Winkelverkenner

Goedkope opslagruimte in Eindhoven voordelig huren

Meubels, voorraad of andere spullen in Eindhoven opslaan was nog nooit zo eenvoudig. Traditionele opslagruimte huren of self-storage huren en op en afrijden is niet meer nodig. Een verhuiswagen of aanhangwagen heb je ook niet meer nodig met het nieuwe concept: Boobox mobiele opslagruimte. Ga je verhuizen en zoek je op korte termijn extra opbergruimte? Boobox opslagservice regelt het al vanaf 69 euro per maand. Korter of langer opslaan dan een maand is ook mogelijk. Woon je in de regio Eindhoven en ga je verhuizen, verbouwen, renoveren? Of heb je gewoon goedkope opslagruimte in Eindhoven nodig? Dan is Boobox jouw perfecte partner.Hoe werkt Boobox mobiele opslagruimte?Boobox opslagservice is een nieuwe vorm van Self-Storage. Wat is dan anders bij Boobox? Op de eerste plaats: je hoeft zelf de deur niet meer uit. Boobox bezorgt gewoon opslagruimte aan huis. De mobiele opslagboxen van Boobox hebben een inhoud van 7,5 kubieke meter. Je bestelt het aantal opslagboxen die je nodig hebt en ze worden op de afgesproken dag voor je deur geplaatst. Wat jij doet is inladen. Zodra jij klaar bent haalt Boobox de opslagboxen weer op en slaat ze voor je op in het depot. Meubels, magazijn voorraad, terrasmeubilair of zelfs een motor opslaan is geen enkel probleem. Dat kan voor enkele dagen, weken, maanden, net wat jij wilt.

Ga je verhuizen?

Dan transporteert Boobox jouw opslagboxen rechtstreeks naar je nieuwe adres. Jij hoeft alleen maar uit te laden bij de voordeur van je nieuwe woning.

Hoe regel je goedkope opslagruimte Eindhoven?Opslagruimte in Eindhoven of omstreken regel je heel makkelijk vanuit je luie stoel en 24/7 online. Surf naar onze webpagina “Boobox reserveren” en bestel het aantal Boobox opslagboxen die nodig zijn. Heb je ook professionele verhuisdozen nodig? Die kun je eenvoudig mee bestellen. Op de website zie je hoe. Via het bestelformulier geef je aan op welke dag wij jouw spullen of voorraad moet ophalen. Indien gewenst betaal je online slechts de eerste maand huur als aanbetaling via iDeal. Alles wordt door Boobox in gang gezet zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen. De mobiele opslagboxen worden voor de deur van je woning of bedrijf in Eindhoven geplaatst op de gewenste dag. Jij kunt meteen beginnen met inladen. Een Boobox past overal. Denk ongeveer aan de grootte van een parkeervak van 1 personenauto. Je hebt ook geen vergunning nodig voor het laten plaatsen van een Boobox voor enkele uren voor je deur in Eindhoven.

Hoe regel je een retourafspraak bij Boobox?

Je meubels, verzameling, voorraad of zelfs motor retour laten bezorgen is kinderlijk eenvoudig. Via de website www.boobox.nl regel je dit makkelijk online via de pagina “breng mijn Boobox terug”. Vul eenvoudig het formulier in en klik op verzenden. Telefonisch contact opnemen met Boobox kan natuurlijk ook. Onze helpdesk is je graag van dienst. Jij start zelf met uitladen op het moment dat Boobox jouw opslagboxen retour heeft bezorgd. Zo eenvoudig werkt Boobox.

Nog vragen?

Goedkope opslagruimte Eindhoven nodig maar je weet niet precies hoeveel? Of misschien heb je een afwijkende situatie en wil je weten wat mogelijk is? Vraag dan gerust online een vrijblijvende offerte aan. De telefoon pakken en Boobox bellen kan ook via 0475-476319. Heb je opslagruimte Eindhoven nodig of ga je verhuizen? Boobox opslagservice is er voor jou!

https://boobox.nl
Winkelverkenner

Zet een backlink op de juiste plaats

Wil je een backlink plaatsen op een andere website? Dan kun je hopen dat een ander bedrijf dit uit zichzelf doet maar die kans is niet zo groot. Het is derhalve slimmer om een backlink te kopen zodat je ook zeker weet dat deze op de andere site komt te staan.

