Winkelverkenner
Image default
Woning en Tuin

Leren Plankdragers Goedkoop Kopen

Wil jij je muur omtoveren naar stijlvolle, chique opbergruimte? Dan zijn onze Leren Plankdragers het product die je zoekt! Onze leren plankdragers zijn gemaakt van echt leer en voegen elegante flair toe aan je woonruimte. Je kunt onze plankdragers combineren met elk plank of hout naar keuze om unieke opvallende wandplanken te creëren in je woonkamer, keuken of elke andere kamer in je huis.

Ze worden aan de muur bevestigd als lussen voor planken. Ze zijn eenvoudig te installeren en het wordt geleverd met alle benodigde materialen en een bijsluitende instructie is inbegrepen voor zeer makkelijk installatie. Het is zeer eenvoudig op te hangen.

Leren Plankdragers

Deze hangende wandplanken voegen een bepaalde dimensie toe aan je huis met een minimalistisch design. Regel het in een eigentijdse stijl die past bij de inrichting van jouw huis. Hang gemakkelijk op om ruimte te besparen en boeken, mooie planten en kaarsen, kruiden en koffiemokken te ordenen.

Leren Plankdragers

Onze leren plankdrager kunnen ook behoorlijk wat gewicht dragen, je zul geen problemen hebben met het kantelen van de leren riemen. Je kunt traditionele en klassieke kleuren die goed passen bij de meeste kamerinrichting en in één oogopslag de aandacht van gasten en anderen trekken. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en die jaren meegaan. Maak de look compleet met een stuk plank. Leren plankdragers omtovert je huis een unieke look kunt geven binnen paar minuten. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren en maten en passen makkelijk in de brievenbus! Wij zijn de leren specialist van Nederland! Wacht niet meer en bestel ze nu!