Winkelverkenner
Image default
Aanbiedingen

Een cocktailbar huren op locatie

Geef je een feest, dan kun je een cocktailbar huren .Een cocktailbar op jouw eigen locatie tilt jouw feestavond naar het volgende level.

 

Waarom een cocktailbar huren? 

Iedereen geeft wel eens een feestje. Dit kan een zomers tuinfeest zijn in Ibiza stijl. Of gewoon simpelweg een verjaardagsfeest thuis. Maar met name bij zakelijke feesten worden cocktailbars regelmatig ingehuurd. Hoe kan het dat mobiele cocktailbars zo populair zijn op personeelsfeesten?

 

Het antwoord is simpel: omdat cocktails er een echt feest van maken. Je moet er toch niet aan denken dat jouw feest meer op een saaie netwerkborrel lijkt? Door een cocktailshaker te huren met een mobiele cocktailbar komt het feest gegarandeerd los.

 

Cocktails zijn immers ontzettend feestelijk. En wanneer ze live bereid worden op jouw locatie, dan geeft dit ook nog eens veel bekijks. Naast dat jouw gasten dus genieten van de smaak van een heerlijke cocktail worden ze ook nog eens vermaakt. Cocktail entertainment is zodoende een van de meest ingehuurde vormen van catering op feestavonden.

 

Wat krijg je wanneer je een cocktailbar inhuurt?

Bij Bar Company wordt alles voor je geregeld. Hierdoor heb jij lekker de tijd om te genieten van je eigen feest. Zaken die worden verzorgd:

  • Een gave mobiele cocktailbar

  • Een ervaren cocktailshaker die er een echt feest van maakt

  • Alle ingrediënten, glaswerk, ijs en garneringen

 

Keuze cocktails

Jij bepaalt zelf welke cocktails er geschonken worden op je feest. Uiteraard kun je het overlaten aan de bartender. Dan weet je zeker dat je een mooi en gevarieerd menu krijgt met cocktails.

 

Dus wil je een cocktailbar huren? Bekijk dan vooral even barcompany.nl voor alles wat je wil weten.

 

https://www.barcompany.nl/

Gerelateerde artikelen

Nicotine afbouwen met de hulp van een vape

Financieel onafhankelijk worden? Dit is wat je moet doen!

Verschillende soorten steigerhout