Tips voor het kopen van een huis

Je bestaande woning verkopen en een nieuw huis aankopen is een proces dat natuurlijk zo soepel mogelijk moet verlopen. Wie ervoor kiest om te gaan verhuizen en het huis te verkopen aan Bagro Vastgoed, wil natuurlijk liever geen dubbele woonlasten betalen en zo kort mogelijk in de verhuizingsrommel zitten. Verder is van belang dat je voor je huis een mooi verkoopbedrag krijgt en zo voordelig mogelijk een nieuw huis kunt kopen. Als je je goed voorbereid op de koop van een nieuw huis kun je aanzienlijk besparen. Maar waar moet je op letten als je op zoek gaat naar een nieuwe woning? De tips van vastgoedexperts hieronder helpen je een eind op weg!

 1. Let op financiële speelruimte die je hebt

Voordat je de huizenmarkt opgaat, is het cruciaal om te weten welke financiële speelruimte je hebt. Zorg ervoor dat je via een hypotheekverstrekker weet welk bedrag je te besteden hebt. Dat zal in veel gevallen ongeveer de som zijn die je voor je huidige woning kunt vragen. Binnen deze financiële speelruimte kun je dan op zoek gaan naar een ander huis.

 2. Focus je niet op één woning

Veel mensen trappen in de valkuil dat ze slechts één woning hebben gezien en direct verliefd zijn op dat huis. Het is echter slimmer om minimaal drie woningen met elkaar te vergelijken. Doordat je goed vergelijkingsmateriaal hebt, kun je gemakkelijker een goede keuze maken.

 3. Schakel hulp in

Natuurlijk kun je zelf op zoek gaan naar een woning via websites als Funda.nl en het hele aankoopproces zelf organiseren. Maar het is maar de vraag hoe verstandig dat is. Je leven gaat door, je werk en je sociale leven, en daarmee heb je het vaak al druk genoeg. Door te kiezen voor een ervaren aankoopmakelaar kun je jezelf helemaal ontzorgen en sneller en voordeliger een nieuwe woning vinden.

 4. Vergeet de buurt niet te verkennen

Aan te raden is om de buurt te verkennen. Staan er in een wijk veel woningen te koop? Dan is dat vaak een slecht teken. En hoe zien de tuinen en andere woningen eruit? Zijn ze goed onderhouden of juist niet? En hoe staat het met de parkeergelegenheid?

De zon is fijn, maar kan ook problemen veroorzaken!

Over het algemeen houdt men van de zon. Dit komt omdat de zon naast een aangename temperatuur ook voorziet in de broodnodige hoeveelheid vitamine D. Vitamine D zorgt voor sterkere botten, tanden en daarnaast voor de betere weerstand! Het is dan ook nodig om met regelmaat wat zonuren mee te pakken. Te veel zon is echter niet goed voor de mens. De zonnestralen kunnen de huid verbranden of beschadigen door de hoge temperatuur en de UV-stralen. Dit zijn factoren die meespelen voor zonnestralen die u buitenshuis opvangt. De zonnestralen kunnen echter binnenshuis ook tal van problemen veroorzaken. Het is dan ook belangrijk om je zowel buitenshuis als binnenshuis te beschermen tegen de gevaren die zonnestralen met zich meebrengen!

Zon uit je woning houden

Teveel zon in de woning kan als storend worden ervaren. Dit komt doordat de zonnestralen over het algemeen fel zijn. Als de zonnestralen de ogen kruisen kan het zicht belemmerd worden door de zonnestralen. Het is daarom raadzaam om uw woning te voorzien van zonwerende attributen. Dit kan gebeuren middels gordijnen, maar ook middels rolluiken of zonnevangers! Als je in je woning in Groningen op zoek bent naar rolluiken, dan vind je de rolluiken middels een zoekopdracht in je favoriete zoekmachine. Enkele voorbeelden van goede zoekopdrachten zijn “Rolluiken Groningen”, “Rolluik Groningen” en “Rolluik kopen in Groningen”. De rolluiken hebben een verduisterend effect op de woning. Door het aanbrengen van deze rolluiken hoef je je in je woning in ieder geval geen zorgen te maken om ongewenste zonnestralen!

