Winkelverkenner

Een vloerluik op maat

Een prachtige vloerluik op maat voor uw luxe woning

U heeft net een prachtige luxe woning gekocht en wat u direct opvalt, is dat er een in de vloer zit dat leidt naar de kelder. Dit gat is verder niet afgedekt met een luik en u bedankt dat dit niet echt een mooi gezicht is zo. Een mooie vloerluik op maat kan u hierin de oplossing bieden. U hoeft hier zeker niet te denken aan een standaard houten vloerluik waar u vervolgens een kleed overheen dient te leggen om het af te dekken. 

 

De vloerluiken van Linfi.nl zijn prachtige glazen luiken die een extra dimensie geven aan de kamer.

 

Een vloerluik op maat realiseren

Een professioneel bedrijf zoals Linfi realiseert een vloerluik op maat in een handomdraai. Zo maken ze gebruik van stevig en veilig glas waar op gelopen kan worden en dat omlijst is met RVS. Daarnaast zijn de luiken volledig elektrisch bedienbaar, een eigenschap dat natuurlijk bij een moderne woning hoort. 

 

Daarnaast is er ook gedacht aan de veiligheid. Zo kunt u gewoon op het glas van het luik lopen, en kunt u het ook handmatig bediening in het geval er een stroomstoring is. Is glas niets voor u? Dan heeft u ook de keuze uit andere luiken, zoals bijvoorbeeld betegelde luiken of luiken die zijn vervaardigd met hout. 

 

Mensen zijn soms wat huiverig als het gaat om een elektrisch luik, wegens de mogelijkheid dat deze teveel herrie maakt wanneer deze wordt geopend of gesloten. Daar hoeft u niet bang voor te zijn, aangezien er is gekozen voor een geluidsarme motor. 

 

Bekijk de mogelijkheden voor uw woning of pand en neem vrijblijvend contact op.

 

Tiny house bouwen en maken op shroeffundering

Tiny house bouwen? Hier wat tips

Zit je er al langer te overwegen een tiny house te bouwen in je eigen tuin, op een eigen stuk terrein of elders? Goed idee, want tiny houses zijn erg populair als alternatieve woningbouw én zelfstandige ruimte. Het bouwen van een tiny house kan wellicht wat uitdaging bieden. Waar moet je beginnen, welke materialen en hoe krijg je het zo zelfvoorzienend mogelijk! Bij WSF Schroeffundering geven we je tips en adviezen voor het goed bouwen en maken van een tiny house.

Het begint natuurlijk bij de basis: een goede fundatie

Een overzicht hebben van de to do’s en aandachtspunten bij een project is natuurlijk een prettige manier van werken. In dit verhaal willen we vooral stil staan bij de basis en dat is de fundatie. Laten we beginnen met zeggen dat iedereen een tiny house kan bouwen en dat ook kan doen op elke type ondergrond. Speciaal voor deze type huisjes heeft WSF Schroeffundering uitstekende oplossingen in de vorm van schroeffundering en fundamenten afgestemd aan deze kleine huisjes.

De voordelen van schroeffundering voor tiny houses

Inden je zoekt naar een kostenbesparende én efficiënte manier van fundatie dan is schroeffundering de beste oplossing. Deze nieuwe manier verovert steeds meer marktaandeel in Nederland en vindt ook haar weg naar de aanleg van complete ecodorpen en zelfs traditionele woningbouw. Waarom kiezen steeds meer bedrijven en particulieren voor onze fundatietechniek?

Voordelen van schroef fundatie bij WSF

Niet graven, geen beton storten!
Schroeven die als basis van een fundering vormen, dat is apart niet waar? Helemaal niet! Het juist de meest efficiente vorm van fundering omdat schroeven in elke type ondergrond te plaatsen zijn. Het is daarnaast ook velen malen sneller te plaatsen en kan ook nog eens met stuk minder zwaar materiaal. Dit is goedkoper én beter voor het milie -> Zeer geschikt voor Pfas bouw!

In elke formaat leverbaar.
Dankzij verschillende wanddiktes en buisdiameters ( deze variërend van 60mm diameter tot 140mm ) stemmen we per project af welke schroeven de beste ondersteuning bieden en de juiste belasting kunnen dragen. We kunnen zelfs schalen naar wanddiktes van 3mm tot 10mm voor kleine projecten, zoals in de tuin voor een fundatie voor een veranda, tuinhuisje, de schutting of een tuinmuur.

