Winkelverkenner
Image default
Bedrijven

De meest prachtige kalenders op een rijtje

Het kopen van een kalender is rustgevend en tijdbesparend. Door middel van een kalender kunt u uw tijd goed indelen en weet u precies welke taken of afspraken u nog te wachten staan. Op deze manier deelt u uw kostbare tijd efficiënt in en bespaart u dus tijd. Wanneer u alles noteert heeft u alles keurig op een rijtje en dit biedt rust. Een kalender is dus de ideale oplossing voor iedereen met een drukke en chaotische planning. Als u tot het besef bent gekomen dat het verstandig is een kalender te kopen moet u natuurlijk een keuze gaan maken. Ik hoor u denken: “Een keuze?”. Ja, een keuze. Er zijn talloze opties als het gaat om kalenders en het is belangrijk dat u de kalender koopt die bij u of uw organisatie past. Om een goed beeld te krijgen van welke kalender u nodig heeft zijn de populairste opties op een rijtje gezet.

7 dagen in beeld

Een weekkalender geeft een goed overzicht van al uw taken/afspraken voor een bepaalde week. De weekkalender bestaat uiteraard uit 52 weken, op deze manier kunt u ver vooruitplannen en heeft u al uw afspraken overzichtelijk op een rijtje. Ook staat onderaan de weekkalender het actuele weeknummer vermeld.

Ook kunt u de weekkalender gebruiken binnen uw organisatie als gezamenlijke kalender. Zo kunnen werknemers op de weekkalender noteren waar ze mee bezig zijn en kunnen ze ook inzien waar andere werknemers mee bezig zijn.

U kunt dus kalenders bestellen voor al uw personeel, maar u kunt er ook voor kiezen om 1 of meerdere gezamenlijke kalenders te bestellen.

Kalenders

Belangrijke data in 1 oogopslag

Met een maandkalender heeft u alle belangrijke date voor de gehele maand in 1 oogopslag. De maandkalender bestaat, vanzelfsprekend, uit 12 maanden. Zaken met lage prioriteit horen niet thuis op een maandkalender, alleen de belangrijkste data worden kort en bondig op de kalender geschreven. Belangrijke afspraken opschrijven met pen en papier zorgen ervoor dat u deze zaken minder snel vergeet, erg handig dus.

Het perfecte plaatje

Op deze kalenders plaatst u de meest perfecte plaatjes of natuurlijk uw eigen reclame. Fotokalenders worden gemaakt in de vorm van een maandkalender. De fotokalenders bieden erg veel duidelijk en overzichtelijk beeld van de desbetreffende maand.

Erg veel ruimte om belangrijke zaken of afspraken op deze kalender te schrijven is er eigenlijk niet, daar is de kalender dan ook niet voor bedoeld. Een fotokalender is bedoeld om de sfeer op de werkplaats of op het kantoor ten goede te komen.