Jezelf beschermen tegen de zon buiten je woning

De kans dat je in aanraking komt met de zon in buiten je woning stukken groter dan in de woning zelf. Als je op pad bent, dan kun je je huid tegen de zonnestralen beschermen middels zonnebrandcrème. Je zult jezelf in deze situatie echter wel continu blootstellen aan de schadelijke UV stralen. Ditzelfde geldt voor de zonnestralen die je huid ‘ontvangt’ in je eigen tuin. In je eigen tuin kun je er echter voor kiezen om specifieke zonwerende attributen aan te brengen. Door de zonwerende attributen op de juiste plek te plaatsen kun je in je tuin genieten van de warmte zonder je te hoeven blootstellen aan de gevaren van de zon! Enkele voorbeelden van zonwerende attributen zijn parasollen, Pergola zonwering en zonwerende schermen.

 

4x tips voor de inrichting van jouw babykamer

Je baby verdient natuurlijk het allerbeste en dus moet ook de babykamer in perfecte staat zijn. Je hebt best wel wat tijd voor het inrichten van de babykamer, maar soms kan het lastig zijn om te bepalen wat je nu precies met de ruimte wilt doen. Wanneer je eenmaal de kleur en het thema hebt vastgesteld, kun je aan de slag. Maar wat zijn manieren waarop je de babykamer helemaal af kunt maken? Niet alleen rolgordijnen, maar ook een mooi tapijt zijn echte aanraders.  Hier lees je 4 tips voor de inrichting van jouw babykamer. 

1: Een prachtig tapijt

Vooral wanneer je een parketvloer of houten vloer  in de babykamer hebt liggen, is het zeker een aanrader om voor een tapijt te kiezen. Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende kleden: hoogpolig, laagpolig, in een rustige kleur of juist met een drukke print. Natuurlijk zijn er ook verschillende vormen verkrijgbaar. Er is dus altijd wel een kleedje te vinden die helemaal aan jouw wensen voldoet.  Een mooi kleed zorgt ervoor dat de ruimte nog meer af is en dat je 

2: Raamdecoratie voor de babykamer

Op zoek naar raamdecoratie babykamer? Je hebt heel wat mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie. Zo kun je kiezen voor mooie lange gordijnen, maar ook rolgordijnen, shutters, plissegordijnen of houten jaloezieën. De juiste raamdecoratie zorgt er niet alleen voor dat je kunt spelen met de verlichting op de babykamer. Het geeft ook een bijzondere sfeer aan een ruimte. Wanneer je op zoek bent naar de mooiste decoratie voor de ramen van je babykamer is het zeker een aanrader om een kijkje te nemen bij inhuisplaza.nl.

3: Creëer een moodboard

Voordat je de babykamer gaat inrichting is het goed om te kijken naar wat je precies wilt. Het is altijd een aanrader om een moodboard te maken waarop duidelijk naar voren komt welke kleuren je mooi vindt en wat hier allemaal bij past. Op deze manier wordt het creëren van een mooie babykamer nog makkelijker. 

 4: Zo maak je een veilige en praktische plek van de babykamer

Kijk ook goed naar de indeling van de babykamer. Een babykamer is niet alleen een plek waar jouw baby slaapt. Je verschoont er ook de luiers van je baby, je speelt hier met je baby en waarschijnlijk zul je de baby hier ook voeden. Ook liggen hier alle spulletjes van je baby, van kleding en luiers tot accessoires en andere benodigdheden. Al deze functies moeten veilig kunnen gebeuren en daarnaast ook praktisch zijn. Let hierop bij de inrichting van jouw babykamer.

