Winkelverkenner
Image default
Bedrijven

3 redenen waarom je je volgende kerstpakket online bestelt

Bezorgt het uitkiezen van het kerstpakket jou elk jaar weer kopzorgen? Probeer je iedereen tevreden te stellen en krijg je toch van een gedeelte van je medewerkers kritiek? Misschien heb je het opgegeven en accepteer je dat het onmogelijk is om iedereen tevreden te stellen. Dat is jammer, want het is wel degelijk mogelijk om dit jaar een kerstpakket te vinden dat iedereen motiveert en blij maakt. Deze kerstpakketten bestel je het beste bij een online winkel. Hier lees je over hoe je dat doet en waarom.

 

1.     Een kerstpakket is goedkoper online

Het is altijd een goed idee om je medewerkers te vragen wat ze in hun kerstpakket willen hebben. Zo voorkom je grote teleurstellingen. Stel een korte vragenlijst op en je zult zien dat het ze minder om de waarde van het pakket gaat dan om wat je ermee vertelt. Als je weet wat ze willen hebben, ga je online op zoek naar een pakket dat daaraan voldoet. Je zult zien dat je daar een aanzienlijk minder hoge prijs betaalt dan wanneer je naar een fysieke winkel gaat. Dat komt niet doordat de kwaliteit minder is, maar doordat het onderhouden van een webwinkel goedkoper is. Je kunt dus ongetwijfeld een goed gevuld pakket vinden dat binnen je budget valt en dat aan de wensen van je personeel voldoet.

 

2.     Een heel groot assortiment

Een volgende reden waarom het een goed idee is om je kerstpakketten bij een online winkel te bestellen dit jaar is omdat er honderden pakketten zijn om uit te kiezen. Met de informatie die je verzameld hebt met je vragenlijst gebruik je de filters om een selectie te maken en alleen de kerstpakketten naar voren te halen die aan je eisen voldoen. Een perfect kerstpakket spreekt waardering uit ergens voor en past binnen je budget. Je kunt de filters op de volgende manier gebruiken om deze te vinden.

 

  • Prijs: stel de maximale prijs in die je kunt betalen en je ziet geen kerstpakketten die niet binnen je budget vallen.
  • Kleur: je maakt het kerstpakket persoonlijker als je de kleur van je huisstijl uitkiest. Het is dan duidelijk dat het van het bedrijf afkomstig is en dat is direct minder afstandelijk.
  • Thema: door voor een bepaald thema te kiezen laat je niet alleen zien dat je je personeel waardeert, maar ook waarom je ze waardeert. Heeft iedereen bijgedragen aan het uitbreiden van het werkgebied van regionaal naar nationaal, dan maak je je waardering met een kerstpakket met een Hollands thema duidelijk.

 

3.     Geen kerstdrukte

Een perfect kerstpakket valt dus binnen budget, het is duidelijk van jou afkomstig en het spreekt waardering uit. Dit pakket bestel je gemakkelijk en in je eigen tijd online. Je hebt niet te maken met andere klanten, met een tekort aan parkeerplekken of wachtrijen bij de kassa. Online winkels zijn 24/7 open en te bezoeken van elke plek zolang je internet hebt. Bij een online winkel vind je vast een pakket waar al je personeel blij van wordt.

Klik hier om je kerstpakket direct te bestellen!