Winkelverkenner
Groothandel

Draadglas online bestellen

Bedraad glas maakt een comeback
Draadglas als toepassing in woningen en bedrijven is de laatste jaren bezig aan een comeback. Een tijdlang was dit glas wat minder populair, maar zowel particulieren als ondernemers herontdekken steeds vaker de vele voordelen van dit type glas. Want met draadglas haal je kwaliteitsglas in huis dat tegen een stootje kan. Een slimme keuze dus!

Waarom bedraad glas zo ideaal is
Maar waarom is draadglas nu zo aantrekkelijk. Waarom ontdekken steeds meer woningeigenaren en bedrijfsleiders dat je met dit glas goed uit de voeten kunt? Het antwoord is dat glas met bedrading erin veel pro’s heeft, zoals: 

  • Draadglas is sterk en nauwelijks kapot te krijgen. Inbrekers maken bij bedraad glas minder kans om jouw onderneming, kantoor of woning binnen te dringen. 
  • Een veilig aspect van glas met metalen bedrading erin is ook dat, mocht het onverhoopt breken, de splinters niet alle kanten op vliegen. Het glas blijft goed bij elkaar, met minder kan op verwondingen bij degenen die in de buurt van het kapotte glas zijn. 
  • Glas met bedrading geldt ook als glas met een relatief hoge isolatiewaarde. Het houdt de warmte goed tegen, terwijl ook geluid van buiten en binnen gedempt wordt. 
  • Via online glasaanbieders is draad glas vlug en goedkoop te bestellen. Een van de voordeligste glasexperts waar je online bedraad glas kunt aanschaffen, is Glaskoning. 


Bekijk het online aanbod glas van Glaskoning
Maak ook de keuze voor sterk en veilig draadglas en bezoek nu de website van de glasgroothandel Glaskoning.nl. Naast draadglas koop je hier online voordelig allerlei soorten glaswerk, van glazen deuren tot folieglas, HR++-glas en enkel glas. Voer de maten in via onze webshop en je hebt jouw glasplaten snel en voordelig in huis!