Winkelverkenner

Maatwerk tv meubels

Alle kamers zijn er in verschillende soorten en maten en soms passen in massa geproduceerde meubels gewoon niet bij je kamer- en media-afmetingen. Om uit deze situatie te komen, bestelt je je eigen maatwerk tv meubels. De maatwerk tv meubels zijn niet alleen populair vanwege het praktische karakter, maar ook vanwege het unieke karakter ervan. Hier in dit artikel geven we je een paar snelle tips en ideeën over hoe je de ideale tv-standaard kunt krijgen.

 

Maatwerk tv meubels

Voordat je je zorgen gaat maken over de stijl en het ontwerp van uw op maat gemaakte tv-standaard, moet je een veelbelovende en betrouwbare online winkel zoeken die je verwachte eindresultaten geeft. De meeste online meubelwinkels bieden tegenwoordig zo’n weelderige service van tv meubels op maat ontwerpen.

Als je je reeds bestaande ideale tv-standaard hebt gevonden, maar de afmetingen kloppen niet, dan kun je een bestelling plaatsen voor de replica maar in een andere maat. Aan de andere kant kun je je wagen aan de missie van het interieurontwerp en je eigen statement-stuk maken. Controleer voordat je begint de afmetingen van de kamer en alle media die je in je nieuwe meubelstuk wilt opslaan.

 

Genoeg ruimte

Tv-standaards zijn enkele van de meest praktische en gebruikte meubelstukken in elk huishouden. Ze handhaven en bewaken de nieuwste technologie veilig. We weten allemaal dat de technologie snel verandert, dus denk ervoor dat je van tevoren denkt en jezelf beveiligt met een ruime tv-standaard. Simpel gezegd, het is niet praktisch om elke keer dat je het nieuwste tv-model, dvd-speler of gameconsole aanschaft, nieuwe meubels aan te schaffen.

De volledig met hout gelakte tv-meubelen stralen een traditionele uitstraling uit met een vleugje stralende glans; deze modellen passen het beste bij de traditionele, rustieke, landelijke en vintage interieurthema’s. Al deze genres hebben één ding gemeen, en dat is liefde voor de natuur.

Prachtig gesneden hardhout, zoals walnoot, eiken en esdoorn, geven je kamer een vleugje aardsheid en klasse. Een dergelijke materiële variatie geeft je ook voldoende ruimte voor creativiteit. Gelakt hardhout staat bekend om zijn duurzaamheid en hoge kwaliteit; daarom gaat je op maat gemaakte tv-standaard een leven lang mee.

Waarom kiezen voor een laminaatvloer?

Een laminaatvloer is in diverse tinten en prijsklassen verkrijgbaar. Het oogt tijdloos, is makkelijk in het onderhoud en het is redelijk goedkoop. Een goede keuze dus als vloerbedekking. Lijkt het je een enorme klus om laminaat zelf te leggen? Dat valt echt mee. Hieronder zal in drie stappen verteld worden hoe je dat makkelijk zelf kunt doen. Eerst zal er kort uitgelegd worden wat laminaat eigenlijk is.

Wat is laminaat?

De plank van een laminaatvloer bestaat meestal uit drie of vier lagen. De onderlaag is van melamine gemaakt. Daaroverheen ligt een laag fibreboard met een laag papier. Dit heeft verschillende patronen, zoals het populaire houtnerfpatroon. De kunststof toplaag van laminaat bestaat uit melamine en aluminiumoxide. De standaard afmeting van een laminaatplank is 123 cm x 15 cm. De dikte wisselt tussen de 7 en 12 mm. De prijs van het laminaat wordt aangeduid per m².

Kies niet alleen met zorg de laminaatvloer uit, maar denk ook na bij het kopen van de ondervloer. De ondervloer is belangrijk voor de isolatie van vocht, warmte en geluid. Niet elke ondervloer is geschikt voor elke ruimte. De isolerende vloer van de zolder heeft meestal een andere ondervloer nodig dan de vloer van de keuken.

