendien gaat er vanwege de geleidende kwaliteiten van pvc weinig warmte verloren. Visgraat pvc vloeren zijn daarmee ideaal voor ruimtes met vloerverwarming.

Pvc visgraat vloer minpunten

Tegenover de voordelen van pvc vloeren staan ook enkele nadelen. Zo heeft het een hogere aanschafprijs dan andere vloerbedekkingen. Verder is pvc gevoeliger voor krassen dan bijvoorbeeld laminaat.

https://www.laminaatallin.nl/pvc-vloeren/visgraat-pvc
Winkelverkenner

Tips voor het vinden van het perfecte bedrijfspand

Het is een dilemma waar menig startende ondernemers mee te maken krijgen: het vinden van een goed bedrijfspand. Vaak hebben we een flink wensenlijstje waaraan een ruimte moet voldoen en zeker op een markt waarbij de vraag groot is en het aanbod krap, kan dit nogal een uitdaging zijn. Een gezonde dosis geduld zal hierbij niet ongewenst zijn. Maar toch is het mogelijk om tóch op een snelle manier jouw perfecte bedrijfspand te vinden. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

Budget

Voordat je enthousiast aan de slag gaat met zoeken, is het verstandig om eerst het budget te bepalen wat je over hebt voor het kopen of huren van een bedrijfspand. Een nieuw kantoor is altijd een investering, zorg daarom ook dat je genoeg geld achter de hand hebt om dit te kunnen bekostigen. Hoeveel een nieuw bedrijfspand gaat kosten is lastig om te zeggen. Elk pand is weer anders en de kosten hangen af van diverse factoren. Denk bijvoorbeeld aan de locatie, maar ook aan het soort bedrijfspand dat je huurt of koopt. Zoek dit daarom van te voren eerst goed uit. Het kan ook zomaar zo zijn dat je nog het een en ander moet verbouwen aan een kantoorruimte. Hiervoor zul je dus ook een budget moeten hebben.

Eisen Ten tweede is het belangrijk om de eisen van jouw ideale bedrijfspand te noteren. Bedenk goed voor jezelf wat voor voorzieningen het bedrijfspand moet hebben. Zoals het aantal vierkante meters en het energielabel. Maar ook de uitbreidingsmogelijkheden en voorzieningen rondom het bedrijfspand. Zoek je naar een kantoorruimte of wil je bijvoorbeeld een winkelpand huren? Deze zullen alle twee weer aan andere eisen moeten voldoen. Een kantoorruimte zal moeten beschikken over veel werkplekken en parkeerplekken en een winkelpand zal eerder moeten liggen aan een drukke winkelstraat.

Soort kantoorruimte

Bij het vinden van het perfecte kantoor, zijn er diverse panden waar je uit kunt kiezen. Zo kun je een zelfstandig kantoor zoeken, of een kantoor dat is gevestigd in een verzamelgebouw. Hier werk je dus met meerdere ondernemers in hetzelfde pand. Dit is vaak een goedkopere optie dan het huren of kopen van een zelfstandige ruimte. Wil je hier advies over hebben of wil je dat een professional met je meekijkt? Neem dan contact op met Molenaar bedrijfshuisvesting. Zij hebben een uitgebreid aanbod aan bedrijfspanden en kunnen gericht op jouw wensen en eisen een perfecte kantoorruimte voor jou vinden!

Winkelverkenner

De beste tips en tricks op winkel-eigenaren.nl

Ben jij ondernemer in de retail? Heb je al een winkel of showroom, of ben je van plan om er een te gaan beginnen? Dan is het geen gek idee om je eerst goed voor te bereiden. Dat kan natuurlijk op veel verschillende manieren, maar ik zou je aanraden om eens een kijkje te nemen op winkel-eigenaren.nl. Op deze website vind je veel tips en tricks over de retail sector. Het doel van deze website is om zoveel mogelijk relevante informatie te verzamelen zodat de retail sector verder geholpen wordt. Het beginnen van een winkel is namelijk niet iets wat je van de ene op de andere dag doet. Het vraagt een hoop voorbereiding en kennis. Ook wanneer je al een winkel hebt, is het belangrijk om de laatste trends en ontwikkelingen in de gaten te houden.

