Winkelverkenner
Image default
Zakelijk

Aluminium pasjeshouders, secrid wallet

Een aluminium pasjeshouder biedt je pasjes 100% bescherming. De aluminium creditcardhouders hebben een strak design en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De pasjeshouders hebben niet allemaal hetzelfde model.

Sommige kaarthouders hebben aan de binnenkant houders waar pasjes in kunnen. Andere kaart portefeuilles zijn gewoon een metalen etui waar de kaarten apart in geplaatst kunnen worden. Daarnaast zijn er creditcardhouders waar je de pasjes met een speciaal mechanisme naar boven kunt schuiven.

RFID-cardslide MET RFID-BESCHERMING
RFID staat voor Radiofrequentie-identificatie en is een technologie waarmee op afstand informatie kan worden opgeslagen of uitgelezen van een RFID-tag. Deze technologie maakt het mogelijk om bijvoorbeeld contactloos te pinnen of in te checken met een kaart. Het maakt het mogelijk om heel gemakkelijk en snel informatie over te dragen.

Hier wordt echter ook misbruik van gemaakt. Om misbruik van uw pasjes met RFID-chips te voorkomen, is er een speciale folie die het onmogelijk maakt om informatie van de pasjes af te lezen. RFID portemonnees hebben deze speciale folie in de secrid portemonnee, die alle pasjes in de portemonnee beschermt.

MONEY CLIP card wallet
Een creditcardhouder met geldclip biedt je alles wat je nodig hebt. Het gemak van een creditcardhouder met het gemak van een portemonnee met geldclip. Je briefgeld berg je gemakkelijk op in de geldclip portemonnee en dat kan ook met deze handige pasjes portemonnees.

Veel normale portemonnees hebben te weinig ruimte voor al je pasjes. Een kaarthouder portemonnee met geldclip heeft wel genoeg ruimte voor alle pasjes die je nodig hebt. De roestvrijstalen geldclip maakt het gemakkelijk om bankbiljetten mee te nemen zonder dat deze in je zak rondslingeren.

Veel mensen zijn gewoon niet tevreden met een gewone kaarthouder. Ook willen ze graag geld bij zich hebben voor kleine aankopen. Daarom zijn er enkele creditcardhouders met geldclip gelanceerd om aan deze vraag te voldoen.

Sommige kaarthouders hebben de geldclip aan de buitenkant, zoals Wagner of Zwitserland, zodat je gemakkelijk bij je geld kunt. Andere creditcardhouders hebben de geldclip aan de binnenkant zodat je geld extra beschermd is zoals Dosh en Troika. Al met al zeer handige creditcardhouders met geldclip!