Benodigdheden voor het leggen van de vloer

Zoals hierboven gezegd, is laminaat leggen geen ingewikkelde klus. Het is dan wel van belang dat je de juiste spullen in huis hebt. Hier vind je een lijstje met de benodigdheden:

 • Laminaat
 • Plinten
 • Egaliseermiddel
 • Afstandhouders
 • Ondervloer
 • Tape
 • Hamer
 • Rolmaat
 • Verstekzaag/decoupeerzaag
 • Vochtige doek

Het leggen van de vloer

Heb je alles van het lijstje binnen handbereik?
Dan kan nu aan de echte klus begonnen worden: het zelf leggen van jouw uitgekozen laminaatvloer.

Stap 1 De ondervloer
Zorg dat de vloer helemaal vlak is. De ondervloer kan hier een klein beetje bij helpen. Gebruik desnoods een egaliseermiddel.
Rol de ondervloer uit en let erop dat er een randje (ongeveer 1 cm) tegen de muur omhoog staat. Plak de ondervloer aan elkaar met tape. Als de ondervloer uit platen bestaat leg ze dan iets van elkaar in halfsteensverband, dus niet op een rijtje.

Stap 2 Begin vanuit een hoek met een lange baan
Nu de ondervloer vast ligt, kan het laminaat gelegd worden. Kies een hoek in de ruimte van waaruit je wilt beginnen en plaats de afstandshouders tussen het laminaat en de muur. Het laminaat kan uitzetten en deze afstandhouders voorkomen dat het laminaat gaat knellen tegen de muur aan. Open een aantal dozen en gebruik de planken uit die verschillende dozen door elkaar, dit geeft vaak meer variatie in het houtpatroon. Begin met het leggen van een lange baan, dus leg de korte kanten van de laminaatplank tegen elkaar. Na deze lange baan, werk je verder het vertrek in. Houd de plank in een hoek van 45 graden bij het in elkaar drukken van de laminaatplank.

Stap 3 Plinten
Na het leggen van het laminaat, volgt de afwerking: de plinten. Je kunt kiezen uit verschillende soorten plinten. Niet alleen de grootte en kleur kunnen verschillen, maar ook de wijze van bevestigen. Sommige plinten moeten geschroefd of gelijmd worden, maar er zijn ook zelfklevende plinten, of plakplinten. Gebruik bij het zagen een verstekzaag. Plakplinten hoeven meestal niet gezaagd te worden. Een plintenschaar voldoet ook, dat is nog makkelijker en scheelt tijd.

Dat was het
Dit was het leggen van een laminaatvloer. Niet bepaald moeilijk, toch? Maak de vloer, als puntje op de ‘i’ nog wel even schoon met een ietwat vochtig (nooit kletsnat) doekje. Je kunt nu de kamer inrichten. Probeer niet met de meubels te schuiven, want je wil geen krasjes op je nieuwe vloer.

https://www.tapijtenlaminaatdirect.nl

Waarom markiezen online bestellen

Het is geen geheim, dat producten online meestal een stuk goedkoper besteld kunnen worden. Dit is dan ook de reden waarom markiezen online bestellen interessant kant zijn! Markiezen zijn in Nederland al jarenlang erg populair en met de moderne modellen die nu in de markt zijn, zal dit alleen maar meer worden!

Maar goed, om een beter inzicht te krijgen waarom het interessant kan zijn om uw nieuwe markies online te bestellen, zal ik er even wat feitjes bij pakken.

Markiezen online en bij een lokale winkel – Het prijsverschil

Wanneer u op zonwering wilt besparen, dan begrijp ik dat heel goed. Echter is het natuurlijk wel de vraag of het rendabel is om markiezen online te bestellen. De prijs speelt altijd een grote rol en daarom kan ik nu al verklappen dat u online sowieso goedkoper uit bent. Maar hoe komt dat?

