Winkelverkenner
Image default
Woning en Tuin

Kloostertafel kopen

Ga je verhuizen? Of ben je gewoon toe aan iets nieuws in huis? Door een kloostertafel te kopen geef je jouw kamer een enorme boost. Kloostertafels hebben een bijzondere uitstraling en gaan echt jarenlang mee.

Tafels99 uit Zevenaar maakt de mooiste kloostertafels die je jezelf maar kunt voorstellen. In ons eigen meubelatelier werken gepassioneerde vakmensen aan de perfecte kloostertafel.

Authentiek eikenhout

Voor het bouwen van een kloostertafel gebruiken we alleen eikenhout. Eikenhout is het materiaal waaruit kloostertafels traditioneel gemaakt werden. En met recht, want eikenhout is makkelijk te bewerken en tegelijkertijd enorm robuust.

Omdat eikenhout zo stevig is, gaat het enorm lang mee. Daardoor levert eikenhout een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Wat ons betreft is er geen hout zoals eikenhout

Eikenhout geeft je kloostertafel een authentieke uitstraling. Zelfs een gloednieuwe kloostertafel ademt sfeer en historie. En omdat het handwerk is, is elke kloostertafel 100% uniek.

Kloostertafel volgens jouw wensen

Je kunt een kloostertafel bestellen uit onze showroom in Zevenaar of via onze webshop. Wellicht zit jouw droomtafel er al tussen. Maar het kan ook dat je nét even iets anders wilt. Dan kun je twee dingen doen: je kunt een compromis sluiten, of ons een kloostertafel op maat laten maken.

Omdat we met eigen meubelmakers werken kunnen we (bijna) alles maken wat je maar wilt. Vorm, afmeting, kleur of afwerking, we kunnen het allemaal precies leveren zoals jij dat wilt.

Vraag om een adviesgesprek met een van onze meubeladviseurs, zodat we in alle rust op een rijtje kunnen zetten hoe jouw perfecte kloostertafel eruitziet.

Meer dan tafels

Een eikenhouten kloostertafel is leuk. Nog leuker is het als je ook aan de tafel kunt zitten. Daarom kun je bij ons ook mooie stoelen uitzoeken die goed bij je tafel passen.

Inspiratie opdoen

Wil je eerst eens in levende lijve bekijken wat er allemaal kan? Kom dan kijken naar de kloostertafels in onze showroom aan de Kelvinstraat 16 in Zevenaar.