Auto theoriecursus van 123-Theorie, les en examen op 1 dag

Ben jij bezig om je rijbewijs te halen en ga je al helemaal lekker tijdens je lessen? Maar is het theorie gedeelte wel een dingetje voor je en zou je het liefste de auto theorie in 1 dag willen halen? Als je de eendaagse theoriecursus van 123-Theorie volgt kan dat gewoon! Jij bent namelijk niet de enige die opziet tegen het theorie-examen. Daarom hebben wij een steengoede theoriecursus ontwikkeld waardoor je in 1 keer en binnen 1 dag kan slagen voor het CBR theorie-examen.

Bij 123-Theorie wordt je door professionals 100 procent examengericht opgeleid. Dit doen we op een gezellige en grappige manier maar uiteraard vooral op een leerzame manier. De docent heeft meerdere handige ezelsbruggetjes en trucjes voor je, zodat je de theorie nooit meer zult vergeten. Alle regels worden duidelijk uitgelegd en je krijgt handige tips zodat je je examen nog beter kan maken.

Wanneer je onze cursus volgt is je slagingskans zeer hoog. Heb jij leerproblemen? Ook dan heb je door onze hulp een bovengemiddelde slagingskans. Of je nu dyslexie, faalangst, ADHD of leerproblemen hebt, wij zijn gespecialiseerd in het lesgeven van cursisten met dit soort problematiek. Inmiddels hebben wij al een jarenlange ervaring opgebouwd met dit soort groepen. Aarzel dus niet om je op te geven, wij helpen je goed de cursus en je examen door!

Meerdere cursuslocaties door het land, waaronder Rijswijk

Woon jij in de omgeving van Den Haag? Dan kan je je inschrijven voor onze theoriecursus Rijswijk. We verwachten je om 07.00 op de cursuslocatie in Rijswijk. Zorg dat je uitgeslapen en op tijd bent, we gaan lekker een paar uurtjes knallen. Wij voorzien je tussendoor van drankjes en een totaal verzorgde lunch, zodat jij je echt helemaal kan focussen op het leren van de theorie.

In de middag vertrekken we met elkaar naar de examenlocatie van het CBR. Deze ligt aan de Lange Kleiweg in Rijswijk. Laat je ID-kaart zien, concentreer je en ga je examen maken. Wedden dat je na je examen goed nieuws krijgt!

https://www.123-theorie.nl/