Winkelverkenner
Image default
Bedrijven

Een betrouwbare ledlampen expert

Met een professioneel plan op het gebied van LED verlichting bedrijfspand kunt u veel geld besparen. Een bedrijf als Led Design Holland kan precies de juiste lampen uitzoeken. Andere zaken die LDH kan regelen zijn: uitrekenen hoeveel armaturen nodig zijn, subsidie aanvragen, de lampen ophangen en service verlenen als dat nodig is. Dat ledlampen zuinig zijn, weten de meeste mensen. Maar weet u ook dat de besparing kan oplopen tot 90%? Een ledlamp kost meer dan een traditionele gloeilamp, maar de investering heeft u er snel weer uit. Led’s verbruiken weinig energie en ze gaan lang mee. Om nog meer rendement uit ledverlichting te halen, is een lichtmanagementsysteem aan te raden. 

LED specialist Led Design Holland is expert in het installeren van lichtmanagementsystemen. In zo’n systeem worden uw ledlampen in verbinding gebracht met hard- en software. De complete bedrijfsverlichting kan zo aangestuurd worden vanuit één systeem. Binnen dit systeem kunnen aanwezigheidsdetectie en daglichtsturing geïntegreerd worden. U kunt verschillende lichtscenario’s ontwerpen die op vaste dagen en tijden herhaald worden. Hierin heeft u de keuze uit diverse lichtkleuren en hoeveelheden licht. Een en ander is zelfs per werkplek te regelen. Een lichtmanagementsysteem geeft u de mogelijkheid een vinger aan de pols te houden qua energieverbruik. Gegevens hieromtrent worden opgeslagen. U kunt historische cijfers bekijken, maar ook een real time inkijkje nemen. Aan de hand van deze info kunt u het lichtmanagementsysteem nog preciezer instellen.

Lichtmanagementsystemen zijn er in uiteenlopende prijsklassen. Een populair systeem is Casambi. Het is eenvoudig in te stellen en in te richten. Heeft u al ledlampen, dan kunnen deze gewoon blijven hangen. Led Design Holland zorgt voor de integratie met Casambi. De scenes die in het systeem worden aangemaakt zorgen ervoor dat bepaalde verlichtingsgroepen op specifieke tijden aan- en uitgaan, dan wel dat ze gedimd worden. Het systeem communiceert met de lampen door middel van bluetooth: een bewezen stabiel netwerk. U kunt alles zelf bedienen vanaf uw tablet of smartphone. Vindt u een afstandsbediening handiger? Die krijgt u erbij geleverd.

https://www.leddesignholland.nl

Gerelateerde artikelen

Technologie en verschillen tussen tht printers en dod printers

Wat is een medewerkerstevredenheidsonderzoek

Vind het perfecte beeld