Meer dan 10 jaar ervaring.
Met meer dan 10 jaar ervaring behoren we tot dé specialisten als het gaat om schroeffundering. We blijven continu innoveren om voorop te lopen in de markt. Zo hebben wij een met onze laatste innovatie wederom een geweldig product in handen: De massieve schroefpunt! Hiermee monteren wij tot diep in de vaste- of zelfs oerlaag. En zit je met een (te) zachte bodemstructuur? Dan passen wij hier maatwerk op toe voor de juiste fundatie.

Binnen 4 weken is de fundatie voor jouw tuinhuis, garage of tiny house klaar

Zijn je plannen concreet en wil je beginnen met je eigen zelfstandige ruimte of tiny house? Maak dan een afspraak met met montageteam van WSF. Onze monteurs kunnen binnen 4 weken op locatie de funderingen plaatsen met grote deskundigheid zodat je een geruststellend gevoel hebt dat de basis goed staat.

https://schroeffundering.nl/

Verhuurmakelaar in Twente nodig? Bel Marcel Kon

Verhuurmakelaar in Enschede, Hengelo en Almelo

Wilt je woning verhuren om het te gebruiken als een belegging? Dat is gezien de huidige woningmarkt misschien geen slecht idee natuurlijk. En uiteraard kun je dat ook zelf doen. Je kunt je huis beschikbaar stellen voor bepaalde tijd en je vraagt huur elke maand. Maar het is niet zo makkelijk als je denkt. Als je een woning verhuurt voor huurinkomsten, dan kom je al gauw in contact met wetten, regels en verplichtingen. Voor juist zulke gevallen kan verhuurmakelaar Marcel Kon een uitkomst bieden in regio Twente.

Je huis overal zichtbaar | Van Denekamp tot aan Almelo

Reclame maken, adverteren, zichtbaarheid op websites. Heb je daar ook al over nagedacht als je zelf een huis gaat verhuren? Waarschijnlijk niet. Een verhuurmakelaar denkt dus juist aan dit soort zaken. Wij plaatsen een advertentie met jouw vrijstaande woonruimte op websites waar huurders veel zoeken naar nieuwe woonruimte. We houden natuurlijk de Nederlandse woningmarkt goed in de gaten en weten waar we moeten zitten om vraag en aanbod voor huurwoningen met elkaar zo goed mogelijk te matchen. En zijn er geïnteresseerde voor jouw huis? Dan organiseren wij een bezichtiging met begeleiding en toelichting. Een stukje ontzorging dus!

Wie gaat uiteindelijk je huis of appartement huren?

Goed, er zijn huurders die graag je huis of appartement direct willen huren. Wat nu? Als verhuurmakelaar voor de regio Enschede , Almelo, Hengelo en Borne doen we een check. We lopen de persoonsgegevens na om te achterhalen wat de financiële situatie is van de huurder. Hierbij wordt o.a. getoetst of het inkomen toereikend is. Hiermee voorkom je dat je huurder in betalingsproblemen komt en jij als verhuurder geen huur meer kunt ontvangen.

Wij helpen meet het opstellen van de huurovereenkomst

De huurovereenkomst is een belangrijk document. Deze overeenkomst moet zorgvuldig opgesteld worden én voldoen aan alle wettelijke eisen. Hierin staan o.a. afspraken zoals onderhoudsverplichtingen, betalingstermijnen en verplichtingen en regels t.a.v. het gebruik van het huis. Marcel Kon makelaar kan dit overeenkomst opstellen en zorg dragen dat deze tijdig verlengt en beëindigd wordt. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Woning inspecteren door een expert

Alvorens je je huis wilt gaan verhuren komt de verhuurmakelaar van Marcel Kon het huis eerst goed controleren en inspecteren. Wij moeten weten in welke staat het huis verkeert en dat doen wij op regelmatige basis. Hiermee zorgen we ervoor dat het huis in goede staat blijft en dat mankementen tijdig doorgegeven worden aan de eigenaar.

Tip: Huis kopen in Enschede, Hengelo of Almelo om deze te verhuren? Houd dan het woningaanbod van Marcel Kon in de gaten.

 

‘ik heb een conflict met de huurder, wat nu?’

