Winkelverkenner
Image default
Horeca

Junglewand ECOfall Kunststof, ideaal in horeca, showroom, winkel

Een Junglewand in uw bedrijf is representatief

Met deze Kunststof Junglewand Ecofall 50x50cm, volle wandmatten met diverse tropische planten wordt er in een handomdraai een representatieve junglewand gemaakt. Uw eigen tropische muur in Jungle style, in de mat zijn een aantal tropische bladeren verwerkt.

De matten worden als een set van 1m2 verkocht, een set bestaat uit 4 matten van 50x50cm die zeer gemakkelijk aan elkaar te koppelen zijn. Ze hebben een echte volle dekking en zijn van goede kwaliteit vervaardigd in de EU.

Tropische sfeer

Door de vollere dekking van de prachtige tropische planten geeft dit een nog fraaier resultaat. Een duurzame en betaalbare oplossing om een botanische muur te creëren voor het terras als scheidingswand en sfeerverhoging of interieur.

Deze Kunsthaag Wand is bevestigd op een kunststof frame en daardoor eenvoudig te bevestigen met een bundelband, ty-rap of vastnieten. Het is opgebouwd uit duurzame materialen met een goede kwaliteit. Ze zijn UV bestendig en NON-Toxic.

De Kunststof ECOfall matten zijn perfect voor gebruik in de showroom, als bedrijfsdecoratie, horeca, winkel, expositie of gewoon bij u thuis in het interieur.

Deze mat kan goed gecombineerd worden met de Junglemat Greenfall.

Waarom deze Ecofall Junglemat?

  • Eenvoudig te bevestigen
  • Worden geleverd als set 1m2
  • Duurzaam
  • Trending
  • Als scheidingswand te gebruiken
  • Mooie combinatie met de mat Greenfall
  • Ideaal in showroom, winkel, horeca

Tegenwoordig is het helemaal trending en is de junglewand op veel plekken te zien zoals luchthavens, horecagelegenheden, winkelcentra en in winkels. 

Wilt u na het lezen van bovenstaand verhaal uw eigen junglesfeer gaan maken, bekijk de mogelijkheden in onze webshop of neem contact met ons op via www.kunsthaag.eu

https://kunsthaag.eu/winkel/junglewand-kunsthaag-redfall-1m2/