Winkelverkenner
Image default
Dieren

Kies voor de juiste kruiden voor paarden

Veel paardenbezitters kiezen alleen maar voor het beste voer en paardenbrok. Zij doen er alles aan om de dieren zo gezond en fit mogelijk te houden. Bij Höveler, de grootste leverancier van paardenvoer, zijn diverse verschillende voeding en kruiden voor paarden te krijgen. Veel bedrijven kopen wel voer voor diverse dieren, maar daar zit vaak niet echt gezonde ingrediënten in. Dit kan voor de gezondheid van een paard niet goed zijn en hiermee de leeftijd verkorten. Kies daarom alleen maar voor goed en verantwoord voer. Voer waar je op kan vertrouwen en waar speciale aandacht aan geschonken is. Al het voer wat hier te verkrijgen is, is natuurlijk paardenvoeding. Deze bestaan uit:

  • Paardenbrokken
  • Paardensupplementen
  • Paardenmuesli
  • Suikervrij paardenvoer 

Ook voor voedingsadvies hier aan het juiste adres 

Elk paard is weer anders en heeft behoefte aan goed voer. Daarom is Höveler het aangewezen bedrijf waar je goed en persoonlijk voedingsadvies kan krijgen. Door het invullen van een contactformulier wat op de website te vinden is, kunnen zij een speciaal op maat gemaakt advies geven. Tevens bestaat de mogelijkheid dat zij persoonlijk langskomen om te kijken wat jouw paard exact nodig heeft. Ook speciaal dieet of allergieën daar wordt rekening mee gehouden.  

In het geweldige assortiment wat hier te vinden is, zijn diverse producten te koop. Diverse merken en soorten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Een bestelling welke voor 14.00 uur op een werkdag is geplaatst, wordt binnen twee werkdagen verzonden. Koop ook alleen maar het beste voer voor jouw paard. 

https://www.hoveler.nl/