Winkelverkenner
Image default
Zakelijk

Lekker zitten op een Ahrend 2020 verta

De Ahrend 2020 verta is een stoel die echt onder de luxere en moderne stoelen valt. Wil jij het personeel goed laten zitten, dan is dit model zeker aan te raden. Misschien wil je nu niet te veel geld uitgeven om een goede stoel aan te schaffen voor het personeel, maar daar heeft Mauron een oplossing voor. Dit bedrijf verkoopt namelijk tweedehands kantoormeubelen. Mooie stoelen. Bureaus en kasten en veel meer die een tweede kans verdienen. Voordeel aan deze artikelen is dat ze er niet gebruikt uitzien. Alle spullen die hier in de verkoop komen zijn eerst goed nagekeken en schoongemaakt. Stoelen worden voorzien van een nieuwe bekleding. Voordeel is dat er een keuze is uit meer dan 14 kleuren. Zo is er voor elk bedrijf wel een passende stoel te bestellen. 

Creëer flexplekken binnen een bedrijf

Het nieuwe werken wordt het ook genoemd. Hier wordt mee bedoeld dat iedereen op een plek in een kantoor kan zitten. Door gebruik te maken van verschillende stoelen, zoals een Ahrend 2020 verta bureaustoel. Deze stoel kan door iedere gebruiker makkelijk in hoogte worden versteld. Niet alleen de rugleuning, maar ook de armleuningen kunnen snel versteld worden. Hierdoor kunnen meerdere mensen makkelijk een plek binnen een bedrijf zoeken, zonder dat dit een vaste plek moet zijn. 

Mauron is een bedrijf waar je een compleet kantoor kan inrichten met diverse kantoorartikelen. Voordeel is dat de prijzen erg aantrekkelijk zijn vergeleken met andere winkels. Bovendien wordt een bestelling snel geleverd en zijn er geen lange leveringstijden.