Winkelverkenner
Image default
Winkelen

Verschillende soorten LED-strips

LED-stripverlichting is een populair type verlichting dat wordt gebruikt in huisdecoratie. Het is eenvoudig te installeren in het plafond, de kast of rond de spiegel, enz. LED panelen en LED-stripverlichting bieden meer helderheid en zijn efficiënter en duurzamer dan traditionele lampen. Er zijn verschillende soorten led-striplampen. Sommige worden gebruikt voor algemene verlichting, andere voor accentverlichting. En sommige kunnen op beide plaatsen worden gebruikt. Dus laten we eens kijken welk type het beste voor u is.

AC LED-striplicht

AC220V LED strips kleuren licht wordt ook wel hoogspannings-ledstrips genoemd, driverloze ledstrips. Het heeft geen grote led-voeding nodig. Maar er is ook een speciale stekker voor nodig. AC flex ledstrips zijn eenvoudig in gebruik. Je hebt geen grotere led driver nodig. Je hoeft hem alleen maar in te pluggen en je kunt ze direct gebruiken. AC led-striplicht kan werken volgens de lengte van de kabel die u kiest wanneer u deze koopt. Het kan continue lengtes hebben tot 50 meter en sommige AC-strips met een lager wattage kunnen meer dan 100 meter lopen. Het is beter om buiten te installeren en op plaatsen waar het moeilijk is om de driver te installeren.

LED touw licht

LED-slanglicht is anders dan LED-striplicht. Het heeft niet dezelfde platte en lintachtige vorm als LED-striplicht, maar is gemaakt van PVC-materiaal in een ronde vorm. Het tl licht maakt normaal gesproken gebruik van DIP-LED’s. In tegenstelling tot stripverlichting schijnen tl lampen niet zo fel. Ze zijn beter voor gebruik in buitentoepassingen omdat ze waterdicht zijn. Je kunt plug-and-play met tl lampen omdat ze een speciale stekker hebben voor AC220V.

LED-strip met hoge output

De LED-stripverlichting met hoge output is voor speciale doeleinden. Het wordt normaal gesproken gebruikt in de skyline van een gebouw, in plafonds of tuinverlichting. Het kan de hoogste helderheid bieden. U moet een voeding en dimmer instellen om de helderheid te regelen. De strips zijn moeilijker in gebruik dan DC LED strips omdat ze meer kennis en ervaring vergen.

DC LED-striplicht

LED strip light, ook wel DC led strip light genoemd, is er in verschillende maten net als LED panelen. Hoe kleiner het is, hoe gemakkelijker het is om te verbergen en te plaatsen. Het licht dat door led-strips wordt geproduceerd, is laagspanning en kan gemakkelijk worden verborgen achter meubels of kunstwerken, waardoor het een populaire keuze is voor veel consumenten. Ze zijn ook veilig te hanteren en te installeren, waardoor ze een goede keuze zijn voor elke kamer in huis.