Helaas komt het regelmatig voor dat je als verhuurder in een conflict situatie terechtkomt met je huurder. Als verhuurmakelaar kunnen wij in deze situaties als bemiddelaar optreden zodat de situatie snel en adequaat opgelost wordt. Dit scheelt veel tijd en moeite voor beide partijen.

Last but not least: de opbrengsten van verhuur

Natuurlijk wil je weten wat er onder aan de streep voor je overblijft. Onze slimme financiële specialisten houden dit voor je netjes bij en brengen periodiek in kaart wat je aan opbrengsten heb gegenereerd aan woningverhuur. Wij maken daarnaast transparant wat onze buimiddelingskosten zijn geweest zodat hierover ook geen twijfel ontstaat.

Vind je het lastig een woning te verhuren in Enschede, Hengelo of Almelo. Wij helpen je graag verder en kunnen op korte termijn schakelen, zo wordt het voor jou als verhuurder makkelijker om je woning te verhuren!

https://www.marcel-kon.nl

Kinderbedden, welke zijn populair per leeftijd?

Leeftijd van je kind(eren) speelt een belangrijke rol bij het uitkiezen van een leuk kinderbed. Je wilt graag dat je kind graag in het bed slaapt, en zich graag op de kamer bevindt. Een slaapkamer is een belangrijke plek voor je kind. Het komt er niet alleen tot rust door te slapen, maar kan er ook fijn werken en spelen zonder afgeleid door anderen te raken. Net als bij volwassenen, is een slaapkamer een plek waar je goed op je eigen gedrag kunt reflecteren of bij jezelf nagaan wat je nu eigenlijk belangrijk vindt. Ook kunnen kinderen hun hobby’s gemakkelijk uitoefenen op hun eigen slaapkamer. Zoals het bouwen aan een groot Lego project of het bespelen van een muziekinstrument. 

Per leeftijd zullen andere dingen belangrijk zijn voor je ontwikkeling van je kind. Waardoor er ook vaak voor een ander type kinderbed wordt gekozen. In dit artikel bespreken we met je waarom er per leeftijdscategorie, een ander type kinderbed het meest geschikt zal zijn! Een kinderbed kopen was nog nooit zo leuk met onze inspiratietips.

Babybox

Voor baby’s wordt in eerste instantie een wieg gebruikt, waarna er vrij snel wordt overgegaan op een babybox. Deze bedden zijn voorzien van spijlen, zodat je baby niet uit het kinderbed valt en uit het bed kan klimmen. Voor baby’s bepalen de ouders nog volledig wat zij mooi vinden. Een baby heeft nog niet het eigen willetje wat het later zal krijgen. Babyboxen zijn  in veel verschillende designs te koop. Van modern en scandinavisch ogend tot meer traditionele uitstraling. Voor een babybed is het meest belangrijk dat deze veilig is!

Peuterbed

Wanneer je baby begint met lopen en praten, ontstaat een levensfase waarin het kind de wereld wil ontdekken en een sterke eigen wil krijgt.Een bed met spijlen is op een gegeven moment erg confronterend voor je peuter, die de wereld wil ontdekken. Verander het bed daarom naar een peuterbed. Peuterbedden zijn veelal erg vrolijk en passen binnen de belevingswereld van je kleintje. Zo zijn er veel peuterbedden in thema te koop. Zoals Disney’s Frozen of Mickey Mouse bijvoorbeeld. Door voor een bed te kiezen dat aansluit in de belevingswereld van je kleintje, zal hij of zij sneller naar bed willen gaan. Kiezen voor een neutraal bed kan ook prima uitpakken, wanneer je de kinderkamer verder wel voorziet van een leuk kinderdekbedovertrek, nachtlamp of ander interessant meubelstuk. Een peuterbed heeft de afmeting van 140x70cm. Het is hiermee kleiner dan een normaal eenpersoonsbed.

Kleuterbed

In de kleutertijd maakt je kind grote ontwikkelingen door. Het leert echt te praten en krijgt echt een eigen persoonlijkheid. Voor kleuters is een halfhoogslaper of hoogslaper vaak nog niet geschikt vanwege de nog niet volledig ontwikkelde motorische vaardigheden. Even naar de wc om te plassen wordt voor je kind op deze leeftijd een uitdaging. Dikwijls wordt er gekozen voor een laag eenpersoonsbed, met een afmeting van 90x200cm. 

