Winkelverkenner
Image default
Hobby en vrije tijd

LEGO groothandel voor elke speelgoedwinkel

LEGO. Wie is er niet groot mee geworden? En nog steeds is en blijft het een ontzettend populair speelgoed. Iets wat elke speelgoedwinkel in huis wil hebben en daarom ook veelvuldig aanklopt bij een LEGO groothandel. Zeker tijdens de Corona-crisis is het druk bij menig speelgoed groothandel. 

Een LEGO groothandel heeft meer dan alleen bouwstenen in huis. Je kunt er terecht voor producten voor zowel peuters als voor tieners en alles daar tussenin. Genoeg om oneindig de fantasie te prikkelen van een kind of tiener. 

LEGO voor iedereen

Dat LEGO nog steeds zo populair is, is ook omdat het leuk is voor jong én oud. Volwassenen vinden het vaak ook nog erg leuk om constructies te bouwen met LEGO. Maar het begint dus bij de kinderen. Omdat LEGO bestaat uit kleine blokjes kan het voor de allerkleinsten nog wel gevaarlijk zijn. Gelukkig hebben LEGO groothandels een alternatief: Duplo. Speciaal voor kinderen rond de leeftijd van 3 jaar. En zelfs voor tieners zijn er speciale, technische bouwwerken die je in elkaar kunt zetten met de beroemde bouwstenen. Zoals het Vrijheidsbeeld of de skyline van Tokio. En zo zijn er nog talloze voorbeelden te noemen van LEGO sets waar er voor ieder wat wils is. 

Thema’s binnen LEGO

LEGO is dus inderdaad veel meer dan dan alleen bouwstenen, al kun je daar alleen al heel wat plezier in kwijt. LEGO heeft vele diverse thema’s waar kinderen hun fantasieën verder mee kunnen uitleven. Neem een thema als Jurassic Park, waar dinosaurussen de hoofdrol spelen. We noemden al eerder dat er voor de oudere kinderen / tieners de wat meer technische producten zijn te vinden in een LEGO groothandel. Een skyline bouwen met LEGO technic bijvoorbeeld. En voor een ieder van je klanten die echt een uitdaging willen, kunnen aan de slag met ‘wall art’. Met de bouwstenen maak je bijvoorbeeld een portret van je favoriete Beatles-lid. Heel origineel!

Waarom LEGO verkopen?

We noemden al dat LEGO een ontzettend populair speelgoed is. Maar naast dat het gewoon erg leuk voor jong en oud is, is het ook nog eens erg goed voor je. Ook voor volwassenen. Als kind zijnde zit je vaak bomvol creativiteit zonder dat je het doorhebt. Een pen is ineens een vliegtuig. Als volwassene wordt dat toch net wat minder. Jammer. Het mooie aan LEGO is dat het je ook weer stimuleert om creatieve oplossingen te vinden. Jezelf af te vragen wat wel of niet werkt. Met LEGO zijn er oneindig veel creaties en combinaties te bouwen. Je geeft je geest de uitdaging om al die mogelijkheden te verkennen. En dat is goed voor de jongste kinderen onder ons, maar kan ook op latere leeftijd mensen erg helpen. Dat maakt LEGO nog aantrekkelijker dan dat het al was.

Groothandel in LEGO promotiemateriaal

De klant heeft zijn of haar keuze gemaakt en loopt naar de kassa met een (grote) doos LEGO. Zorg dan voor de spreekwoordelijke kers op de taart met wat extra promotiemateriaal. Denk aan een plastic tasje met het logo van LEGO erop bedrukt. Toch leuk om zo al die mooie bouw en constructie producten van LEGO mee naar huis te nemen. Ook mooi voor de klant om het op die manier als kado te geven.

 

Gerelateerde artikelen

Wetsteen Slijphulp

Maxi Cosi een merk maar inmiddels ook een soortnaam

buitenspelen