Regelmatig blogs over de retail sector

Er worden op winkel-eigenaren.nl veel blogs gedeeld die je verder kunnen helpen als retail ondernemer. Hoe richt je bijvoorbeeld je etalage in? Daarbij is het bijvoorbeeld belangrijk om een goede keuze te maken welke producten je in de etalage wil tentoonstellen. Ze moeten potentiële klanten namelijk naar binnen te trekken. Te veel producten kan de etalage juist te druk maken waardoor de aandacht van de belangrijke producten wordt afgenomen. Daarnaast is het belangrijk om na te denken over de achtergrond van de etalage. Wil je namelijk dat men direct de winkel in kan kijken of juist niet? Verder moet je er voor zorgen dat de etalage schoon en uitnodigend is. Als laatste is de communicatie vanuit de etalage erg belangrijk. Met welke communicatiemiddelen haal jij je potentiële klant binnen? Ook het uitzoeken van je winkelpand wordt uitvoerig op de website besproken. En hoe richt je het pand vervolgens in? Hierbij moet je bijvoorbeeld ook letten op de uitstraling die je wilt hebben met jouw merk, de kleuren die passen bij jouw huisstijl en de meubels die in de winkel aanwezig zijn. Meer weten over Retail? Wil jij nou ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de retailsector? Dan is het verstandig om winkel-eigenaren.nl te blijven volgen. Bezoek de website en zet de notificaties aan zodat je nooit meer een artikel mist!

Regelmatig blogs over de retail sector Er worden op winkel-eigenaren.nl veel blogs gedeeld die je verder kunnen helpen als retail ondernemer. Hoe richt je bijvoorbeeld je etalage in? Daarbij is het bijvoorbeeld belangrijk om een goede keuze te maken welke producten je in de etalage wil tentoonstellen. Ze moeten potentiële klanten namelijk naar binnen te trekken. Te veel producten kan de etalage juist te druk maken waardoor de aandacht van de belangrijke producten wordt afgenomen. Daarnaast is het belangrijk om na te denken over de achtergrond van de etalage. Wil je namelijk dat men direct de winkel in kan kijken of juist niet? Verder moet je er voor zorgen dat de etalage schoon en uitnodigend is. Als laatste is de communicatie vanuit de etalage erg belangrijk. Met welke communicatiemiddelen haal jij je potentiële klant binnen? Ook het uitzoeken van je winkelpand wordt uitvoerig op de website besproken. En hoe richt je het pand vervolgens in? Hierbij moet je bijvoorbeeld ook letten op de uitstraling die je wilt hebben met jouw merk, de kleuren die passen bij jouw huisstijl en de meubels die in de winkel aanwezig zijn.

Meer weten over Retail?

Wil jij nou ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de retailsector? Dan is het verstandig om winkel-eigenaren.nl te blijven volgen. Bezoek de website en zet de notificaties aan zodat je nooit meer een artikel mist!

Winkelverkenner

Doe mee aan klimaatverbetering door aanschaf van elektrisch aangedreven apparatuur.

Doe mee aan klimaatverbetering door aanschaf van elektrisch aangedreven apparatuur.

 

Door het verbranden van aardgas en het gebruik van andere fossiele brandstoffen stoten we echt te veel CO2 uit, iets wat de opwarming van de aarde versterkt en dus moeten we over op andere duurzame energiebronnen om ons huis en water te verwarmen.

Dankzij het Europese klimaatakkoord moet iedereen de komende decenia van het gas af zijn. En dit is niet een vrijbijvend iets, of je het nu leuk vind of niet, je zult mee moeten doen.