Basischool leeftijd

Voor basisschool kinderen wordt het scala aan bedden erg groot. Zo kan er worden gekozen voor een laag kinderbed, zoals een kajuitbed met extra opbergruimte bijvoorbeeld. Of een halfhoog- of hoogslaper. Zodat je kind niet alleen lekker kan slapen in de slaapkamer, maar er tevens zijn of haar huiswerk kan maken of heerlijk kan spelen. Kinderbedden met opbergruimte zijn erg in trek bij kinderen in de basisschool leeftijd. In de loop van de tijd zal er veel speelgoed zijn, die je het beste in de kinderslaapkamer kunt opbergen. Zodat je kind er makkelijk bij kan wanneer het ermee wil spelen. En het niet in de weg ligt in de woonkamer bijvoorbeeld.

Tienerbed

Voor tieners veranderen de wensen ook weer met betrekking tot het kinderbed. Een tiener slaapt het liefst in een neutraal kinderbed. Als het bed en de slaapkamer er nog kinderlijk uitzien, wil je kind dit graag zien worden veranderd. En als je tiener wat ouder wordt, wil hij of zij slapen in een twijfelaar of tweepersoonsbed. Zodat het vriendje of vriendinnetje ook langs kan komen. En languit kan rollen zonder dat je kind het bed uitvalt. Tieners hechten ook meer waarde aan luxe dan jonge kinderen. Neurale eenpersoonsbedden, twijfelaars, tweepersoonsbedden en kinderboxsprings zullen worden gewaardeerd door je tiener.

 

Yale anti-inbraak slot

Sommige sloten worden specifiek ontworpen om inbraak tegen te gaan en Yale slot is zo een slot. Het is ontworpen en gemaakt om inbraak tegen te gaan wat ook heel succesvol is gebleken.

Wanneer inbrekers zien dat er een Yale slot op de deur zit slaan ze het huis meteen over want ze weten dat ze het heel moeilijk gaan krijgen. Slotenmaker Den Haag monteert de Yale slot op een professionele wijze waardoor het altijd effectief is. Inbrekers kunnen niet zomaar een Yale slot forceren of omzeilen en het wordt hun zo onmogelijk gemaakt dat ze tegenwoordig niet eens meer de poging wagen. Veel inbrekers die het wel probeerden zijn opgepakt door de politie omdat ze te lang aan het slot stonden te friemelen.

Als je er zeker van wil zijn dat het inbrekers onmogelijk gemaakt wordt kies je ervoor om Yale sloten te laten monteren door slotenmaker Den Haag. Je woning is zo veilig en kun je met een gerust har het huis uit. Wees wel altijd alert en doe de deur altijd op slot want als de Yale slot niet vergrendeld is kunnen inbrekers alsnog makkelijk naar binnen. Een gewoonte van maken om de deur altijd op slot te draaien is dan ook heel goed.

Winkelverkenner

Kajuitbed aanschaffen

Heeft u een klein kind thuis die enthousiast is over de zee? De zee kan voor veel kinderen een mysterieuze betekenis hebben door de immense grootte en de onbereikbaarheid. Door uw kinderkamer uit te rusten met een Kajuitbed biedt u uw kind een fijne plek voor zijn of haar nachtrust. 

Voordelen van het Kajuitbed 

Is de kinderkamer compact en altijd een rommel? Ondanks dat u het herhaaldelijk vraagt blijft het een chaos bij uw kind in de kamer. Dan is het een idee om te gaan kijken naar de mogelijkheden om een kast te combineren met een bed. Door een bed met lades aan de onderkant en kastdeuren aan de zijkant kunt u veel ruimte creëren. Deze ruimte werd voorheen niet benut en daardoor biedt het extra veel mogelijkheden. Een kleinere kinderkamer heeft vaak impact op de opvoeding en gesteldheid van een kind. De gevolgen van het plaatsen van een Kajuitbed zullen een opgeruimde kamer zijn maar ook meer rust in het hoofd van het kind. Het kind verplichten om zijn spullen op te bergen is tevens een goede les voor de ontwikkeling van het discipline en de verzorgdheid. 

Denkt u dat een Kajuitbed eventueel wat kan zijn voor uw kind? Neemt u dan direct contact op om met een van de aanwezige specialisten te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Indien u meer informatie wilt ontvangen, voordat u een keuze kan maken, bent u altijd welkom om langs te komen om opties te bespreken. 

Welke kleur kiest u? 

