Winkelverkenner
Image default
Cadeau

De 4 voordelen van een brievenbus cadeau versturen

Een cadeautje versturen was nog nooit zo makkelijk. Met een paar muisklikken weg kan je de mooiste spulletjes bestellen. Maar wat als er iemand jarig is, er een baby is geboren of het Moederdag is? Dan laat je het toch meteen versturen naar degene voor wie het cadeau bestemd is? Vroeger deden we dat alleen met bloemen, maar tegenwoordig is het brievenbuscadeau echt een ding. Helemaal van nu met een groot aantal voordelen. We noemen er een paar op.

Lage verzendkosten

Omdat je geen duur pakket tarief hoeft te betalen, zijn de verzendkosten voor een brievenbus cadeautje relatief laag. Als je bijvoorbeeld een kraamcadeau wil versturen, dan kost dat vaak maar enkele euro’s. De items die in het pakje zitten moeten natuurlijk wel plat genoeg zijn. Denk dan aan een armbandje voor de baby, kleertjes of een boekje. De webshop geeft dan zelf aan of het door de brievenbus past.

Snel bij de ontvanger in huis

De brieven die door de postbode worden bezorgd, zijn doorgaans binnen een dag op het adres van de ontvanger. Dat is een stuk sneller dan de pakketten die door de bezorgdiensten worden verwerkt. Doordat de druk daar het hoogst is, heeft de levering door de brievenbus dus ook extra snelheid. En vaak kan dat zelfs met een track & trace code, zodat je kan zien of je bestelling al bezorgd is.

Persoonlijk cadeautje zonder dat je de deur uit hoeft

Het is een waar winkel walhalla als je je online gaat oriënteren. Want waar ga je shoppen en wat is het leukste en waar krijg je het meeste voor je budget. Het kost natuurlijk wat tijd om het allemaal uit te zoeken, maar als je dan iets hebt gevonden is het wel heel makkelijk om vanuit je luie stoel te bestellen. Je vult je eigen gegevens in en die van de ontvanger, plus je persoonlijke boodschap. Dat is wel belangrijk, want anders weten ze niet dat ze het van jou hebben gekregen. Maar je hoeft er dus geen echt winkel voor in, in de rij te staan of zelf fysiek iets langs te brengen. Wel zo handig.

Postbode hoeft niet aan te bellen

Tot slot heeft het versturen van een cadeau dat door de brievenbus past het voordeel dat dus zo op de mat valt. Geen aanbellende postbode, niemand hoeft thuis te zijn en het pakje wordt dus ook niet ergens anders achtergelaten. Van deur tot deur en je hoeft er verder niets voor te doen. Degene voor wie het is zal er reuze blij mee zijn. Want wie vindt het nu niet leuk om iets in de brievenbus te vinden, zeker als het een fijne attentie is. 

https://lovysieraden.nl/cadeau/geboorte-kraamfeest

Gerelateerde artikelen

Fair Trade Producten koop je bij FAIR.NL

Prachtige sportprijzen voor ieder sportgala vinden

Leuke afscheidscadeau idee├źn voor je baas