Het antwoord is: “montagekosten en inmeetkosten”. Daar begint het namelijk mee. Die de kosten van markiezen omhoog kunnen pompen. Dit komt doordat er bij webwinkel vanuit wordt gegaan, dat u zelf zorgt voor het inmeten en monteren. Bent u dus een beetje handig? Dan kan dit een directe besparing opleveren.

Maar er is meer! Webwinkels hebben vaak lagere kosten, doordat ze meestal direct vanuit een fabriek leveren. Zo werkt dit ook met markiezen, deze nemen behoorlijk wat plaats in beslag en daarom worden ze meestal direct vanaf de leverancier verzonden. Dit is weer een punt die de prijs lager maakt!

Daarnaast zijn er minder kosten voor personeel en dat doet uiteraard ook iets met de prijs. Wanneer we het dus hebben over markiezen online bestellen, zijn dit toch wel de voornaamste redenen waarom dit interessant kan zijn.

Online bestellen van markiezen – Klantenservice

Het online kopen van markiezen kan, gezien de prijzen best wel een beetje eng zijn. Gelukkig bieden veel webwinkels de mogelijkheid om achteraf te betalen. Hierdoor bent u er altijd zeker van, dat u pas betaalt op het moment dat u uw markies ontvangt. Dit biedt dus extra zekerheid!

De meeste webwinkel hebben daarnaast ook nog een goede klantenservice, die uw vragen kan beantwoorden. Zo zit u dus ook niet gelegen om hulp, wanneer u niet uit het monteren komt. En ondanks een klantenservice, zijn er over het algemeen online veel goede meet- en montageinstructies te vinden.

Waar vindt u de goedkoopste markiezen? – Online

Ik zal zo dadelijk een linkje achterlaten, van een goed bedrijf waar u terecht kunt voor de goedkoopste markiezen van Nederland. Maar voor ik dit doe, wil ik nog wel een aantal tips meegeven voor wanneer u gaat shoppen.

 • Prijzen zijn niet altijd alles, denk vooral aan de kwaliteit
 • Houd er rekening mee dat u in de meeste gevallen zelf de montage moet doen
 • Kies niet voor een bouwmarkt, maar liever voor een erkend zonweringsbedrijf (om kwaliteitsredenen)
 • Goed inmeten is minstens zo belangrijk als goed monteren
 • Eenmaal uw markies ontvangen? Neem de tijd om hem te monteren en een zonnige dag

Wanneer u rekening houdt met bovenstaande tips, dan moet het wel goed komen bij uw aankoop. Gaat u na het lezen van dit artikel op zoek naar de goedkoopste markiezen? Klik op de link die ik u zojuist heb gegeven. U zult dan bij de goedkoopste webwinkel van Nederland voor markiezen uitkomen. Bij deze winkel hoeft u ook niet te twijfelen over de kwaliteit, de markiezen worden namelijk in eigen fabriek gefabriceerd en worden geleverd met 5 jaar garantie!

Waar vindt u de goedkoopste markiezen? – Lokaal

Het kopen van markiezen bij een lokale winkel heeft ook enkele voordelen. Zo steunt u een lokale ondernemer, maar wordt er meestal ook gezorgd voor montage. Het kost dan meestal wel iets meer, maar u hoeft zelf niet voor montage en inmeten te zorgen.

Google op: “goedkoopste markiezen + uw plaatsnaam”. U zult dan markiezen leveranciers bij u in de buurt vinden! Veel succes met het aankopen van uw nieuwe markies zonwering, wij hopen dat dit artikel u er een beetje bij kan helpen om de weg te vinden!

https://markiesbestellen.nl

Verschillende alternatieven voor gordijnen

Gordijnen zijn nog steeds een relatief populaire optie voor het aankleden van ramen, omdat ze een aanzienlijke hoeveelheid daglicht in huis toelaten en toch je huis privé houden. Ze zijn vooral populair in woonruimtes zoals de lounge en de eetkamer.

