Winkelverkenner

Laat uw auto achter bij de specialisten

Merkt u dat uw auto niet meer zo prettig rijdt, dan is een bezoek aan de Nissan garage een weloverwogen keuze. Hier kennen ze als geen ander ieder onderdeeltje en u bent verzekerd van een snelle en vakkundige reparatie van uw auto. De beste reparatie en onderhoudservice krijgt u bij de merkspecialist. 

Vervangend vervoer bij de Nissan autogarage

Er wordt alleen gewerkt met originele Nissan onderdelen. Zo weet u zeker dat u lang geniet van een goed onderhouden auto. Echter kan het voorkomen dat een onderhoudsbeurt enkele dagen in beslag gaat nemen. In dat geval kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van vervangend vervoer, geregeld door de Nissan autogarage in Harderwijk.

Regel uw afspraak eenvoudig en snel online

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u gebruikmaken van het online afspraakformulier van de Nissan garage in Harderwijk. Hierin selecteert u eenvoudig en snel de datum dat u langs wilt komen met uw Nissan. Ook kunt u hier vragen en opmerkingen achterlaten en u kunt aangeven of u interesse heeft in vervangend vervoer. De werkplaats is van maandag tot en met zaterdag voor u geopend. Van maandag tot en met vrijdag kunt u binnenlopen tussen 09:00 – 17:30 uur. Op zaterdag is de werkplaats geopend van 09:00 – 14:00 uur.