De keuze van een Kajuitbed is niet zomaar gemaakt. Het kiezen voor model is de eerste stap. Er zijn een aantal aspecten waar u rekening mee moet houden voor het bepalen van het model. Om tot een besluit te komen gaat u eerst de kamer inspecteren waar die zal komen. Door de oppervlakte van de desbetreffende ruimte te meten kunt u de maximale omtrekken voor het Kajuitbed berekenen. Om de bewegelijkheid in de kamer te behouden is het van belang dat de afmetingen van het Kajuitbed binnen proporties blijven. Een te hoge Kajuitbed stelling zal zorgen voor een krappe slaapruimte op verticaal gebied. De ruimte om te kunnen bewegen is essentieel. Hetzelfde geldt voor de horizontale afmetingen. 

Wanneer u de afmetingen genoteerd hebt begint voor de meeste mensen de moeilijke keuze pas. De kleur van het bed. De kleur van een meubelstuk is zeer belangrijk voor de invulling van een interieur. Een kamer met weinig natuurlijk licht zal met een Kajuitbed die zwart is een duistere uitstraling hebben. Een grijs Kajuitbed zal een te lichte kamer weer een bleek beeld geven. De keuze hangt zoals u merkt vast aan de lichtinval van een kamer. Bij gematigd natuurlijk licht wordt vaak gekozen voor een wit Kajuitbed.  

Voordat u een keuze maakt is het van belang dat u goed de alternatieven op de markt doorneemt. Door op het internet recensies en prijzen te vergelijken kan een bewogen keuze gevormd worden. De prijs is een belangrijke factor maar goede kwaliteit zorgt voor duurzaamheid en een mooiere uitstraling. 

Mini-sauna naast je tiny house

De visie van het leven in een tiny house is voor veel mensen verbonden met pure vrijheid, met weinig ballast en altijd belangrijke (en vooral essentiële) dingen ter plaatse. Ruimtebesparend en geoptimaliseerd, concentreert u zich alleen op het wezenlijke en kunt u het hele tiny house snel naar een andere locatie verplaatsen.

Iets meer ruimte en een gevoel van luxe kan worden bereikt met een tiny house, waarvoor een eigen tuin in principe standaard is. Chique en comfortabele tiny houses met een slim geplande tuin, geometrische vormen en discreet geplaatste zichtlijnen. Zo kan zelfs een kleine tuin op het eerste gezicht meteen duidelijk groter lijken dan hij eigenlijk is.
 

Tiny house sauna

Ook al is er zelden ruimte voor een sauna in een tiny house en is zo’n gebouw niet in de zin van het tiny houseconcept, toch kunt u ook in kleinere tuinen uw wens voor een eigen wellnesszone realiseren. Als er voldoende ruimte beschikbaar is, kan dit ook een zwemvijver omvatten. De gemakkelijkste en meest ruimtebesparende manier om dit te doen is echter met een zogenaamde minisauna in de tuin, die bij voorkeur nog steeds optisch is aangepast aan uw eigen tiny house. (Nog niet bekend met de tiny house movement? Lees hier meer over wat een tiny house is.)

Als men dus een tiny house met dakvergroening bezit, is het aan te bevelen om al om optische redenen een Saunawoning met dakvergroening te bouwen. Of het nu een plat dak, een puntdak of een rond dak is – de minisauna kan altijd in dezelfde stijl worden gebouwd – zonder de structuur van de tuin te verstoren – en omvat als minivariant ongeveer 2,50 m x 2,50 m als u wilt liggen. Als u alleen zittend wilt saunaen, kunt u 2 m x 2 m zweten om nog meer ruimte te besparen. De prijs voor zoiets als dit is ongeveer 3.000 euro.

 


 

Duurzaam hout

Zelfs de kleinste hoek kan worden uitgerust met een minisauna en biedt idealiter plaats voor 2-3 personen. Kies altijd voor een massief houten versie met een hoge vezeldichtheid, met voldoende isolatie en weerbestendigheid, omdat een tuinsauna altijd aan het weer wordt blootgesteld. Voor kleine tuinen zijn saunatypes zoals cubus-sauna’s, vatensauna’s, saunatunnels, infraroodcabines, saunacabines of kleine blokhutten geschikt.
 