Echter wordt het ontwerp van gordijnen gezien als een beetje gedateerd naarmate de tijd vordert en als je je verveelt met je raamdecoratie kan het tijd zijn om verder te gaan en een aantal alternatieven te overwegen die er zijn om gordijnen te slijten. Het kan zijn dat deze nieuwe, moderne opties voor raamdecoratie niet alleen veel stijl in je huis brengen, maar ze kunnen ook de veiligheid en privacy van je huis drastisch verbeteren.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn gemaakt van horizontale lamellen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en maten. Jaloezieën brengen sfeer aan in het interieur en zorgen ze ervoor dat de architectonische kenmerken van het raam zichtbaar zijn; perfect als je een indrukwekkend raamontwerp hebt dat je wilt laten zien. Ze kunnen worden gecombineerd met gordijnen als je het raam verder wilt aankleden of zelfs de privacy wilt vergroten, maar ze zien er op zichzelf al geweldig uit.

Overdag kunnen de horizontale jaloezieën een indrukwekkende hoeveelheid privacy bieden als de lamellen op een bepaalde manier zijn gekanteld, terwijl er toch daglicht door kan sijpelen. ‘s Nachts kunnen de lamellen dan eventueel gesloten worden, voor volledige privacy en duisternis. De veelzijdigheid van de jaloezieën maakt ze perfect voor elke ruimte in het huis; van de woonkamer tot de slaapkamer.

Lamellen

Lamellen zijn een ander goed alternatief voor gordijnen, ze zorgen ook voor privacy en laten toch daglicht binnen. Ze zijn flexibel en geven je de mogelijkheid om de hoeveelheid privacy en licht die je toelaat in de kamer te regelen. In het verleden werden ze vaak gebruikt in kantoren en werden ze beschouwd als een formeel type jaloezieën, maar verticale jaloezieën zijn nu hun plaats aan het veroveren in de wereld van de woninginrichting.

Ze zijn de laatste jaren populairder geworden omdat ze een strakke, moderne uitstraling hebben en vooral goed werken in hedendaagse woningen. Verticale jaloezieën werken het beste in moderne woningen en zijn er in verschillende kleuren, tinten en afwerkingen, zodat er voor ieder wat wils is.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn een ongelooflijk populaire keuze voor het huis. Bij de keuze van houten jaloezieën heb je de keuze uit verschillende houtsoorten en afwerkingen; allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt onder andere kiezen voor natuurlijk hout, gebeitst hout en kunsthout. Houten jaloezieën kunnen bij een aantal huizen passen met verschillende decoratieve stijlen, van modern tot traditioneel, afhankelijk van de stijl en afwerking waar je voor gaat.

Vouwgordijnen

Traditioneel blokkeren vouwgordijnen veel licht en daarom zijn ze niet noodzakelijkerwijs de eerste keuze als alternatief voor gordijnen. Door te kiezen voor een dunnere, lichtere stof kunnen ze echter wel een goede keuze maken.

Een wit, doorschijnend stoffen vouwgordijn kan op zonnigere dagen een mooie hoeveelheid daglicht binnenlaten, maar biedt veel meer privacy dan vitragegordijnen en zorgt voor een moderner gevoel in huis. Vouwgordijnen zijn een zeer populaire soort raamdecoratie en bieden een strak en elegant ontwerp. Een wit, doorschijnend vouwgordijn zou een perfecte aanvulling zijn op elk minimalistisch huisontwerp.

 

https://www.raamdecoratie.com
Winkelverkenner

Kunststof kozijnen; de duurzame aankoop voor uw woning

Bent u ook bezig met het verduurzamen van uw leven? Begin dan met uw woning. Er zijn veel manieren waarop u uw woning kunt verduurzamen, maar wellicht de meest eenvoudige is het plaatsten van kunststof kozijnen. Wilt u weten waarom dit ook voor uw woning een aanrader is? Lees dan gauw verder, in dit blogartikel leest uw alles over de duurzame aspecten van kozijnen van kunststof.

