Winkelverkenner
Image default
Beauty en verzorging

Hydrafaciale- en TCA peeling behandelingen verbeteren de huid

HydraFacial is een niet-invasieve, meerstaps-behandeling die de voordelen combineert van next-level hydradermabrasie, een chemische peeling, automatische pijnloze extracties en een speciale afgifte van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. Dit alles in één snelle behandeling die echte resultaten oplevert zonder downtime of irritatie. De hydrafaciale behandeling verwijdert dode huidcellen en verwijdert onzuiverheden, terwijl tegelijkertijd de nieuwe huid wordt voorzien van reinigende, hydraterende en hydraterende serums. De behandeling is kalmerend, verfrissend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

De TCA peeling daarentegen is een middeldiepe chemische peeling die het uitzicht van fijne lijntjes, rimpels en acnelittekens kan verbeteren. TCA (trichloorazijnzuur) is een chemische oplossing die op de huid wordt aangebracht om de buitenste lagen dode huidcellen te verwijderen. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen, wat resulteert in een jeugdiger, stralender uiterlijk. TCA peelings worden meestal uitgevoerd in een serie van 3-5 behandelingen, met een tussentijd van 4-6 weken, afhankelijk van de gewenste diepte van de peeling en de conditie van de huid.

Bij Van Lennep Kliniek in Den Haag en Oegstgeest worden beide behandelingen aangeboden.

Aanpakken van verschillende huidproblemen

Zowel HydraFacial als de TCA peeling zijn niet-chirurgische behandelingen die het uiterlijk van de huid kunnen verbeteren en kunnen worden gebruikt om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals fijne lijntjes, rimpels, acne en schade door de zon. Ze werken echter op verschillende manieren en leveren verschillende resultaten op.

HydraFacial is een niet-invasieve behandeling die de voordelen van hydratatie, peeling en extractie combineert, terwijl de TCA peeling een middeldiepe chemische peeling is die de buitenste lagen dode huidcellen verwijdert en de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen stimuleert.

In het algemeen is de HydraFacial behandeling een geweldige optie voor wie op zoek is naar een snelle, verfrissende behandeling die het algehele uiterlijk van de huid kan verbeteren zonder downtime. De TCA peeling is een meer agressieve behandeling, die wordt gebruikt voor meer specifieke problemen zoals rimpels, acnelittekens, pigmentatie en huidtextuur. Beide behandelingen kunnen worden aangepast aan de unieke behoeften van elke individuele patiënt en kunnen worden uitgevoerd in een reeks sessies voor optimale resultaten.

https://www.vanlennepkliniek.nl/