Winkelverkenner
Image default
Tuin en buitenleven

Kunstgras voor balkon

U heeft een appartement gehuurd of gekocht en twijfelt wat leuk is om het balkon mee in te richten. 

Een leuke pot of verlichting of mooie kunstgrasmat die de boel wat opfleurt het kan allemaal. 

Mis je toch het groene van je tuin en wil je niet tegen een betonvloer aankijken kies dan voor één van onze soorten kunstgras. Deze is geschikt om een leuke tuinset op te zetten zodat je toch het idee hebt dat je lekker in de tuin zit. 

Toename van kunstgras

Kunstgras is in de afgelopen jaren sterk toegenomen in nederland en wordt zelf ook steeds meer verkocht in het noorden van ons land. 

Kunstgras voor het balkon is ideaal en vraagt zeer weinig onderhoud. Het enige wat je even zou kunnen doen om de grasmat mooi te houden is om tegen de pool in te strijken waardoor de pool weer mooi omhoog staat. En de losse bladeren te verwijderen af en toe is ook verstandig waardoor het weer netjes lijkt. 

Kunstrgas in de winter

Mocht je in de winter zeggen ik wil mijn balkon leeg maken dan kunt u de grasmat gewoon oppakken en netjes oprollen en in de herst of zomer periode weer netjes op het balkon leggen. 

 

Een balkon waar veel wind komt is het verstandig om de grasmat vast te kitten aan de betonvloer. Zo voorkom je dat ie mogelijk omhoog gaat waaien mocht je er geen tuinset of pot om hebben staan. 

Wij hebben hier speciale kunstgras kit voor die u kunt gebruiken om de grasmat te verlijmen. U zou er ook voor kunnen kiezen om alleen de randen te verlijmen zodat je het ook makkelijk weer los kan krijgen. Dit trek je dat voorzichtig zo weer van de betonvloer af. 

Verschillende soorten en maatvoering

Het kunstgras is verkrijgbaar in verschillende prijzen en soorten. Het kunstgras begint bij ons bij een poolhoogte van 12 mm tot 50 mm hoog. Wat belangrijk is om naar de steken per m2 te kijken. Hoe meer steken hoe sterker het kunstgras is. Deze zal natuurlijk ook langer mooi blijven qua levensduur. 

Twijfelt u welk kunstgras geschikt is voor uw balkon of heeft u advies over bepaalde accessoires, dat is natuurlijk altijd mogelijk. De rol breedtes van ons kunstgras is leverbaar in 2 of 4 meter breed en de lengte kunt u zelf bepalen en invullen in onze online webshop. Ons team helpt je graag verder om de juiste keuze te maken en voor jou je tuin een beetje groener te maken. 

https://www.kunstgrasdirect.nl/balkon