Zelfs wanneer de ruimte uitzonderlijk beperkt is, kunt u een minisauna onder de grond plaatsen en bijna onzichtbaar in de tuin integreren. Welk type sauna-object u ook kiest, een uitgekiende planning en selectie van elementen zoals hout, verlichting, isolatie en plaatsing is altijd noodzakelijk. Om geen fouten te maken, is een professionele planning de moeite waard, die stap voor stap naar uw eigen tuinsauna leidt zonder onaangename verrassingen te ervaren. Omdat afhankelijk van de aard van het ontslaan van de officiële toestemming nodig zijn.

 

Minder woon- en tuinoppervlakte zonder aan luxe in te leveren

Een minisaunahuis is dan ook een goed voorbeeld van hoe een eigenaar van een reeds ruimtebesparend geoptimaliseerd tiny house met een klein of middelgroot perceel / tuin nog steeds kan genieten van een zekere mate van luxe. De toenemende trend naar compacte tiny houses zal er zeker voor zorgen dat thema’s als ecologische saunaconstructie en energiebesparende sauna’s in de toekomst nog belangrijker zullen worden voor fabrikanten, zodat er een nog breder scala aan producten te verwachten is.

Hoe kies je de juiste tegels voor je vloer?

Het inrichten van een nieuwe badkamer begint bij de basis, wat ga je op de vloer leggen. Er is een groot aanbod vloertegels met elk hun eigen uitstraling. Je kiest natuurlijk in eerste instantie voor tegels die je mooi vindt, maar er zijn ook een paar belangrijke dingen om rekening mee te houden.

Het effect van kleur

Net als in andere ruimtes in je huis, hebben de kleuren die je kiest voor je badkamer een groot effect op hoe je de ruimte beleeft. Donkere kleuren maken een ruimte intiem en gezellig, ze trekken al het licht naar zich toe. In een kleine badkamer kan dit alleen de badkamer nog kleiner laten lijken, dus houd hier rekening mee.
Lichte kleuren weerkaatsen het licht juist. Hierdoor lijkt de badkamer groter, dat is ideaal in kleine badkamers. Stem de kleur van je vloertegels bovendien af, op de kleur van de muur en andere grote voorwerpen in de badkamer. Zo creëer je eenheid.

Welke tegelgrootte kies je?

Heb je een mooi kleurenpalet in gedachten voor de badkamer, dan is de volgende vraag wat voor formaat tegels kies ik op de vloer. Er is van alles mogelijk, van hele kleine mozaïektegels tot grote natuursteen tegels en alle formaten daar tussenin. Je kiest natuurlijk vooral voor iets wat je echt mooi vindt, maar ook het formaat van de badkamer is belangrijk voor je keuze. Hele grote tegels in een hele kleine badkamer werken optisch minder mooi dan wat kleinere tegels. En er zijn bovendien nog wat extra trucjes om de vloer er optisch groter uit te laten zien.  Wanneer je kiest voor een naadloos effect in een kleine badkamer lijkt de vloer groter. In een grote badkamer is het juist mooi als de voegen duidelijk te zien zijn, zo verdelen ze de vloer optisch in verschillende stukken.

Materialen

Ook bij de ontwikkeling van vloertegels komen er steeds nieuwe varianten bij. De meest gebruikte soorten tegels zijn natuursteen en keramische tegels. Ook Portugese en Marokkaanse cementtegels hebben hun eigen charme en schare bewonderaars. Vaak hebben deze soorten mooie motieven en mozaïekpatronen. Natuursteen is al van oudsher populair voor vloertegels. Het enige nadeel van natuursteen is het prijskaartje. Dat ligt meestal wat hoger dan van keramische tegels. Keramische tegels zijn tegels van gebakken klei en er is ongelofelijk veel keuze in de afwerking en uitstraling. Bovendien zijn ze door het afbakken op hoge temperatuur erg sterk en makkelijk schoon te maken.

Veiligheid in de badkamer

Voor welke tegel je ook kiest, houd er rekening mee dat een natte tegel glad kan zijn en dat valpartijen op de loer kunnen liggen. Bij diverse vloertegels kun je kiezen voor een antislip afwerking. Dat is wel zo veilig.

