Huid bleken de beste Methodes op een rij

 

Er zijn diverse manieren en methodes om de huid te bleken. De reden van huid bleken heeft meestal met het aanzien te maken en valt onder de categorie cosmetisch. Het bleken van de huid houdt in dat donkere oppervlakten lichter en egaler worden en meer gaan passen bij de rest van de huidskleur. Mensen die de huid bleken, bleken meestal of kleine vlekjes of juist grotere oppervlakten zoals het gezicht, oksels, nek en knieholtes.

 

De beste methodes van huid bleken op een rij

Huidverlichtende crème: een dergelijke crème koop je onder de noemer ‘bleek crème’. Wat een bleek crème doet is dat het de huid stap voor stap lichter maakt. Dat houdt in dat je meestal een goed resultaat boekt binnen 4-8 weken. Dergelijke crèmes breng je uitsluitend aan op de donkere gedeeltes van de huid. Meestal wordt aangeraden om de crème te combineren met een zonnebrandcrème met een hoge factor. Dat wordt aangeraden omdat de zon meestal de veroorzaker is van pigmentophopingen in de huid.

 

Er zijn verschillende bleekcrèmes die je hiervoor kunt gebruiken. Hieronder de voornaamste:

1) Skinlight whitening treatment: deze crème is volledig gericht op het lichter maken van donker pigment. De crème wordt ook onder de term ‘bleek crème’ verkocht. De crème is heel erg effectief en geeft daarnaast een snel en lang vasthoudend resultaat. Velen zijn je al voorgegaan en hun ervaringen lees je onder andere op hun site en via Facebook.

2) Paula’s Choice: de crèmes van dit merk zijn er ook op gericht om de huid egaler te maken. Echter is dit geen bleekcrème. Mocht je nou pigmentvlekjes willen behandelen, dan is dit merk zeker aan te bevelen.

3) Biotherm: er zijn enkele pigmentvlekken crèmes van dit merk die goed werken en ook goede recencies hebben. Kijk vooral even op de webshop van Biotherm voor het actuele aanbod.

 

Website bezoeken