Winkelverkenner
Marketing

Impact maken door een animatie te laten maken

Lanceert jouw bedrijf binnenkort een nieuw product? Wil je een lastig proces uitleggen? Of staat er een presentatie van een nieuw beleidsplan op de planning? Dit zijn voorbeelden van complexe informatie die jij duidelijk wilt overbrengen. Het kan dan verstandig zijn om een animatie te laten maken door een specialist als Playforward. Dit videoproductiebedrijf produceert uiteenlopende video’s, zoals interactieve video’s, bedrijfsvideo’s en animatievideo’s, binnen één maand. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Breng jouw verhaal duidelijk over met een animatievideo

Het laten maken van een animatie is perfect als jij een compleet verhaal wilt overbrengen naar de doelgroep. Dat komt omdat je de kijker op een aantrekkelijke en simpele manier weet te interesseren voor jouw boodschap. Daarnaast presenteer jij jouw verhaal op een originele wijze, kunnen logo’s en andere kenmerkende symbolen worden verwerkt en kan de animatie op grote schaal worden gedeeld om naamsbekendheid te genereren. Bovendien vinden zoekmachines als Google video’s erg interessant, waardoor de vindbaarheid van jouw website een boost krijgt.

Van A tot Z een animatievideo laten maken

Zie jij de voordelen van het laten maken van een animatie wel voor je? Dan realiseert Playforward jouw animatievideo binnen één maand van A tot Z. Dit proces ziet er als volgt uit. In de eerste week vindt er een brainstormsessie plaats, waarin jouw ideeën naar voren komen en er een helder script tot stand komt. Daarna wordt er een stijl ontwerp gemaakt. De video krijgt tijdens het animeren echt vorm door het toevoegen van een voice-over, geluidseffecten en muziek. Na de finishing touch beoordeel jij de eerste versie van de video. Met die feedback gaan de specialisten vervolgens aan de slag. Hierdoor wordt jouw video ongetwijfeld de animatie die jij voor ogen hebt. Eventueel helpt Playforward achteraf met de publicatie van de video. Zie jij dit wel zitten en wil je de mogelijkheden voor jouw situatie bespreken? Neem dan gerust contact op.

https://www.playforward.nl/