Winkelverkenner
Image default
Bedrijven

Winkelstelling kopen

Winkelstelling kopen

 

U houdt van een helder design en een esthetiek met blijvende geldigheid? Dan is het Ceres wandsysteem de juiste keuze. Het presenteert uw goederen perfect op een eigentijdse en klassieke manier. Precieze details zoals in hoogte verstelbare planken van rookglas en universeel bruikbare draagstangen zorgen voor ingetogen elegantie. Een hoogwaardig gecoat oppervlak met een fijne structuur geeft een waardevolle sfeer Wie herinnert zich niet graag de goede oude tijd van de fabriek. Liefdevolle details in industriële gebouwen, bruggen of treinstations kenmerken dit tijdperk in de tijd van de industrialisatie. Dit tijdloos mooie design vind je terug in onze meubels uit de Brooklyn serie. Met de extra optie oppervlak in “roestlook” worden sommige winkelinrichtingen uniek.

Creëer een nieuwe flair met dit tijdloos moderne wandsysteem. Een doorlopend geperforeerd rooster biedt een flexibele belading met alle gangbare goederendragers. Met een modulaire opbouw kunnen bijna alle producten perfect geënsceneerd worden met verschillende asafmetingen. Maak het rekkensysteem compleet met onderstellen of sokkels en zet extra accenten. Zet stoere accenten in je winkel en geef hem de flair van een supertrendy industrieel design. Een mix van metaal en hout zorgt voor onverwachte contrasten. Als je het wandsysteem combineert met de bijpassende middenkamermeubels, ontstaat er individuele winkelinrichting met een fris en ongebruikt design.

Onze unieke winkelinrichtingssystemen worden door ons zelf ontworpen en geproduceerd. Wanneer u uw winkelinrichting bij ons koopt, kunt u kiezen uit aantrekkelijke assortimenten zoals Addison, Bergen, Glasgow of Brooklyn. Zo biedt de serie Glasglow met zijn elegante roest-look een chique industriële flair die er modern retro uitziet en een onmiskenbare sfeer creëert. De Addison-serie is eenvoudig maar elegant. Het oogt heel klassiek en straalt tijdloos chic uit. Als u deze winkelinrichting koopt, komen uw producten gegarandeerd tot hun recht. Vooral de industriële look is gewild, omdat het speelt met conventies en er toch serieus uitziet. De serie Bergen biedt een mooi alternatief voor de serie Glasgow. Als u uw winkelinrichting bij ons koopt, kunnen wij uiteraard ook wijzigingen en aanpassingen aan afzonderlijke onderdelen doorvoeren.

Omdat we in onze eigen fabriek produceren, kunt u vertrouwen op kwaliteit made in Germany wanneer u uw winkelinrichting bij ons koopt. Desondanks bieden wij u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij vragen of wijzigingsverzoeken kunt u rekenen op deskundig advies. Misschien wilt u na enkele jaren uw winkelinrichting aanvullen en losse onderdelen kopen? Koopt u uw winkelinrichting bij ons, dan is dat ook geen probleem.