Werkt pigmentvlekken bleken echt?

Wanneer je last hebt van pigmentvlekken en hier heel graag vanaf wilt komen, dan kun je ervoor kiezen om deze te bleken met een hiervoor geschikte crème. Pigmentvlekken bleken wordt steeds meer gedaan en met een positief resultaat. Zo is het namelijk een stuk goedkoper dan laser, kun je de behandeling helemaal zelf uitvoeren, en heb jij de controle volledig zelf in handen. Ook wordt deze manier van pigmentvlekken behandelen steeds vaker toegepast en aangeraden door schoonheidsspecialisten door heel Nederland en België.

 

Hoe werkt pigmentvlekken bleken precies?

Pigmentvlekken maak je lichter met een hiervoor geschikte crème. Deze crème is vrij agressief en is niet te vergelijken met een pigmentvlekkencrème die je bij een parfumerie haalt. Het is de bedoeling dat je de crème uitsluitend op de donkere vlekjes smeert. Deze worden geleidelijk aan lichter totdat je ze helemaal niet meer ziet. Pigmentvlekken ontstaan meestal door de schadelijke straling van de zon. Belangrijk is om de crème in combinatie met een zonnebrandcrème te gebruiken. Vooral wanneer je de crème gebruikt voor het gezicht.

 

Werkt een huidverlichtende crème echt?

Het is klinisch bewezen dat een huidverlichtende crème zoals Skinlight goed werkt. Gebruikers zien meestal al verschil binnen 4 weken. Een goed resultaat behaal je binnen 4-8 weken. Belangrijk is om altijd de gebruiksvoorwaarden in acht te nemen voor een snel en goed resultaat.

 

Waar koop ik dergelijke cremes?

Er zijn schoonheidsspecialisten en huidspecialisten in heel Nederland die dergelijke cremes verkopen. Skinlight is een heel bekend merk op dit gebied dat via een schoonheidsspecialist te verkrijgen is. Echter wordt Skinlight in de meeste gevallen gewoon online besteld via hun webshop of Bol.com.

 

Website bezoeken