Winkelverkenner
Image default
Bedrijven

De beste vitamines en supplementen

Wil jij graag wat gezonder eten om meer vitamines binnen te krijgen? Dit is vaak een lastige taak. Met alleen voeding is dit doel daarom moeilijk te bereiken. Het kan helpen om vitamines en supplementen aan je dagelijkse voeding toe te voegen. Hierdoor kun je het te kort aan vitamines of andere voedingsstoffen weer aanvullen. Ook als je geen vitamine te kort hebt dan kun je deze supplementen gebruiken om je voedingsstoffen op peil te houden. De beste vitamines en supplementen bestel je op Vaud.nl

 

Waarom extra vitamines en supplementen?

Je zou denken dat je vast genoeg vitamines binnenkrijgt als je gevarieerd eet en je houdt aan de schijf van vijf. Toch is dit helaas niet zo. Van veel soorten groenten en fruit moet je grote hoeveelheden eten voordat je genoeg voedingsstoffen binnen hebt. Daarbij komt dat de bodem steeds verder wordt uitgeput. Hierdoor kunnen bij de groei van de groenten en het fruit ook minder voedingsstoffen worden aangemaakt. Ook is het een hele uitdaging om echt gevarieerd te eten. Vaak denken we dat we goed bezig zijn maar blijkt dit toch niet zo te zijn. Naar schatting is er maar zo’n 2% van de bevolking die echt evenwichtig eet. We raken vaak vol van koolhydraten en vet. Daardoor krijgen we minder voedzame producten op. Daarbij komt dat je in sommige periodes extra veel voedingsstoffen verbruikt. Als je bijvoorbeeld erg gestrest bent dan verbruik je meer voedingsstoffen dan gebruikelijk. Het is dan belangrijk dat je ook meer voedingsstoffen dan gebruikelijk weer binnen krijgt. Hierdoor krijg je weer genoeg energie. Doe je dit niet dan zal er een tekort ontstaan.

 

Waar koop ik deze vitamines en supplementen?

Je kunt deze vitamines en supplementen vrijwel overal krijgen. Van de supermarkt tot de drogisterij tot aan de apotheek. Ook online kun je vitamines bestellen, bijvoorbeeld op Vaud.nl. Het voordeel aan online bestellen is dat je een mooi overzicht hebt van het soort vitamines en supplementen die verkrijgbaar zijn. Op Vaud.nl zijn de vitamines ingedeeld per doel. Als je dus meer energie wilt dan kun je onder dit kopje alle vitamines en supplementen vinden die hiervoor zorgen. Tevens voldoen alle vitamines en supplementen op Vaud.nl aan de Zwitserse standaard. Hierdoor zijn ze van betere kwaliteit dan de meeste vitamines uit de supermarkt of de drogisterij.

https://www.vaud.nl/