Winkelverkenner
Alarmsysteem

De voordelen van een alarmsysteem in huis

De veiligheid van het huis is een zorg voor veel huiseigenaren en in sommige gevallen zorgen dubbele sloten op de automatische deuren of veiligheidsramen niet voor voldoende gemoedsrust. Huisalarm systemen bieden uitgebreide veiligheidsdiensten aan die je veiliger en meer beschermd in je eigen huis te voelen. 

Constante bescherming
Als je een bewaakt alarmsysteem in je huis installeert, hebben jij en je gezin 24 uur per dag bescherming tegen inbraak. Sommige systemen hebben ook een ingebouwd brandalarm, wat extra zekerheid biedt. De constante beveiliging door een alarmsysteem is bijzonder geruststellend wanneer je voor langere tijd niet thuis bent of wanneer je je kinderen een avondje alleen thuis moet laten. Het betekent ook dat je huis beschermd is terwijl je slaapt, zodat je gerust kunt zijn over de veiligheid van je gezin en een goede nachtrust kunt krijgen.

Afschrikking van criminelen
De meeste thuisalarmsystemen bieden stickers voor je raam die aangeven dat je huis wordt beschermd door een beveiligingsbedrijf. In veel gevallen kan alleen al de aanwezigheid van dit soort stickers inbrekers en andere criminelen overhalen om jouw huis over te slaan en door te gaan naar een woning die niet door een beveiligingssysteem wordt beschermd. Zorg ervoor dat de stickers en borden van je bewakingsbedrijf duidelijk zichtbaar zijn om volledig reclame te maken voor de veiligheid van je huis.

Lagere Verzekeringstarieven
Hoewel de installatie van een huisalarmsysteem aanzienlijke kosten met zich meebrengt, kan het ook een financieel voordeel opleveren. Je verzekeringsmaatschappij kan het tarief van je huiseigenaarsverzekering daadwerkelijk aanpassen als je een systeem in je huis hebt geïnstalleerd. Omdat je huis beschermd is tegen diefstal – en in veel gevallen ook tegen brand – is de kans kleiner dat er zich in jouw huis dure incidenten voordoen waarbij je mogelijk een claim moet indienen. Hierdoor kan je verzekeringsmaatschappij je tarief verlagen.

Alarmsysteem nodig? Kijk dan eens bij Onafhankelijke Offertes en krijg het beste aanbod!

https://onafhankelijkeoffertes.nl/alarmsysteem