Wat is een backlink?

Een backlink is een verwijzing naar een andere website die mensen als ze eenmaal op internet zitten makkelijk aan kunnen klikken. Ze hoeven op die manier geen extra zoekactie te starten of veel moeite te doen om een bepaalde site te vinden omdat de link al vanzelf aangeboden wordt en ze er met één druk op de knop al naartoe geleid worden.

Kies voor veel mogelijke nieuwe klanten

Een backlink kan op diverse manieren gemaakt worden en ook op verschillende sites geplaatst worden. Het is maar net waar jouw voorkeur als bedrijf naar uitgaat. Zo kun je kiezen voor het plaatsen van een backlink op grote sites die dagelijks veel bezoekers krijgen zoals Instagram, Twitter of Facebook. Dit betekent veel bezoekers die de link naar je bedrijf zien en mogelijke nieuwe klanten voor jou.

Kies gericht voor klanten

Als je liever wat gerichter zoekt naar nieuwe klanten kun je ook een backlink laten plaatsen op een website die wat met je bedrijf te maken heeft. Stel, je produceert of verkoopt als bedrijf dierenartikelen. Dan is het zeker slim om een backlink te laten plaatsen op een site van een dierenarts. Mensen die op deze site beland zijn hebben interesse in dieren en aanverwante producten. Zo zorgt de backlink ervoor dat je hoofdzakelijk mensen aantrekt die hoogstwaarschijnlijk potentiele klanten zijn.

Laat een ander bedrijf een backlink op jouw site plaatsen

Naast het laten plaatsen van een backlink voor je bedrijf op een andere website kun je er ook voor kiezen een backlink te laten plaatsen voor een ander bedrijf op jouw website. Zo kan het andere bedrijf extra reclame maken en krijg jij hier een vergoeding voor.

Website bezoeken
Winkelverkenner

Incassobureau

Het is zo vervelend voor je bedrijf als je een incassobureau inschakelen moet. Ik ben een ondernemer en heb een eigen bedrijf van ongeveer tien man. Wij zijn bezig met online marketing en websites maken. We hebben veel klanten en ons bedrijf loopt goed. Helaas maak je soms ook vervelende situaties mee. Hier wil ik wat meer over vertellen.

 

Incassobureau nodig

Sinds kort hebben wij ook een incassobureau nodig. Hoe vervelend dat ook is, soms kan het even niet anders. Wij bieden de klanten hele mooie pakketten aan voor je website of diensten als online marketing. Een online marketing dienst kost veel werk, tijd en energie. En je bent er soms elke dag mee bezig, soms wat minder. Hangt af van de pakket die je hebt gekozen bij ons. Als wij dan geen geld kunnen krijgen van ons geld is het natuurlijk heel jammer. We hebben onze slimme medewerkers aan werk gezet, zodat wij nog een blije klant erbij krijgen. En dan moet je als klant je factuurbedrag betalen, hoe je ook overal doet, toch?

 

Nadelen en voordelen

Er zijn genoeg voordelen en nadelen aan een incassobureau. Zo’n bureau brengt veel nadelen. Belangrijkste is je geld komt binnen na aantal maanden vertraging. Dan is toch fijn. Maar om het factuurbedrag te kunnen krijgen van je klant, met de hulp van een incasso medewerker, kost jou ook gelijk wat geld. Het geld wat jij aan een incassobureau kwijt bent hangt af van het factuurbedrag, die jij van de klant nog krijgt. Hoe hoger het bedrag, hoe meer je kwijt bent aan een incassotraject. Bovendien kostte zo’n dienst ons paar klanten. Als je bureau inschakelt om je geld te verzamelen, worden klanten natuurlijk daar niet blij van, en sommige gaan ook helaas weg daardoor. Het is belangrijk om eerst goed na te denken, voordat je voor een incassotraject gaat.

Website bezoeken