Winkelverkenner
Image default
Media

Dit marketing bureau is als beste getest in Nijmegen!

Een nieuwe website laten maken of het uitbesteden van je advertentie campagnes doe je natuurlijk niet zomaar. Het kost tenslotte een hoop centen. Je wil dan ook dat het resultaat oplevert. Daarom schakel je uiteraard een online marketing bureau in. Dan weet je zeker dat je goed zit.

Marketing of een nieuwe website voor jouw bedrijf

Of je nu op zoek bent naar een marketing specialist of een code nerd die je nieuwe website gaat bouwen. Pittig Bakkie uit Nijmegen staat voor je klaar. Je kunt er terecht voor een gratis quickscan, marketing advies, trainingen of ze kunnen werk voor je uit handen nemen. Ook daarin zijn dan weer verschillende mogelijkheden en de experts denken ook graag met je mee. 

Hoe gaat online marketing in zijn werk?

Allereerst maak je een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Zo kun je jouw online marketing specialist beter leren kennen en vertellen wat je wensen en doelen zijn voor de aankomende periode. Op basis van jouw verhaal en wat marktonderzoek stelt de expert een mooi marketingplan voo je op. Zo weet je vooraf precies wat je kunt verwachten qua kosten en natuurlijk resultaten. Wanneer je je voorstel hebt geaccepteerd worden de werkzaamheden ingepland en krijg je een tijdsplanning toegestuurd. Dit is natuurlijk anders wanneer je een website laat bouwen of wanneer je aan de slag gaat met adverteren via Facebook of Google. 

Start met een gratis kennismaking

Een gratis kennismaking kun je altijd vrijblijvend inplannen. Dat doe je eenvoudig via de website van het online marketing bureau. De afspraak kan dan plaatsvinden op kantoor, bij jou op locaties of zelfs gemakkelijk online. Zo kun je vanuit het comfort van je eigen woonkamer aan de slag. De mogelijkheden bespreek je tijdens het eerste gesprek en daarna kan het echt beginnnen. Als je gaat adverteren krijg je alle campagnes vooraf toegestuurd en na 3/4 weken heb je je eerste call om de resutlaten door te spreken.

 

https://pittigbakkie.nl