Dit zou gerealiseerd moeten zijn voor 2050. Dit vergt van iedereen nogal wat investeringen. Daarom is het slim, zeker na de corona crisis (waar de meeste mensen financiëel gezien nou niet echt op vooruit zijn gegaan…) even te kijken hoe dit allemaal zo goedkoop mogelijk te realiseren is.

Gelukkig bestaan er websites die elektrische producten aanbieden zoals elektrische boilers, elektrische cv’s, combi- cv’s, doorstroomapparaten, elektrische kachels en zonneboilers voor zeer scherpe prijzen maar desondanks van zeer goede kwaliteit. 

Een prachtig voorbeeld van zo’n website is; elektrischeboiler.eu, het is een on-line winkel, maar je kunt ook gewoon een kijkje gaan nemen in de showroom, waar vakbekwame mensen je te woord staan en waar je alle aangeboden producten ‘live’ kunt bekijken. Je wordt daar uitstekend geadviseerd en ze hebben regelmatig mooie aanbiedingen bovenop de toch al scherpe prijzen.

Ze hebben een grote voorraad, dus de meeste spullen kan je meteen meenemen of, indien on-line bestelt, de volgende dag in huis hebben.

Op de website van elektrischeboiler.eu vind je van alle producten een duidelijke Nederlandstalige handleiding en handige filmpjes.

Bij elektrischeboiler.eu kan je kiezen uit verschillende merken elektrische boilers. Er zijn de mooi vormgegeven en energiezuinige boilers van het merk Wesen. De ketels zijn zelflerend en hebben een geringe diepte van 25 centimeter en passen zo meestal gewoon in een keuken/badkamerkastje.

Een ander A merk op de site is Ariston. Ook dit merk voert een prachtig model met een strak design en is voorzien van een energielabel B.

Deze boilers zijn voorzien van een ECO stand, hiermee bespaar je aanzienlijk op de energiekosten.

 

 

Dan verkopen ze nog de elektrische boilers van het merk DAT, sommige modellen van dit merk zijn ook weer uitgerust met een smart controller voor de energiezuinigheid. En ook dit merk heeft modellen die gewoon in het zicht gehangen kunnen worden omdat ze absoluut gezien mogen worden.

Maar we zijn er nog niet, er is nog een top merk te verkrijgen in deze veelzijdige en overzichtelijke webshop; Lemet. Geproduceerd in de EU en ook dit merk heeft een ECO model, compleet computergestuurd en meet zelf wanneer het de beste en de meest voordelige tijd is voor het opwarmen van het water en wanneer niet.

Van dit merk zijn ook zonneboilers verkrijgbaar op de site. 

 

CV ketels zijn er van het merk Eltherm. Deze elektrische CV’s zijn energievriendelijk door de microprocessor gestuurde elektronica, hierdoor kunt u maximaal besparen op de energiekosten en geniet u van langdurig comfort.

Doorstroomapparaten zijn er verkrijgbaar van het merk Wijas, je kunt kiezen uit verschillende modellen.

Op de website van elektrischeboiler.eu staat een handige calculator die je kunt gebruiken om uit te vinden welke cv of boiler je nodig hebt voor jouw situatie. 

Verder kan je op de website van elektrischeboiler.eu ook terecht voor anti-kalk magneten, waterontharders, diverse service onderdelen en accesoires.

https://elektrischeboiler.eu/index.php?route=common/home
Winkelverkenner

Paaldragers voor een stevige constructie

Het bouwen van kleinere constructies, zoals een carport of schutting, begint met de aanleg van een stevige ondergrond waarop het bouwwerk rust. Natuurlijk moet het oppervlak bij een carport bouwrijp gemaakt worden en vergt hier een ander plan van aanpak. Bij de aanleg van een nieuwe schutting zorgt u dat boomwortels of stenen verwijderd zijn en dat de ondergrond stevig is. 

Bij voorkeur gebruikt betonpoeren als fundament waarop de schutting rust; deze poeren zijn als het ware korte betonnen poten, met hierop paaldragers gemonteerd.