Schoonmaken

De schoonmaak van je nieuwe vloer is afhankelijk van het type tegel dat je gekozen hebt. Natuursteen tegels hebben vaak hun eigen schoonmaakmiddelen die afgestemd zijn op het soort natuursteen. Om vlekken te voorkomen is het bovendien belangrijk om de natuursteen tegels te reinigen als ze “natuursteen-koud” zijn. Dit betekent dat je van tevoren eventuele vloerverwarming en verwarming die er vlak boven zit uitzet, zodat de stenen kunnen koelen naar hun natuurlijke temperatuur. Zo verminder je de kans op vlekken. Keramische tegels zijn wat makkelijker in het onderhoud. Een sopje met een mild schoonmaakmiddel is meestal voldoende.

https://www.detegelboutique.nl/
Winkelverkenner

Design tv meubels

Spectral zorgt ervoor dat uw woonwensen tot werkelijkheid komen. Wilt u een tv meubel dat niet vloekt met de rest van uw woonstijl? De design tv meubels  zorgen ervoor dat uw tv een prestigieuze plek krijgt in uw woning. Wanneer u een groot bedrag uitgeeft voor een nieuwe tv, mag een revolutionaire tv meubel niet ontbreken. Waarom tv meubels van Spectral.nl zo uniek zijn?

Zwevend, minimalistisch of op maat
Het aanbod van Spectral is bijzonder royaal en uniek. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zwevende tv meubel. Deze tv meubel wordt aan de meur gemonteerd en geeft een moderne uitstraling. Wilt u dat de tv niet veel ruimte inneemt in uw woning? Ook biedt Spectral design tv meubels met een minimalistische uitstraling. Wilt u zelf bepalen hoe uw tv meubel eruit komt te zien? Kies dan voor een tv meubel op maat. Bekijk het complete aanbod aan design tv meubels online via de website van Spectral.

Compleet geïntegreerd
Wat zo uniek is aan de tv meubels van Spectral, is dat over alles is nagedacht. Nadat u een tv meubel heeft aangeschaft, hoeft u niet afzonderlijk op zoek naar een soundsysteem of verlichting. Dit is allemaal al geïntegreerd in het design tv meubel. U geniet van een compleet product met haarfijne afwerking. Er is geen enkele kabel zichtbaar en uw tv meubel is voorzien van licht en geluid.

Wilt u meer weten over deze design tv meubels? Neem dan eens een kijkje op de website van Spectral. Hier geniet u van meer informatie over alle unieke modellen en de mogelijkheden voor maatwerk. Ook kunt u eenvoudig online in contact komen en een design tv meubel online bestellen.

Winkelverkenner

Waarom je spots wilt voor jouw LED veranda

Als je op zoek bent naar verlichting voor jouw veranda dan heb je veel opties. Een van die opties is LED spots. Deze zijn toch wel de beste opties voor jouw LED veranda. En de redenen hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Je kunt ze overal inbouwen

Het voordeel aan spots is dat je ze overal kunt inbouwen, in de muur, in het plafond of zelfs in de vloer. Hierdoor kun je precies de plekken verlichten die jij wilt verlichten. Dit kan heel handig zijn als je bijvoorbeeld een leeshoekje wilt creëren of een andere specifieke plek goed moet kunnen verlichten.

Ze zijn stijlvol minimalistisch

Soms is het een goede keus om lampen te kiezen die wat meer opvallen, maar op je veranda is dit niet per se nodig. Je hebt hier al weinig ruimte dus om veel opvallende lampen te hebben is misschien niet zo mooi. Spots vallen totaal niet op en zijn dus wel erg stijlvol.

Je kunt de lichtkleur kiezen

Een voordeel aan LED spots is dat je kunt kiezen welke lichtkleur ze hebben. Zo kun je warm witte LED spots kiezen maar ook koele witte LED spots. Je kunt er zelfs voor kiezen om spots te kopen die van kleur kunnen veranderen zodat je altijd de ideale kleur voor de situatie kunt hebben.

Je kunt heel precies de hoeveelheid licht bepalen

Met een spot meer of minder kun je precies bepalen hoeveel licht je wilt op jouw veranda. Als je een wat meer verlichte veranda wilt dan zet je er gewoon extra spot in, en je kunt natuurlijk ook altijd spots weghalen of verplaatsen. Zo kun je dus precies bepalen hoeveel licht jij wilt op jouw veranda.

Zoals je ziet hebben spots voor LED veranda genoeg voordelen en zijn ze dus zeker een goede optie om naar te kijken. Als je nog meer te weten wilt komen over LED veranda kijk dan bij Ledlogic. Hier kun je meer te weten komen over LED veranda en zelfs al kijken naar nieuwe LED lampen.

Website bezoeken