 

Topkwaliteit kozijnen

Kunststof is een hard en stevig materiaal. Dit is ideaal voor uw kozijnen. Dit stevige materiaal gaat namelijk jarenlang mee! Zo is het niet alleen duurzaam voor uw woning, maar ook nog eens slim voor uw portemonnee. Dit materiaal kan goed tegen regen, wind en zonlicht. Waar houten kozijnen al snel gaten en kieren kunnen krijgen door het weer, blijft kunststof altijd stevig.

 

Kunststof isoleert goed

Een goede isolatie is niet alleen fijn voor uw woongemak, het is ook nog eens goed voor uw energierekening. Wanneer de kozijnen de woning niet goed isoleren, moet u flink bijstoken om het warm te houden. Kies daarom voor een stevig en solide materiaal voor uw kozijnen. Een kozijn van kunststof biedt u de garantie dat er geen wind naar binnen kan komen. Zo zit u niet in de tocht en hoeft u minder te stoken. Hierdoor verbruikt u minder energie voor het verwarmen van de woning. 

 

Duurzaam vervaardigd

Wist u dat er tegenwoordig flink wordt geïnvesteerd in het duurzaam realiseren van kunststof? Hierdoor kunt u met een gerust hart kunststof kozijnen inslaan. Deze worden geproduceerd op milieuvriendelijke wijze en een minimale CO2 uitstoot.

 

Wanneer kozijnen laten plaatsen?

Bent u ook om en wilt u kozijnen van kunststof voor uw woning? Kies dan een goed moment om deze kozijnen te laten plaatsen. Het is een ideale klus voor in de lente of de herfst. Het is dan vaak nog warm genoeg buiten en u zit niet in de kou tijdens dit project.

Wanneer u duurzamer wilt gaan leven, is het belangrijk om alle aspecten van uw leven eens te analyseren. Waar kunt u zelf verbetering aan brengen en hoe kunt u verduurzamen? Uw woning is de beste plek om te starten met verduurzamen. Investeer in een aantal stevige kunststof kozijnen en geniet van een goede isolatie en kozijnen die jarenlang meegaan.

Winkelverkenner

Een vloerluik op maat

Een prachtige vloerluik op maat voor uw luxe woning

U heeft net een prachtige luxe woning gekocht en wat u direct opvalt, is dat er een in de vloer zit dat leidt naar de kelder. Dit gat is verder niet afgedekt met een luik en u bedankt dat dit niet echt een mooi gezicht is zo. Een mooie vloerluik op maat kan u hierin de oplossing bieden. U hoeft hier zeker niet te denken aan een standaard houten vloerluik waar u vervolgens een kleed overheen dient te leggen om het af te dekken. 

 

De vloerluiken van Linfi.nl zijn prachtige glazen luiken die een extra dimensie geven aan de kamer.

 

Een vloerluik op maat realiseren

Een professioneel bedrijf zoals Linfi realiseert een vloerluik op maat in een handomdraai. Zo maken ze gebruik van stevig en veilig glas waar op gelopen kan worden en dat omlijst is met RVS. Daarnaast zijn de luiken volledig elektrisch bedienbaar, een eigenschap dat natuurlijk bij een moderne woning hoort. 

 

Daarnaast is er ook gedacht aan de veiligheid. Zo kunt u gewoon op het glas van het luik lopen, en kunt u het ook handmatig bediening in het geval er een stroomstoring is. Is glas niets voor u? Dan heeft u ook de keuze uit andere luiken, zoals bijvoorbeeld betegelde luiken of luiken die zijn vervaardigd met hout. 

