Winkelverkenner
Image default
Dienstverlening

Duurzaam verwarmen door kleine veranderingen

Ferroli is een verwarmingsbedrijf dat al jaren verwarmingsmethoden maakt voor het duurzaam verwarmen van woningen en bedrijven. Denk hierbij aan een warmtepomp, een kleine warmtepompboiler of een airco. Al deze producten dragen bij aan het verwarmen van uw woning of bedrijf of zorgen voor warm water. Ontdek alle mogelijkheden!

Duurzaam verwarmen kan al door kleine aanpassingen

Door uw woning of bedrijf duurzaam te verwarmen draagt u bij aan het verminderen van de kosten voor gas. De meeste cv-ketels werken op gas en kunnen daardoor hoog in de kosten lopen, zeker nu op het moment dat gas en elektra steeds duurder wordt. Ferroli heeft hiervoor hele eenvoudige oplossingen. Door bijvoorbeeld een kleine warmtepompboiler te plaatsen in de keuken, kunt u het warmte water uit deze boiler gebruiken om te koken of om de vaat te doen. U zult vast denken: maar hoe kan een kleine warmtepompboiler water verwarmen? Het is heel simpel. De boiler neemt ventilatielucht of omgevingslucht op en zet deze door middel van een warmteregelaar om in bruikbare warmte. Deze warmte wordt dan weer door een compressor verhoogt, waardoor u gemakkelijk warm water uit de boiler kunt halen. Dit verwarmingsbedrijf heeft al meer dan drie decennia lang ervaring in het produceren van kleine warmtepompboilers. Voor grote woningen of in bedrijfspanden beschikken zij ook over warmtepompboilers die een grotere inhoud bevatten. Indien u graag wilt weten welke kleine warmtepompboiler het beste past in uw woning of kantoor, dan komen de specialisten van dit verwarmingsbedrijf graag bij u langs. Zij bekijken de huidige situatie en horen graag welke wensen u heeft. Aan de hand van dit alles maken zij een persoonlijke offerte voor u.

Laat u informeren naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in het duurzaam verwarmen van uw woning of bedrijf? Dan zit u bij Ferroli gegarandeerd goed. Deze specialist vertelt u graag over alle mogelijkheden die er zijn binnen het assortiment dat zij bieden. Door contact met hen op te nemen, kunt u gemakkelijk meer informatie krijgen.