De paaldragers kunnen in hoogte verstelbaar zijn, wat zeer van pas kan komen, want hierdoor kunt u tot op de milimeter nauwkeurig de (schutting) palen bevestigen. Betonpoeren kunnen een levenlang meegaan, want de kwaliteit is praktisch onverwoestbaar, waardoor u een stevig fundament aanlegt wat de tand des tijds gemakkelijk doorstaat. 

Paaldragers online bestellen

Benodigdheden voor de aanleg van een schutting zijn online te bestellen bij Paaldragers.nl. Voor paaldragers, (prefab) betonpoeren, montage benodigdheden en nog veel meer, bent u hier op het juiste adres voor uw tuinwerken.

Natuurlijk wordt uw bestelling thuisbezorgd, waardoor u niet hoeft te sjouwen met betonnen onderdelen. 

https://www.paaldragers.nl/
Winkelverkenner

Vlechtmachines voor verschillende klussen

Zowel installateurs van vloerverwarming als ijzervlechters kunnen gebruiken maken van vlechtmachines. Er zijn diverse soorten machines op de markt waarbij het zaak is dat je deze op voorhand goed met elkaar vergelijkt voordat je een machine aanschaft.

Kies een vlechtmachine waar jij wat aan hebt

Vlechtmachines zijn niet goedkoop in aanschaf dus het is wel zaak dat je als ondernemer er eentje uitkiest waar je ook wat mee kunt doen. Dit kan betekenen dat een ijzervlechter net even beter uit de voeten kan met een bepaald model terwijl een installateur meer heeft aan een ander type. Je kunt zelf voordat je een vlechtmachine aanschaft de verschillende modellen met elkaar vergelijken maar het is zeker aan te raden een demonstratie te laten verzorgen.

Laat een demo verzorgen

Leveranciers van vlechtmachines kunnen de apparaten ter plaatse komen demonstreren. Zo kun jij als klant zien hoe een bepaalde machine werkt en of dit iets voor jouw bedrijf is. Een demo op je bedrijf zorgt ervoor dat jij de juiste keuze maakt.

Kies het juiste soort vlechtdraad

Een vlechtmachine werkt met behulp van draad. Dit draad is ook in diverse uitvoeringen te koop. Vraag ook altijd om een demo van de verschillende soorten draad zodat je kunt zien welke het beste is om jouw klussen mee te doen.

Onderhoud en reparaties goed geregeld

Voor zowel de machine als het draad geldt dat je deze eenvoudig en snel online kunt bestellen. Het wordt thuisbezorgd zodat je er snel mee aan de slag kunt. Een vlechtmachine is en blijft een apparaat dat op zijn tijd onderhoud nodig heeft. De meeste leveranciers hebben daar een technische dienst voor. Je kunt de machine er naartoe brengen maar het is natuurlijk een stuk handiger als ze deze ter plekke kunnen komen onderhouden en repareren. Veelal is dat ook mogelijk. Als je een machine wilt kopen kijk dan altijd goed wat er bij inbegrepen is. Als er een servicecontract bij hoort kost dit je wel wat meer maar dan heb je zelf nergens geen omkijken meer naar en worden het onderhoud en eventuele reparaties voor je geregeld.

https://vlechttechniek.nl/
Winkelverkenner

Dol op aanbiedingen voor een dagje uit

Wie wil er nu niet iets kopen dat in de aanbieding is? Als rechtgeaarde Nederlander zijn we allemaal dol op koopjes of dit nu voor de dagelijkse boodschappen is of voor een grotere aankoop of vakantie.

Kijk online of je een leuke aanbieding kunt vinden

Als je een dagje uit wilt loont het de moeite eerst even rond te kijken of je een leuke aanbieding kunt vinden. Wil je een dagje naar de dierentuin of naar een pretpark met het hele gezin? Kijk dan eens online of er een aanbieding geldt voor de toegangskaartjes. Een dagje uit is niet goedkoop maar met een leuke aanbieding wordt het zeker wel gezelliger om te gaan.

