Winkelverkenner
Image default
Aanbiedingen

Het assortiment van een headshop

Een headshop is een shop waar je artikelen kunt kopen die je nodig hebt bij het gebruiken van psychoactieve middelen. Dit is een andere winkel dan een smartshop, waar je de bewustzijn veranderende en geestverruimende middelen zelf kunt krijgen. Ben je benieuwd welke accessoires en toebehoren een headshop verkoopt? Lees dan verder en ontdek het assortiment van een headshop. 

 

Verschillende soorten gripzakjes

Als je wel eens bewustzijn veranderende en geestverruimende middelen gebruikt, dan is het handig om deze goed op te bergen. Ook als je ze ergens mee naar toe wilt nemen, moet je ze goed verpakken. Meestal hebben deze middelen een klein volume, waardoor een klein zakje voldoende is. Een gripzakje is hier perfect voor. Een gripzakje is doorzichtig, waardoor je gelijk kunt zien wat er zin zit. Daarnaast is het mogelijk om een variant te kopen met een schrijfvlak. Dan kun je er op schrijven wat in het zakje zit. 

 

Weegschaal

Om de zakjes met dezelfde hoeveelheden te kunnen vullen, is het handig om een weegschaal te hebben. Doordat de psychoactieve middelen vaak kleine hoeveelheden zijn, is een reguliere weegschaal niet precies genoeg. Daarom kun je beter een speciale weegschaal aanschaffen, die je hoeveelheden nauwkeurig afweegt. Op die manier kom je niet voor verassingen te staan. 

 

Ontdek het assortiment online

Naast gripzakjes en weegschalen, kun je bij een headshop nog allerlei andere accessoires kopen. Denk hierbij aan rookbenodigdheden, waterpijpen en grinders. Kortom, een headshop heeft alles wat je nodig hebt. Als je geen headshop in de buurt hebt, dan kun je deze accessoires en toebehoren gemakkelijk online bestellen. Op de website van 24 high vind je een ruim assortiment. Dus neem een kijkje en ontdek het aanbod online! Heb je een vraag over een artikel? Neem dan contact op en laat je adviseren. 

https://www.24high.nl/