Winkelverkenner

Komt mijn woning in aanmerking?

Omdat ik laatst iets hoorde over je huis verkopen en terughuren, was ik daar direct in geïnteresseerd. Het klonk erg goed namelijk! Ik dacht er direct aan dat ik op die manier de verkoopprijs direct zou ontvangen. En dat ik vervolgens in mijn eigen huis kon blijven wonen. En dat bleek ook het geval te zijn! Je krijgt een heel groot deel van het verkoopbedrag. Vervolgens huur je het huis van de nieuwe investeerder terug. Daardoor kun je in je eigen huis blijven wonen! Echter las ik ook, op de website van Thuisborg, dat niet iedere woning in aanmerking komt. Daarom ben ik gaan kijken naar een aantal punten die zij aanhouden om te kijken of dat dit huis goed genoeg is voor verzilverd wonen.

Waar letten ze op?

Natuurlijk is het begrijpelijk dat zij niet ieder huis accepteren. Bij Thuisborg betalen ze namelijk niet zelf het huis. Maar gaan ze op zoek naar investeerders. Echter moeten die natuurlijk wel potentie in de woning zien! Daarom hebben ze een aantal punten opgesteld waar ze op letten. Dat is bijvoorbeeld de buurt van waar het huis staat. Zowel in de stad als op het platteland is aantrekkelijk. Maar wanneer het bijvoorbeeld in de stad is, wat voor een buurt zit daar omheen dan? Vervolgens wordt er gekeken naar de grond om het huis heen. Is dat veel? Zijn daar mogelijkheden om dingen op te bouwen? Zo ja, dan wordt jouw huis natuurlijk meer waard en komt die ook in aanmerking om te verkopen en terug te huren. Verder, maar dat spreekt voor zich, wordt naar het onderhoud van de woning gekeken. Zowel naar de binnenkant als de buitenkant.

Ons eigen huis

En het huis waar wij in wonen was ook goed genoeg voor het verzilverd wonen. Zodoende dat er momenteel wordt gezocht naar een investeerder. Maar, zo gaf Thuisborg aan, dat lijkt niet heel lastig te gaan worden.

Website bezoeken