Een Google Home slimme luidspreker is tegenwoordig steeds populairder aan het worden

Als u al in het Google-ecosysteem hebt geïnvesteerd en een spraakgestuurde luidspreker wilt voor het luisteren naar muziek of het bedienen van smart-home-apparaten, is de Google Home een gemakkelijke aanbeveling. Ondanks dat het spel nieuw is in vergelijking met Amazon’s Echo, voelt het Home verrassend gepolijst en compleet, zowel qua ontwerp als qua mogelijkheden. Je kunt ook kijken naar de beste wifi speakers om een goede keuze te maken tussen andere merken.

Slimme luidsprekers worden de toekomst

Een van de voordelen die Home biedt ten opzichte van bestaande slimme luidsprekers is de mogelijkheid om de context van uw vragen te volgen op basis van eerdere invoer. Als u bijvoorbeeld vraagt: “Wie heeft dit lied geschreven?” En dat vervolgens opvolgt met “Wanneer zijn ze geboren?”, Weet het Home u de verjaardag van de songwriter te geven. In onze tijd met het apparaat hebben we die functie echter niet veel gebruikt.

De Google Home is een geweldige luidspreker die makkelijk te besturen is

De Home is een geweldige slimme luidspreker voor early adopters die al gebruikmaken van de services van Google, maar wachten om te kopen om te zien hoe het na verloop van tijd verbetert, zou geen kwaad.

De integraties van The Home met Google-services, zoals Agenda of Keep, zijn afhankelijk van uw persoonlijke accountgegevens. Dankzij een recente update kan het apparaat nu met meerdere Google-accounts werken en de stemmen van gebruikers herkennen.

De Echo, met Alexa, maakt daarentegen gebruik van een enkel Amazon-account, maar Amazon Prime-accounts worden meestal gedeeld door een gezin, dus tenzij je meerdere Prime-accounts in je huishouden hebt en de Echo voor Amazon-winkelen gebruikt, moet je conflicten tegenkomen.

  • Amazon’s Alexa heeft een gezonde voorsprong in smart-home-integraties, maar de Home werkt nog steeds met meer dan 100 verschillende merken, waaronder Philips Hue-lampen, de Nest Learning Thermostat en Samsung’s SmartThings-hub (die verbinding maakt met een verscheidenheid aan andere Z-Wave apparaten), dus het is een goede start met meer te komen.
  • Amazon biedt ook meer apparaatopties voor specifiek gebruik dan Google op dit moment, hoewel de Home snel inhaalt. Vanaf oktober 2018 biedt Google een videoversie van de Home, naast zijn Mini- en Max-modellen; andere bedrijven zoals Lenovo en JBL hebben ook hun eigen voor Google Assistant ingeschakelde slimme luidsprekers met beeldschermen vrijgegeven. Tenzij anders aangegeven, worden onze vergelijkingen in deze handleiding gemaakt tussen de standaard Google Home en de originele Echo, hoewel de basisfunctionaliteit redelijk consistent moet zijn in elk model.
  • Eindelijk is er de kwestie van het uiterlijk. Als de zwarte toren van de Echo een beetje te goth lijkt voor je ontwerpsmaken, zul je de Home beter vinden. Naast de ronde vorm is een ander aantrekkelijk kenmerk de vervangbare basis (eigenlijk de luidsprekergrillafdekking), waarvoor je zeven kleuropties hebt die bij je smaak passen.

 

https://electronicagadgets.nl/draadloze-speakers/