 

Mensen zijn soms wat huiverig als het gaat om een elektrisch luik, wegens de mogelijkheid dat deze teveel herrie maakt wanneer deze wordt geopend of gesloten. Daar hoeft u niet bang voor te zijn, aangezien er is gekozen voor een geluidsarme motor. 

 

Bekijk de mogelijkheden voor uw woning of pand en neem vrijblijvend contact op.

 

Tiny house bouwen en maken op shroeffundering

Tiny house bouwen? Hier wat tips

Zit je er al langer te overwegen een tiny house te bouwen in je eigen tuin, op een eigen stuk terrein of elders? Goed idee, want tiny houses zijn erg populair als alternatieve woningbouw én zelfstandige ruimte. Het bouwen van een tiny house kan wellicht wat uitdaging bieden. Waar moet je beginnen, welke materialen en hoe krijg je het zo zelfvoorzienend mogelijk! Bij WSF Schroeffundering geven we je tips en adviezen voor het goed bouwen en maken van een tiny house.

Het begint natuurlijk bij de basis: een goede fundatie

Een overzicht hebben van de to do’s en aandachtspunten bij een project is natuurlijk een prettige manier van werken. In dit verhaal willen we vooral stil staan bij de basis en dat is de fundatie. Laten we beginnen met zeggen dat iedereen een tiny house kan bouwen en dat ook kan doen op elke type ondergrond. Speciaal voor deze type huisjes heeft WSF Schroeffundering uitstekende oplossingen in de vorm van schroeffundering en fundamenten afgestemd aan deze kleine huisjes.

De voordelen van schroeffundering voor tiny houses

Inden je zoekt naar een kostenbesparende én efficiënte manier van fundatie dan is schroeffundering de beste oplossing. Deze nieuwe manier verovert steeds meer marktaandeel in Nederland en vindt ook haar weg naar de aanleg van complete ecodorpen en zelfs traditionele woningbouw. Waarom kiezen steeds meer bedrijven en particulieren voor onze fundatietechniek?

Voordelen van schroef fundatie bij WSF

Niet graven, geen beton storten!
Schroeven die als basis van een fundering vormen, dat is apart niet waar? Helemaal niet! Het juist de meest efficiente vorm van fundering omdat schroeven in elke type ondergrond te plaatsen zijn. Het is daarnaast ook velen malen sneller te plaatsen en kan ook nog eens met stuk minder zwaar materiaal. Dit is goedkoper én beter voor het milie -> Zeer geschikt voor Pfas bouw!

In elke formaat leverbaar.
Dankzij verschillende wanddiktes en buisdiameters ( deze variërend van 60mm diameter tot 140mm ) stemmen we per project af welke schroeven de beste ondersteuning bieden en de juiste belasting kunnen dragen. We kunnen zelfs schalen naar wanddiktes van 3mm tot 10mm voor kleine projecten, zoals in de tuin voor een fundatie voor een veranda, tuinhuisje, de schutting of een tuinmuur.

Meer dan 10 jaar ervaring.
Met meer dan 10 jaar ervaring behoren we tot dé specialisten als het gaat om schroeffundering. We blijven continu innoveren om voorop te lopen in de markt. Zo hebben wij een met onze laatste innovatie wederom een geweldig product in handen: De massieve schroefpunt! Hiermee monteren wij tot diep in de vaste- of zelfs oerlaag. En zit je met een (te) zachte bodemstructuur? Dan passen wij hier maatwerk op toe voor de juiste fundatie.

Binnen 4 weken is de fundatie voor jouw tuinhuis, garage of tiny house klaar

Zijn je plannen concreet en wil je beginnen met je eigen zelfstandige ruimte of tiny house? Maak dan een afspraak met met montageteam van WSF. Onze monteurs kunnen binnen 4 weken op locatie de funderingen plaatsen met grote deskundigheid zodat je een geruststellend gevoel hebt dat de basis goed staat.

https://schroeffundering.nl/