Pimp je fiets met bloemenslingers en meer…

Niet alleen fietsen is iets typisch Nederlands. Ook het pimpen, of wel ‘het opvrolijken, versieren en decoreren van je fiets’ is iets dat typerend voor Nederlanders is. Buitenlandse toeristen kijken hun ogen uit als ze weer zo’n mooi gepimpte fiets voorbij zien komen. Stijlvol gedecoreert met bloemenslingers, een zadelhoesje, leuke fietstassen en een fietskrat. Het is soms nog een hele kunst om al die fietsaccessoires bij elkaar te vinden en wel zo dat óf de stijl óf de kleur goed met elkaar matched. Maar met behulp van al die webshops op internet die tegenwoordig leuke fietsaccessoires aanbieden, vind je altijd wel fietsdecoratie artikelen die je kunt gebruiken.

 

 

Met bloemenslingers creëer je direct een leuke fiets

Een must-have voor een leuke, gepersonaliseerde fiets zijn bloemenslingers. Een bloemenslinger is een slinger voorzien van kunst bloemen en kunst bladeren. Ze worden speciaal voor fietsen gemaakt, maar kunnen natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Er zit veel verschil tussen de prijzen en kwaliteit van de bloemslingers onderling. Zo vind je bij bijvoorbeeld www.pimpjefiets.nl al goedkope fietsslingers voor € 2,95. Maar verkopen ze ook slingers van Basil voor € 7,95. Een enorm verschil in prijs. Maar als je beide zou kopen en naast elkaar zou leggen begrijp je het prijsverschil ook wel. De bloemslingers van het merk Basil ziet er veel mooier uit. De bloemen zijn veel gedetailleerder en zijn duidelijk van een andere kwaliteit. Desondanks blijven die goedkope slingertjes, en zeker voor die prijs, ook erg leuk! Je kunt de bloemenslingers om je fietsstuur heen wikkelen, om het frame van de fiets en als je een fietsmand of fietskrat hebt, kun je ook een slinger rond je mand voeren. Het bevestigen van fietsslingers is trouwens altijd nog wel even een dingetje. Echte bevestiging zit er namelijk niet aan. Je kunt dan ook het beste met tyrips te werk gaan. Dat is misschien even een klusje, maar daarna zit alles ook als een huis. Waaien de bloemen niet om je oren als je in een storm fietst en worden ze ook niet gestolen door mensen die menen zichzelf daar een plezier mee te doen. Wil je zelf ook bloemenslingers op je fiets? Ga dan naar Pimpjefiets voor de meeste keuze.

 

En er zijn nog meer fietsaccessoires die je moet hebben

Jaaa natuurlijk zijn er nog veel meer fietsaccessoires die je fiets een stuk leuker maken. En die vind je ook bij Pimpjefiets.nl. We gaan er een paar noemen. Laten we beginnen met fietstassen. Een item dat eigenlijk niet kan en mag ontbreken op de fiets. Een fietstas is zo ontzettend handig! Jongelui stoppen er hun schooltas in, mensen die naar het werk gaan hun lunchtasje. Maar ook voor kleine boodschappen is het ontzettend handig. Bovendien is het veel veiliger om je spulletjes opgeborgen in een fietstas te vervoeren dan dat je ze in je hand houdt. Je handen moet je eigenlijk vrij houden voor het sturen, remmen en eventueel bellen. Heeft je fiets geen bagagedrager? Dan kun je ook kiezen voor een fietskrat of fietsmand voor op je fiets. Kies voor een bakkersmand met deksel, zodat je spullen beter behoedt zijn tegen regen of diefstal of kies voor een fietskrathoes voor fietskratten. Dat beschermt niet alleen jouw spullen, maar staat meteen weer leuk op de fiets!

Een fietsbel mag natuurlijk ook niet ontbreken op jouw tweewieler. Nou kun je voor een eenvoudig exemplaar gaan. Maar echt er zijn zulke grappige fietsbellen, dat als je zo’n saai ding koopt, het eigenlijk een gemiste kans is. We ontdekten ze in de vorm van een voetbal, een golfbal, met kompas en met vogel. Wat we ook ontdekten waren fietsstickers. Leuk, gewoon om even een ander swing aan bijvoorbeeld een kinderfiets te geven! Wat ook een leuk product is, zijn de fietszadelhoesjes. Ze zijn er voor kinderfietsen en voor gewone zadels. En ze houden je fietszadel droog als het regent. Ze zijn verkrijgbaar met printjes van hertjes, monsters, gebakjes, bloemen en stippen. Opvallend waren trouwens ook de fietsvaasjes, nooit eerder gezien! Maar wel hilarisch om met een vaas en een verse bloem rond te fietsen natuurlijk!

Is jouw fiets ook toe aan een update en kan deze wel wat gezelligheid gebruiken? Bezoek dan voor heel veel inspiratie eens de website van pimpjefiets.nl, want echt hier wordt je vrolijk van!