Voor aanbiedingen sparen in de winkel

Naast de aanbiedingen die je op diverse websites vindt kun je vaak ook kaartjes tegen een gereduceerde prijs kopen bij een supermarkt of andere winkel. Soms spaar je met zegels voor zo’n kaartje en soms is het gewoon een leuke aanbieding. Let altijd goed op de voorwaarden want soms zijn kaartjes maar beperkt of alleen op bepaalde dagen geldig. Vaak is de geldigheidsduur vrij lang zodat je alle kans krijgt een bezoekje te brengen aan een park naar keuze.

https://www.aanbiedingen.blog/

Online webwinkel De Aed winkel.

De Aedwinkel.nl is een online verkoper van AED’s onder de vlag van medisol opereert het als 1 van de 16 Europese webwinkels en dit aantal breid nog steeds uit.

 

 

Wat is een AED:
Om de vraag wanneer je een AED gebruikt goed te kunnen beantwoorden, is het zinnig om eerst te melden wat dit apparaat precies is. De afkorting betekent Automatische Externe Defribillator. Het is een apparaat dat een verstoord hartritme, we noemen dat fibrilleren, weer in een goed ritme brengt, defribilleren. Een AED zie je tegenwoordig op steeds meer plekken. Het apparaat wordt bewaard in een waterdicht kastje, het liefst buiten een gebouw of een huis. Tegenwoordig leert iedereen bij een BHV-cursus of een EHBO-opleiding om te gaan met een AED.

Het aanbod:

Bij de aedwinkel worden veel verschillende merken aed’s aangeboden. Een aantal grote merken zijn: De Philips heartstart. aed Zoll plus en Cardiac science g5.

Winkelverkenner

Laat eens een tas bedrukken

Een tas bedrukken is leuk om te laten doen. Je kunt ervoor kiezen een logo of tekst op te laten zetten maar ook een bedrijfsnaam wordt vaak gedaan. Als mensen die de tas gekregen hebben deze gebruiken maken ze er meteen reclame mee voor je bedrijf.

Tassen bedrukken levert goed promotiemateriaal op

Een tas is een handig product omdat je er dingen in kunt vervoeren. Je kunt tassen bedrukken bij veel leveranciers. Hierbij heb je de keuze uit veel verschillende soorten tassen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voordelige papieren of stoffen tassen of boodschappentassen met de naam van je bedrijf. Zo wordt de bedrukte tas meteen ook ingezet als promotiemateriaal.

Een tas bedrukken als relatiegeschenk

Als je ervoor kiest een tas als relatiegeschenk te geven heb je daar een ruime keuze in. Als je als bedrijf op een evenement aanwezig bent en de bezoekers iets leuks wilt meegeven kun je dit in een bedrukte tas doen. Wil je personeel, klanten of leveranciers blij maken met een leuk en tevens nuttig relatiegeschenk, als blijk van waardering? Dan is een luxere tas bedrukken een goed idee.  Als je werknemers vaak buiten de deur bij klanten zijn kun je ze een laptoptas geven die ze mee kunnen nemen maar ook andere tassen zoals rugzakken, sporttassen of reistassen zijn een leuk cadeau om te geven en te krijgen.

Tassen voor sporters

Veel bedrijven sponsoren sportploegen. De sporters hebben tassen nodig als ze naar de training of een wedstrijd gaan. Deze tassen bedrukken is een goede optie omdat er dan meteen duidelijk is wie de sponsor is. Voor de sporters zelf is de tas gewoon handig in het gebruik.

Gebruik van herbruikbare tassen

Om de plastic afvalberg te verkleinen worden er tegenwoordig zo min mogelijk plastic tasjes meegegeven in winkels. In plaats daarvan worden papieren tassen gebruikt of wordt veel gekozen voor een katoenen herbruikbare tas. Deze zijn makkelijk mee te nemen omdat je ze kunt opvouwen tot een klein tasje en met deze tassen bedrukken maak je meteen reclame. Daarnaast is een herbruikbare tas beter voor het milieu dan de plastic variant.